محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829193468
برترین فیلمهای غیرانگلیسی زبان قرن 21
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه شهروند - محمد تقی زاده: در صفحه پیشرو مهمترین انتخابهای سایت معتبر پلی لیست را با هم مرور میکنیم. فهرست بهترین فیلمهای غیرانگلیسی زبان قرن بیستویکم با این تأکید که از هر کارگردان یک فیلم انتخاب شده است و فیلم مستند هم در این میان وجود ندارد. از فیلم عباس کیارستمی تا فیلم اودیارد که نخل طلای پارسال را دریافت کرده بود در این لیست مشاهده میشود. امید است معرفی کوتاه داستان و سبک فیلمساز کمکی به دوستداران هنر هفتم برای انتخاب و آشنایی با این فیلمهای مهم و جذاب قرن اخیر در دنیای سینما باشد.
زندگی دیگران ٢٠٠٦ (The Lives Of Other )
در فیلم «توریست» فلوریان هنکل فون دونرسمارک (محصول ٢٠١٠) شاهد افراط و تفریطهای گیجکنندهتری هستیم، چون این فیلم سعی در تقلید و دنبالهروی از اثر فوقالعاده، متفکرانه و محتاطانه این کارگردان یعنی «زندگی دیگران»، برنده جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان داشته است. داستان فیلم درباره یک مأمور اشتازی تنها (اورلیش موئه) است که مأموریتش استراق سمع و زیرنظر گرفتن رابطه بین یک نمایشنامهنویس معروف (سباستین کخ) و معشوقه بازیگرش (مارتینا گدک) است. فیلمی زیبا که با ظرافت بسیار ساخته شده؛ درواقع «زندگی دیگران» از یکطرف تصویر دلخراشی است از یک حکومت تمامیتخواه غیرانسانی و از طرف دیگر ادای احترامی است دلگرمکننده در برابر تمرد و شورش؛ هر چند کوچک.
مامان ٢٠١٤(Mommy)
حضور خاویر دولان، کارگردان کانادایی در عرصه بینالمللی سینما تفرقهانداز است- ملودرامهای پر از تشویش و آلمودوار گونه او سنگینتر از آنی هستند که بتوان هضمشان کرد. اما «مامان» پرمایهترین و قابل فهمترین نسخه از تمهای تکراری او است. شاهد بازیهای گویایی از آن دوروال و آنتوان - اولیویه پیلون در این فیلم هستیم. داستان فیلم در مورد رابطه پر از جنگ و جدال یک جوان ناسازگار با مادر بیرحمش است. فیلم مالامال است از عشق شدید، تراژدی و موضوعات بیارزش از منظر ماورایی.
دو روز، یک شب٢٠١٤ (Two Days, One Night)
اینکه بخواهیم فیلمی از ژان- پیر و لوک داردن را بهعنوان یکی از استانداردترین آثار قرن بیستویکم در این فهرست جا دهیم برایمان حکم شیر یا خط با سکه را داشت. ما به دو دلیل دست به این انتخاب زدیم: بازی حیرتانگیز ستاره فیلم، ماریون کوتیار و ساختار خاص فیلم بهعنوان یک تریلر گذشت زمان (ticking-clock). این فیلم شاید قابل فهمترین اثر برادران داردن باشد، گرچه همچنان دارای بیانیه اجتماعی پیچیده و پرقدرتی است.
لویاتان ٢٠١٤ ( Leviathan)
هر فیلمی که آندری زویاگینتسف (شاید بتوان گفت بهترین کارگردان حال حاضر روسیه) تا به امروز ساخته ارزش بازبینی دارد اما مهمترین اثر او فیلم حماسی «لویاتان» است که کمابیش از کتاب ایوب(Book of Job) الهام گرفته است. داستان فیلم در مورد مکانیکی (الکسی سربریاکوف) است که بر سر ملکش با شهردار فاسد شهر (رومن مدیانف) نزاع دارد. لویاتان در نقد پوتین و کلیسای ارتدوکس تند و خشن عمل کرده و درحالیکه داستانی خودمانی را تعریف میکند به حوزههای بسیار وسیعی میپردازد؛ فیلمی زیبا، خندهدار اما منفیباف و کاملا خاص و متمایز.
ایدا ٢٠١٣ ( Ida)
«ایدا» ساخته پاوو پاولیکوفسکی برنده اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان در سال ٢٠١٥ بوده است. تصویربرداری سیاه و سفید زیبا و دلپذیر فیلم نخستین چیزی است که توجه ما را به خود جلب میکند اما حالوهوای آرام، قدیمی و دروننگرانه آن بهیادماندنیتر است. «ایدا» داستانی ساده دارد که در دهه ١٩٦٠ در لهستان میگذرد: یک راهبه نوآموز و یتیم کلیسای کاتولیک پس از ملاقات با خاله دنیا دوستش، تازه میفهمد پدر و مادرش یهودی بودهاند. فیلمی با سادگی فریبنده و قدرت بینظیر که مصداق بارز ضربالمثل فلفل نبین چه ریزه، بشکن ببین چه تیزه است.
پنهان، ٢٠٠٥ (Caché)
از میان همه کارگردانانی که قانون «یک فیلم از هر کارگردان» در این فهرست، نوعی بیعدالتی در حق او به حساب میآید میشائیل هانکه بیش از همه متضرر شد. او با فیلمهای «معلم پیانو»(The Piano Teacher)، «زمانه گرگ» (Time of the Wolf)، «روبان سفید» (The White Ribbon) و «عشق» (Amour)، بر قله فیلمهای هنری قرن بیستویکم ایستاده است (فیلمهای «روبان سفید» و «عشق» دو نخل طلای جشنواره کن را برای هانکه به ارمغان آوردند). به این ترتیب، کمی لجبازانه است که از میان همه آثار دهه اول قرن بیستویکم او با وجود بازسازی معمایی از فیلم «بازیهای مسخره» (Funny Games) هانکه دو فیلم به نام «بازیهای مسخره» در سالهای ١٩٩٧ و ٢٠٠٧ ساخته است، ما پرابهامترین اثر او را انتخاب کردیم. شاید در باور عموم مازوخیست بهنظر بیاییم، اما در واقع ما از میان ناخوشایندترین تجارب بصری حافظهمان دست به این انتخاب زدیم. این است دلیل انتخاب ما: فیلم تا چند هفته همچنان درگیرمان میکند، چون از جوابدادن به میلیونها سوالی که در ذهنمان ایجاد کرده، طفره رفته یا اینکه هیچیک از احساسات ناآرامی را که در ما برانگیخته، تسکین نمیدهد. فیلمی آرام و باحوصله اما ماندگار.
در حالوهوای عشق ٢٠٠٠ (In The Mood For Love)
اگر میخواستیم لیستی با عنوان «زیباترین فیلمهایی که تا به امروز ساخته شدهاند» تهیه کنیم، کارمان بسیار آسانتر میشد، چون در آن صورت، هیچکس با قرار دادن فیلم «در حالوهوای عشق» وونگ کار- وای در جایگاه نخست اعتراضی نمیکرد. یک داستان عاشقانه زیبا و حیرتانگیز که با عاشقانهترین تصویربرداری کریستوفر دویل تزیین شده است. فیلمهای زیادی هستند که چشمانمان را به یک ضیافت دعوت میکنند اما این اثر، یک بزم بسیار عالی و باشکوه است. حالوهوای شهوانی و تصاویر لذتجویانه فیلم - همه لحظات دزدکی در کوچه و نگاههای پرسوزوگداز از لابهلای درهای نیمهباز- از داستان آن پیشی گرفته و به عنصر اصلی قصهگویی بدل شده است. در واقع، داستانپردازی بسیار کمرنگ است اما میزانسنهای حیرتانگیز آن از لباسها تا گردن پوشیده مگی چونگ گرفته تا دودی که بالای سر تونی لیانگ زیر نور مستقیم کوچهها بهصورت حلقه حلقه بالا میرود مانند دود مستکننده عود تا مدتها در ذهن باقی میماند.
پیر پسر، ٢٠٠٣ (Oldboy)
پارک چان- ووک، کارگردان کرهای در سهگانه خود (فیلمهای همدردی با آقای انتقام، پیر پسر و همدردی با بانوی انتقام)، انتقام را به تفصیل به صورت وحشیانه و با تصاویری باشکوه ترسیم کرده است. بهنظر میرسد «اولد بوی» محصول سال ٢٠٠٣ که براساس مجموعه کتابهای مصور ژاپنی به نام «مانگا»ست اوج مفاهیم زیباییشناسی و تماتیک او باشد. سکانسهای قابل توجه وحشت در این فیلم، در کمال تعجب نشان میدهند اینکه فیلمی پر از مفاهیم و فرضیات عمیق، بدون یک نتیجهگیری موثر به پایان برسد، چندان از ارزش اثر کم نخواهد شد.
شکار، ٢٠١٢ (The Hunt)
«شکار» ساخته توماس وینتربرگ داستانی آزاردهنده دارد در مورد معلمی که در روستایی در دانمارک به اشتباه، متهم به تجاوز به یک کودک شده. فیلم به هیستری جمعی وحشتآوری میپردازد که به دنبال این اتهام برای معلم (مد میکلسن با یک بازی بینقص) اتفاق میافتد. همچنین، بازی تودار و نفرتآور آنیکا ودرکاپ کوچک در نقش شاکی در بگیر و ببندهای فیلم، ویرانگر است اما باعث شده از این پیشنهاد که یک کودک همیشه معصوم و بیگناه نیست، چندان آزرده خاطر نشویم.
اتاقک غواصی و پروانه، ٢٠٠٧ (The Diving Bell And The Butterfly)
در سال ١٩٩٥، ژان-دومینیک بوبی از سردبیران مجله فرانسوی ال (Elle) پس از یک حمله مغزی دچار فلج جسمی (یا سندرم قفلشدگی در اصطلاح پزشکی) میشود و تنها از طریق پلکزدن میتواند با دنیای پیرامون خود ارتباط برقرار کند. بهنظر میرسد این اتفاق، قابلیت تبدیل شدن به فیلم را نداشته باشد اما فیلم جولیان اشنابل (با فیلمنامه اقتباسی رونالد هاروود از کتاب خاطرات ژان دومینیک بوبی) با استفاده از سبک تقریبا تجربی و خیالی و نیز فیلمبرداری عالی یانوش کامینسکی، اثر قابلتوجهی از کار درآمده است. طنز تلخ و پرمغز و رفتارهای غیراحساسی بازیگران فیلم یعنی متیو آمالریک، امانوئل سنیه، آن کانسینی و مکس ون سیدو باعث شده شاهد فیلمی سرزنده باشیم، نه فیلمی غمبار و یأسآور.
ضربان قلب من متوقف شده است، ٢٠٠٥ (The Beat That My Heart Skipped)
ژاک اودیار با ساخت فیلم «یک پیامبر» (A Prophet) در سال ٢٠٠٩ مخاطبان بیشتری را به خود جلب کرد و با فیلم «دیپان» (Dheepan) نخل طلای جشنواره کن در سال ٢٠١٥ را از آن خود کرد. اما بهنظر ما، برداشت فوقالعاده او از فیلم «انگشتها»(Fingers) جیمز توبک، محصول سال ١٩٧٨ اثری است که نام او را بر سر زبانها انداخت. فیلم بهعنوان یک بازسازی فرانسوی از روی نسخه اصلی آمریکایی بسیار موفق بوده و توانسته با ترسیم حالت حزنآلود رومن دوریس با لایههایی از افسردگی در داستانی از جنایتکاری مستعد که بهدنبال پیانیستشدن است، حتی از فیلم توبک پیشی هم بگیرد.
چهار ماه، سه هفته، دو روز، ٢٠٠٧ (٤ Months, ٣ Weeks, ٢ Days)
موج نوی سینمای رومانی یکی از مهیجترین اتفاقاتی است که در قرن ٢١ در صنعت سینما روی داده و بزرگترین دستاورد آن، فیلم «چهار ماه، سه هفته، دو روز» کریستین مونجیو است که نخل طلای جشنواره کن در سال ٢٠٠٧ را از آن خود کرد. فیلم که در سالهای رو به زوال دوران کمونیستی رومانی میگذرد در مورد دانشجویی است به نام گابیتا (لورا واسیلیو) که ناخواسته باردار میشود و به کمک دوستش اوتلیا (آناماریا مارینکا) قصد دارد سقط جنین کند. روند فیلم عملا بهگونهای است که شاهد داستان پیرامون یک معضل با جزییات آن هستیم، درواقع میتوان گفت فیلم بیشتر تصویری است از زندگی در دوران دیکتاتوری چائوشسکو تا بحث و جدل بر سر جنبش پروچویس (جنبش حامیان سقط جنینpro-choice) فیلمی تلخ و یأسآور در مورد بیحرمتی و تحقیر زنان جوان در جامعهای که ارزشی برایشان قایل نیست (یک تم تکراری از کارگردان که در فیلم آنسوی تپهها «Beyond The Hills» نیز دیده شد). بازیهای خارقالعاده دو شخصیت محوری داستان (بهعلاوه بازی تکاندهنده ولات ایوانف در نقش سقطجنینکننده) به اثرگذاری فیلم کمک زیادی کرده است. «چهار ماه، سه هفته، دو روز» فیلمی است مشابه بقیه فیلمهای مونجیو که به راحتی نمیتوان بیخیالش شد.
کپی برابر اصل، ٢٠١٠ (Certified Copy)
کارهای عباس کیارستمی، کارگردان ایرانی همواره جالب و درخور توجه هستند، ما میتوانستیم هر کدام از فیلمهای سالهای ٢٠٠٠ به بعد او را در این فهرست جای دهیم. با اینکه اثر مینیمالیستی «ده» (Ten)، یک مینی شاهکار بسیار قدرتمند و کنترل شده بوده و در «مثل یک عاشق» (Like Someone In Love)، تقابل فرهنگی مسحورکنندهای بین ایران و ژاپن به تصویر درآمده، ما «کپی برابر اصل» او را بیشتر از همه دوست داریم. انتخاب ما تا اندازهای بازمیگردد به بازی درخشان ژولیت بینوش، چون او غالبا در نقشی که ذاتا مرموز است، محکمتر و گیراتر بهنظر میرسد و البته، جایزه بهترین بازیگر زن در جشنواره کن در سال ٢٠١٠ را هم به خود اختصاص داده اما بیشتر به خاطر شیطنت موذیانه روشنفکرانهای که در فیلم به نمایش درآمده، دست به این انتخاب زدیم (فیلمی دو ساعته که در چشم بهمزدنی به پایان میرسد). معمایی است ظریف و خوشساخت که ما را هرگز از رابطه بین شخصیتهای اصلی داستان (بینوش و ویلیام شیمل) و به نحوی از موقعیت پر از تغییر و غیرقابل پیشبینی آن کاملا مطمئن نمیسازد. کیارستمی بینش عمیقی ارایه میکند در مورد ماهیت ناپایدار روابط متقابل افراد و اینکه چگونه مشاهدهگر بر آنچه مشاهده میکند، تأثیر میگذارد.
شهر خدا، ٢٠٠٢ (City Of God)
اگر ما با این تفکر وارد قرن بیستویکم میشدیم که بعد از تارانتینو، دیگر چیز چندان جدیدی به فیلمهای جنایی اضافه نخواهد شد، خیلی زود با فیلم «شهر خدا» فرناندو میرلس و کاتیا لوند؛ یک حماسه پرشور و پرمحتوا از زیبایی غریزی و مطمئن، به اشتباه خود پی میبردیم. فیلم که اقتباسی است از کتابی از پائولو لینز، روایتگر داستانهایی است از حاشیه شهر ریو دو ژانیروی برزیل از نگاه راکت (الکساندر رودریگز)، پسری شیرین و صادق که همواره تمام تلاشش را به کار گرفته تا از گانگسترهایی که عملا بر آن منطقه حکومت میکنند، دوری کند. فیلم تحتتأثیر اسکورسیزی البته نه اینکه مدیون او باشد (این فیلم، سبک آتشی و گرم مخصوص به خود را دارد)، قراردادهای ژانر را برای طراحی پرترهای سیاسی-اجتماعی از یک مکان درهممیشکند، درحالیکه همچنان داستانی کاملا جذاب و متقاعدکننده را روایت میکند. اثری خندهدار، هیجانانگیز، ترسناک، غمانگیز و تفکربرانگیز: اساسا هر جوری که یک فیلم باید باشد.
دندان نیش، ٢٠٠٩ (Dogtooth)
«دندان نیش» یورگوس لانتی موس پرترهای است از یک زندگی خانوادگی بسیار آشفته و نابسامان؛ در صورتی که این فیلم، بدیع و خندهدار البته از نوع تلخ نبود، فیلمی بسیار هولناک از کار درمیآید. فیلمی بسیار استثنایی، همچنان که پیش میرود احساس میکنیم چیز تازهای در کل عالم به وجود آمده و درواقع در زیباییشناسی (به لطف فیلمبرداری تیمیوس باکاتاتاکیس) و نیز سبک، کموبیش تعریفی از به اصطلاح موج عجیب یونانی (Greek Weird Wave) است که در آن، هرجومرج اجتماعی پس از فروپاشی یونان منجر به ظهور فیلمها و فیلمسازانی شد که ترسی از استفاده از طنز سوررئالیستی و طعنهآمیز که بازتاب آشفتگی جامعه باشد، نداشتند. «دندان نیش» به خوبی در صدر این گروه قرار میگیرد؛ با مفروضاتی تقریبا شیامالانوار در مورد فرزندانی که والدینشان آنها را بهطور کامل از دنیای خارج از خانه، بیخبر نگه میدارند و حتی تا مرحله ایجاد زبان عجیبوغریب و آداب اجتماعی مخصوص به خود پیش میروند.
شعر، ٢٠١٠ (Poetry)
فیلم آنقدر آرام و بینقص است که ممکن در پایان آن فکر کنید خواب میدیدید؛ «شعر» لی چانگ دونگ نقطه اوج اومانیسم مدرن در سینمای آسیاست که از ترکیب عناصر رئالیستی، ملودرام و شاعرانه به چیزی یکدست و ویرانگر میرسد. بازی بینقص شخصیتمحوری داستان، یون جونگ-هی زیبا به انسجام فیلم کمک شایانی کرده است. او نقش مادربزرگی را ایفا میکند که پس از ابتلا به آلزایمر شروع به فراموشی کلماتی میکند که برای تکمیل شعرش و ارایه در کلاس شعر به آنها نیاز دارد و بهدنبال درگیرشدن نوه عزیز دردانهاش در یک جنایت هولناک و نیز در اثر فشارهای مالی درهممیشکند. احساساتی که به زبان آوردنشان تا اندازهای غیرممکن به نظر میرسد در صحنهای مانند دلتنگی برای یک کلاه یا در صحنهای دیگر که میتوان آن را دلخراشترین صحنه بازی بدمینتون در سینمای جهان نامید، جلوهگر شدهاند. باوجود اینکه به دلیل ترسیم تجارب مربوط به کمرنگ و کمرنگترشدن تواناییهای انسان در اواخر دوره زندگی، فیلم مملو از حزن و اندوه شدید است اما همچنان در فیلم لی، برای زیبایی بسیار هم، جا به اندازه کافی هست.
۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]
صفحات پیشنهادی
نقد فیلمهای ایرانستیز/ ۳ هزار مکان میزبان جشنواره مقاومت شدند
سه خبر از جشنواره مقاومت نقد فیلمهای ایرانستیز ۳ هزار مکان میزبان جشنواره مقاومت شدند شناسهٔ خبر 3763580 - چهارشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۲ ۲۰ هنر > سینمای ایران jwplayer display inline-block; نمایش فیلمهای ایران ستیز اعلام ۳ هزار مکان در سراسر کشور برای میزبانی از جشنوشهرستان قزوین میزبان «زنده باد زندگی» شد
شهرستان قزوین میزبان زنده باد زندگی شد برنامه زنده باد زندگی در شهرستان تاریخی قزوین همراه همایش شهرداران راه ابریشم میشود به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی شبکه دو زنده باد زندگی با محوریت همایش شهرداران رافیلمهای تلویزیونی عید قربان
فیلمهای تلویزیونی عید قربان معاونت سیما فیلمهای سینمایی تلویزیونی و انیمیشن شبکههای سیما برای روز عید سعید قربان دوشنبه 22 شهریور ماه معرفی کرد به گزارش ایسنا اطلاعات پخش فیلمهای سینمایی تلویزیونی و انیمیشن شبکههای سیما به شرح زیر اعلام شد شبکه یک سیمابه گزارش ایسنا فکارگردان ایرانی در متعبرترین جشنواره نیویورک
خبرآنلاین نمایش در به کارگردانی مهدی مشهور در یکی از متعبرترین جشنوارههای تئاتر جهان در نیویورک به روی صحنه میرود جشنواره بین المللی تئاتر فرینج از 12 تا 28 آگوست با حضور بیش 100 گروه تئاتر حرفه ای از سراسر دنیا در منهتن نیویورک برگزار میشود و نمایش در از ایران اولین و ت«امروزیها» میزبان نجمه جودکی و همسرش میشود
امروزیها میزبان نجمه جودکی و همسرش میشود نجمه جودکی و همسرش به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی ع و حضرت فاطمه زهرا س مهمانان امروز امروزیها هستند به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان برنامه این هفته امروزیها به مناسبت سالرعلی اکبر اشعری به فارس خبرداد برگزاری دومین دوره جشنواره داستان خاتم با حضور کشورهای فارسی زبان
علی اکبر اشعری به فارس خبردادبرگزاری دومین دوره جشنواره داستان خاتم با حضور کشورهای فارسی زبان رئیس شورای راهبردی جشنواره خاتم گفت پارسال اعلام شد که دومین دوره جشنواره خاتم در سطح بینالمللی برگزار میشود که شرایط آن محقق نشد ولی تلاشمان این است که آن را در سطح فارسی زبانان دنافتخار ميزباني منتقد موهن به برنامه سينما ايران رسيد!
افتخار ميزباني منتقد موهن به برنامه سينما ايران رسيد برنامه نقد فيلم شبكه 4 كه با نام برنامه سينما ايران نيز شناخته ميشود در برنامه سهشنبه شب خود از منتقدي دعوت به عمل آورده بود كه چند روز پيش با انتشار مطلبي در فضاي مجازي به مدافعان حرم و ورزشكاران المپيكي توهين كرده بود نتوضیح فرهنگستان زبان دربارۀ واژههای حوزۀ زیستشناسی
توضیح فرهنگستان زبان دربارۀ واژههای حوزۀ زیستشناسی فرهنگستان زبان نوشت در پی انتشار وارد کردن واژههای زیستشناسی در کتاب درسی پایۀ دهم اشخاصی اقدام به تغییر دادن برخی از این مصوّبات کردند و شماری از واژههایی را که مصوّب فرهنگستان نیستند به این مجموعه افزودند فرهنگستان زباندلایل افزایش قیمت بلیت «فروشنده» از زبان سخنگوی شورای صنفی
دلایل افزایش قیمت بلیت فروشنده از زبان سخنگوی شورای صنفی سخنگوی شورای صنفی نمایش گفت سالن های مدرن براساس مصوبه شورای صنفی نمایش قیمت بلیت را افزایش دادند به گزارش فارس غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش درباره دلیل افزایش قیمت بلیت فیلم سینمایی فروشنده توضیح داد براساسسالن فنی زاده از بیست و یکم شهریور میزبان دو نمایش جدید می شود
سالن فنی زاده از بیست و یکم شهریور میزبان دو نمایش جدید می شود سالن استاد فنی زاده موسسه منشور هنر از بیست و یکم شهریور پذیرای نمایش های گمشده در یانکرز و سعادت مردمان تیره روز خواهد شد به گزارش روابط عمومی سالن استاد فنی زاده موسسه منشور هنر از روز یکشنبه 21شهریور میزبا-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها