تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دورترین مردم ار خداوند عزّو جل در روز قیامت سرکشانِ متکبّر هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870436430




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رادیو تهران «شش نقطه» را با نابینایان می‌سازد/ پخش از هفته آینده


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در قالب یک مجله
رادیو تهران «شش نقطه» را با نابینایان می‌سازد/ پخش از هفته آینده

نابینایان


شناسهٔ خبر: 3756692 - چهارشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۶
هنر > رادیو و تلویزیون

.jwplayer{ display: inline-block; } مدیر گروه اخلاق و زندگی شهروندی رادیو تهران درباره ساخت یک برنامه جدید در این شبکه رادیویی اعلام کرد که در تولید برنامه «شش نقطه» نابینایان و کم‌بینایان مشارکت دارند. علیرضا حبیبی مدیر گروه اخلاق و زندگی شهروندی رادیو تهران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره برنامه جدید این شبکه با نام «شش نقطه» بیان کرد: این برنامه از هفته آینده روی آنتن می رود و با همکاری انجمن نابینایان ایران ویژه کم بینایان، افراد در آستانه نابینایی و نابینایان طراحی شده است. وی ادامه داد: این برنامه کاری از گروه اخلاق و زندگی شهروندی است که روزهای شنبه ساعت ۲۲ پخش می شود. مجله «شش نقطه» با صفحات اجتماعی، فرهنگی، هنری، بهداشت و سلامت، معارف و... طراحی شده و هدف آن پرداختن به چالش ها و معضلات این قشر، اخبار آموزشی و تحصیلات، معرفی نخبگان، مهارت های شغلی و کارگزینی، معضلات شهری و... است. حبیبی با اشاره به همکاری با نابینایان در این برنامه توضیح داد: کارشناس مجری برنامه اشکان آذرماسوله است که خودش نابیناست. همچنین مسئول هماهنگی و کارشناسان برنامه که متغیرند نابینا هستند و حتی گزارشگر برنامه که به سطح شهر می رود از افراد کم بینا است. وی با اشاره به موضوعات این برنامه یادآور شد: ما موضوعاتی مثل طبیعت گردی برای نابینایان داریم و افراد موفقی را به برنامه می آوریم که فکر می کنم برای مردم دیگر نیز شنیدن این موفقیت ها خوب است چون در میان نابینایان افراد موفق، نویسندگان، متفکران و... یافت می شوند که توانایی های بسیاری دارند. مدیر گروه اخلاق و زندگی شهروندی رادیو تهران درباره همکاری برای ساخت این برنامه با انجمن نابینایان ایران اظهار کرد: به گفته این انجمن حدود یک میلیون نفر نابینا، کم بینا و در آستانه نابینایی در کشور داریم که حدود ۴ میلیون نفر را شامل می شود و طبق رسالت رادیو که باید به همه افراد جامعه بپردازد اینها هم بخشی از جامعه ایران هستند. بزرگترین دغدغه این انجمن هم این بود که برنامه مستقلی داشته باشند و این برنامه استمرار داشته باشد. وی درباره عنوان این برنامه یادآور شد: «شش نقطه» برگرفته از خط بریل است که از ۶ نقطه آغاز می شود و هر حرفی ۶ نقطه دارد و ما خواستیم استفاده نمادینی از این موضوع داشته باشیم. این برنامه در ۶ بخش «نقطه آغاز»، «نقطه چین»، «نقطه نظر»، «نقطه مشترک»، «نقطه اوج» و «نقطه پایان» تدوین شده و مخاطب ما فقط نابینایان نیستند بلکه مردم و خانواده های نابینایان هم هستند و ما از این ظرفیت اجتماعی برای پیوند افراد هم استفاده می کنیم. حبیبی در پایان گفت: این برنامه حدود ۲۰ دقیقه است که به تهیه کنندگی هومن عرب شیرازی ویژه نابینایان روی آنتن می رود و ما در عین حال برنامه های دیگری هم داریم که بسته به نیاز نابینایان تولید و پخش می شود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن