تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگـر بنـده‏اى... در ابتداى وضويش، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد همه اعضايش از ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817169966




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چالش های پیش روی بورس از دستورالعمل قدیمی تا کمبود ابزار تامین مالی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: چالش های پیش روی بورس از دستورالعمل قدیمی تا کمبود ابزار تامین مالی
کارشناسان معتقدند مشکلاتی نظیر نقش پر رنگ ناظر بازار در جریان معاملات, کمبود ابزارهای تامین مالی و دولتی بودن ساختارها در حوزه بورس وجود دارد.


به گزارش خبرنگار بورس،بانک وبیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بورس به عنوان آئینه تمام نمای اقتصاد کشور است و بازگشت رونق پایدار به این بازار، توسعه صنایع و رشد اقتصادی را به دنبال دارد از این رو می بایست با رفع موانع موجود و اصلاح قوانین ناقص، زمینه حرکت شتابدار و رو به جلوی این بخش را فراهم نمود.

کارشناسان بازار سرمایه بر این باورند مشکلات قانونی و دیگر محدودیتهای موجود در بورس, موجب نارضایتی فعالان بازار شده است.

در همین رابطه امین داور, کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار بورس،بانک وبیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: در شرایط فعلی مهم ترین اقدامی که باید از سوی سازمان بورس انجام شود، بروز رسانی برخی از دستورالعمل های قدیمی است زیرا  این دستورالعمل ها 7 سال پیش آن هم به صورت سلیقه ای وضع شده اند و ناظر بازار تصمیم گیرنده معاملات است که این موضوع باید شفاف تر شود تا فعالان بازار در تصمیم گیری های خود بهتر عمل کنند.

وی افزود: متاسفانه نقش ناظر بازار در جریان معاملات بسیار پر رنگ و تعیین کننده است. در برخی از این آیین نامه ها بندهایی وجود دارد که اگر ناظر برای خرید و فروش سهمی صلاح بداند این معاملات باید انجام شود و اگر صلاح نداند معامله ای صورت نمی گیرد این موضوع یک نقص بزرگ در قانون و مقررات بازار سهام است به همین دلیل سازمان بورس باید قوانین جدیدی وضع کند تا دست ناظران را از جریان معاملات کوتاه کند .

این کارشناس بازار سهام بیان کرد: از طرف دیگر موضوعی که باید مورد توجه سازمان بورس قرار گیرد بحث گسترش ابزارهای تامین مالی در بازار بورس است. در حال حاضر شرکت های بورسی به شدت به تامین مالی احتیاج دارند .

داور در ادامه گفت: باید قانون و مقررات جدیدی در رابطه با شفافیت در معاملات بازار سهام صورت گیرد و در خرید و فروش معاملات نیازی به تشخیص مدیر نباشد همچنین دستورالعمل ها به گونه ای تنظیم شود تا با شرایط کنونی بازار مطاقبت داشته باشد.

**لزوم اصلاح قانون تجارت

در این راستا همایون دارابی, یکی دیگر از فعالان بازار سهام در گفتگو با خبرنگار بورس،بانک وبیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عنوان کرد: علی رغم تلاش های صورت گرفته در جهت بهبود وضعیت بازار سرمایه کاستی هایی در بازار مشاهده می شود که بخشی از آن به دلیل کمبود قوانین لازم است.

دارابی اظهار داشت: مهم ترین مساله در این بخش لزوم اصلاح قانون تجارت است چراکه این قانون قدیمی است و اکنون جوابگوی نیازهای روز در مورد حقوق سهامداران و مباحث حاکمیت شرکتی نیست و لازم است توسط مجلس شورای اسلامی به منظور ایجاد زمینه برای توسعه اقتصادی کشور اصلاح شود.

وی با اشاره به اینکه  مهم ترین مشکل بازار سرمایه دولتی بودن ساختارها و در هم آمیختگی سازمان های نظارتی و اجرایی است، افزود: متاسفانه قانون بازار سرمایه به گونه ای تنظیم شده که این بازار را در اختیار دولت قرار می دهد و این امر با مفهوم بازار سرمایه به عنوان بازاری که در آن سرمایه و سهام بخش خصوصی معامله می شود در تناقض است.

این کارشناس بازار سرمایه کفت:  بورس در دراز مدت باید بازارهای پیشرفته جهانی و بخش های عملیاتی را به بخش خصوصی واگذار کرده و دولت تنها عهده دار نظارت در بازار باشد که اگر این امر صورت گیرد بخش عمده ای از مشکلات بازار برطرف خواهد شد.

دارابی تصریح کرد: در همین حال ساختار کنونی انتقال اختیارات بیشتر به شرکت های عملیاتی بازار نظیر شرکت بورس اوراق بهادار, شرکت بورس کالا، فرابورس، سپرده گذاری و فن آوری می تواند سهم مهمی در کاهش مشکلات باشد.





۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن