تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817181182




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

غذا خوردن با اصول اسلامی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
3676_ritual
دین اسلام چه توصیه هایی قبل از غذاخوردن به پیروان خود میکند افراد مسلمان چه آدابی را حین غذاخوردن رعایت می کنند کدامیک از این عادات به نفع سلامتی مان خواهد بود؟آداب پیش از غذاخوردن و پس از غذاخوردن یک فرد مسلمان چگونه است؟ در آموزه‌های دینی، خوردن آداب فراوانی دارد. در این مطلب به آداب پیش از خوردن غذا می‌پردازیم: بیرون آوردن کفش این کار نه‌تنها نوعی ادب و تواضع انسان را به خداوند نشان می‌دهد، بلکه باعث راحتی و آسایش پاها نیز می‌شود. شستن دست شستشوی دست‌ها و رعایت بهداشت، علاوه بر این‌که باعث پاکیزگی و دوری از ابتلا به بیماری‌های مختلف می‌شود، آثار دیگری نیز دارد. از دیگر آثار شستن دست‌ها در روایات می‌توان به زیاد شدن خیر در منزل، افزایش برکت غذا، برطرف شدن بسیاری از بیماری‌های جسمی و از بین رفتن فقر اشاره کرد. پهن کردن سفره امام علی علیه‌السلام فرمودند:
هنگامی‌که خواستی نان (غذا) بخوری، سفره‌ای پهن کن و (نان را در آن بگذار) و نام خدا را بر زبان جاری ساز و سپس بخور. گذاشتن غذا بر‌روی زمین امام حسن علیه‌السلام فرمودند:
هر‌گاه برای پیامبر غذایی آورده می‌شد، می‌فرمود که آن را روی زمین بگذارند و می‌گفت: من بنده خدا هستم، آن‌گونه که بندگان می‌خورند می‌خورم و آن‌گونه که بندگان می‌نشینند می‌نشینم. زینت سفره امام صادق فرمودند: هر‌چیزی زینتی دارد و زینت سفره، سبزی است. صدقه دادن از غذا امام باقر فرمودند:
امام سجاد علیه‌السلام هیچ‌گاه غذایی نمی‌خورد، مگر آن‌که ابتدا به همان اندازه صدقه می‌داد. تفکر اندیشیدن در نعمت‌های خداوند، از راه‌های مهمی است که می‌تواند انسان را از غفلت و بی‌توجهی به روزی دهنده خود خارج کرده و موجبات شکر گزاری، انجام وظایف شرعی و اخلاقی و هم‌چنین تواضع و فروتنی در برابر خداوند را فراهم می‌کند. خداوند متعال در سوره عبس می‌فرماید:
آدمی باید در غذای خود دقت کند –و بداند که- ما آب فراوان ار آسمان فرو ریختیم، سپس زمین را شکافتیم و در آن دانه‌های فراوانی رویاندیم و انگور و سبزی بسیار و زیتون و نخل فراوان و باغ‎‌های سر‌سبز و میوه و چراگاه مهیا کردیم، تا وسیله‌ای برای بهره گیری شما و چهارپایان‌تان باشد. سرد کردن غذای داغ در احادیث، توصیه به خوردن غذا به‌صورت نیم گرم یا ولرم شده است. و سفارش شده که از خوردن غذای سرد و مخصوصا داغ اجتناب شود. منبع: حدیث تندرستی
1 شهریور 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن