تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 19 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداى والا مى فرمايد: وقتى بنده من كار نيكى اراده كند و نكند آن را يك كار نيك براى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814564174




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشاورزی و دامداری عامل 80 درصد تخریب منابع طبیعی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کشاورزی و دامداری عامل 80 درصد تخریب منابع طبیعی
قائم مقام سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری گفت: 80 درصد تهدیدها و تخریب های منابع طبیعی و محیط زیست در کشور مربوط به بخش کشاورزی و دامداری است.


به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ ناصر مقدسی در نخستین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس مرکزی در دانشگاه شهرکرد افزود: با وجود پیشرفت علمی در زمینه های مختلف، تهدید و انقراض تنوع زیستی گیاهی و جانوری در کشور نگران کننده است.

وی تأکید کرد: بر اساس ارزیابی انجام شده 80 درصد تهدیدها و تخریب های منابع طبیعی و محیط زیست مربوط به بخش کشاورزی و دامداری می باشد.

مقدسی اضافه کرد: بخش کشاورزی، دامداری و شیلات به عنوان زنجیره ارزش و امنیت غذایی و توسعه پایدار باید مطابق ضوابط و قوانین و اصول حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست باشد.

وی با تأکید بر اهمیت حفظ منابع جنگلی و طبیعی به عنوان یکی از سیاست های جهانی برای توسعه پایدار گفت: تهدیدهای تنوع زیستی در کشور بویژه در زاگرس مرکزی همانند نیم قرن گذشته است که کشاورزی ناپایدار یکی از مهمترین عوامل این تهدید به شمار می رود.

مقدسی ادامه داد: بخشی نگری یکی دیگر از عوامل تخریب منابع طبیعی و محیط زیست است که نیاز به انسجام فعالیت ها در حوزه های مختلف سازمانی و بین بخشی دارد.

وی گفت: سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری در این راستا برنامه ها و طرح های پایلوت را در مناطق مختلف کشور اجرا می کند.

مقدسی، زغال گیری را یکی دیگر از تهدیدهای زاگرس مرکزی بیان و اضافه کرد: استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و آموزش در زمینه فرهنگ سازی برای کاهش قطع درخت و زغال گیری موثر است.

قائم مقام سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری، تهدید و انقراض تنوع زیستی گیاهی و جانوری در کشور را هم نگران کننده دانست و گفت: سند ملی احیا و نجات منطقه رویشی زاگرس نیز در حال تهیه و تدوین است.

وی با بیان اینکه تهیه برنامه آمایش سرزمین در استان های مختلف باید تعیین کننده سیاست های توسعه ای آینده آن منطقه باشد گفت: سند آمایش استانی برای برنامه ریزی بهتر باید در حوزه مراکز علمی و دانشگاهی ورود پیدا کند.

نخستین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس مرکزی از روز گذشته در دانشگاه شهرکرد آغاز شد و به مدت 2 روز ادامه دارد.




۱۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن