تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان با ايمان نيرومند، نزد خداوند بهتر و محبوب تر است از انسان با ايمان ناتوان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860941961




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاش کارهای اصغرفرهادی به خاطر ارزشهای خودش نزد مردم دیده شود!


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: اصغر فرهادی بدون شک کارگردان توانمندی است، ولی مطمئنا این توانمندی باید خودش ببوید، نه آنکه عده ای بادمجان دور قابچین، با استاد استاد گفتن و پیش خرید بلیطهای فیلمهای فرهادی بخواهند به صورت دوپینگی جایگاه مردمی برای او بخرند.
اصغر فرهادیمحمدصادق باطنی*: سال 90 بود که برای ساختن مستند دوپینگی ها، در ایام نوروز رفته بودیم پردیس ملت تا با تماشاگرانِ دو فیلم اخراجی‌ها3 و جدایی نادر از سیمین راجع به ماجراهای پیش آمده برای این دو فیلم و ماجرای تحریم اخراجی ها توسط جنبش سبز گفتگو کنیم. حوالی ساعت 14 وارد پردیس ملت شدیم، از همان ورودمان به پردیس ملت شاهد آن بودیم که بلیت همه سانس‌های جدایی نادر از سیمین تمام شده! سانسهای 16، 18، 20، 22!! ابتدا خیلی نسبت به این موضوع حساس نشدیم. رفتیم به سمت سالن.
طراحی پردیس ملت به نحوی است که در هر نیم طبقه دو سالن روبروی هم قرار گرفته اند و یک لابی بین دو سالن حائل شده است. از قضا سالن دو فیلم اخراجی ها 3 و جدایی نادر از سیمین هم روبروی هم قرار گرفته بود و تماشاگران این دو فیلم برای ورود به سالنِ فیلم‌های موردنظرشان باید در یک محل انتظار می کشیدند. با توجه به فضای دو قطبی پیش آمده بین دو فیلم، شرایط جالب و دراماتیکی در این محل انتظار پیش آمده بود.خلاصه اینکه ما از ساعت 14 در آنجا مصاحبه کردیم تا ساعت 21. نکته ای که در تمام این دقایق برای مان پیش آمد این بود که سالن اخراجی ها که بلیطهایش تمام نشده بود دائما پر و خالی می شود ولی در هر سانس اکران جدایی نادر از سیمین تنها تعداد اندکی افراد وارد سالن می شوند. تا اینکه دل را به دریا زدیم و رفتیم داخل سالن جدایی نادر از سیمین... نکته بسیار جالب این بود که بیش از نیمی از سالنهایی که از روز قبل تمام بلیطهایشان پیش خرید شده بود، خالی بود!!حالا 6 سال از آن روز گذشته، امروز در خبرها آمد که نخستین اکران فیلم جدید فرهادی، یعنی «فروشنده» که از مدتها پیش بلیطهایش پیش فروش شده بود، امروز از ساعت 6:45 با صندلی های خالی انجام شد.
اصغر فرهادی بدون شک کارگردان توانمندی است، ولی مطمئنا این توانمندی باید خودش ببوید، نه آنکه عده ای بادمجان دور قابچین، با استاد استاد گفتن و پیش خرید بلیطهای فیلمهای فرهادی بخواهند به صورت دوپینگی جایگاه مردمی برای او بخرند و به خیال خودشان با بالا بردن رقم فروش فیلمهای فرهادی بگویند او یک فیلمساز مردمی است.
جالب است که بسیاری از طرفداران فیلمهای اصغر فرهادی اساسا جزء دسته ای از هواداران هنر هستند که اصولا سینما را یک مفهوم نخبگانی می دانند و در تایید جایگاه بزرگانی چون کیارستمی به دنبال این توجیهات بوده اند که اساسا نسبتی بین فروش فیلمها و ارزش هنری آثار سینمایی وجود ندارد.
 کاش کارهای اصغر فرهادی به خاطر ارزشهای خودش نزد مردم دیده شود، نه به خاطر دوپینگ عده ای بادمجان دور قابچین مدعی.فردااخبار مرتبط :اکران پنج فیلم اصغر فرهادی آغاز شد !+عکس و جدول نمایشفروشنده اصغرفرهادی سانسور می‌شود!خلاصه داستان فیلم «فروشنده» اصغر فرهادی!مشارکت اصغر فرهادی در یک کار پسندیده! گفت‌وگوی اصغر فرهادی با بی‌بی‌سی!!


ارزانترین تورهای لحظه آخری


فروشگاه اینترنتی مدیسه


لباس مجلسی



الی گشت


زیبایی و تناسب اندام

گونه های برجسته
چجوری بدون تزریق ژل و بوتاکس صورت و گونه خودمون رو برجسته کنیم؟؟

بی ضرر ترین محصولات لاغری
قویترین و بی ضرر ترین محصولات لاغری در 10 سال گذشته

زاندروکس
چجوری می تونم جلوی ریزش موهامو بگیرم؟؟؟

زیبا ترین بینی دنیا
چطور در 45 روز بدون عمل جراحی زیبا ترین بینی دنیا رو داشته باشیم





پنجشنبه 11 شهریور 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن