تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مهدى مردى است از ما، از نسل فاطمه.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821048718




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«هیولای پول»، اثر جدید جودی فاستر


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه ایران - ترجمه از وصال روحانی: «هیولای پول» کار تازه و حادثه‌ای- اجتماعی جودی فاستر امریکایی داستان هرج و مرج‌های حاکم بر سیستم اقتصادی امریکا است. یک مجری برنامه‌های تلویزیونی در امریکا که نامش لی گیتز است و نقش او را جورج کلونی بازی می‌کند، هر هفته در برنامه‌اش توصیه‌ها و راهکارهایی اقتصادی را به بینندگان ارائه می‌کند ولی یکی از بینندگان جوان برنامه‌های او پس از عمل کردن به راهکار اقتصادی جدید وی تمامی سرمایه اندکش را از دست می‌دهد و با هدف انتقام‌گرفتن از این مجری بی‌مسئولیت او را گروگان می‌گیرد و در این میان تهیه‌کننده این برنامه تلویزیونی هم که نقش وی را جولیا رابرتز کهنه‌ کار بازی می‌کند، برای نجات گیتز وارد صحنه می‌شود و شلوغی‌ها شدت می‌گیرد.


نگاهی سطحی به یک بدبختی حقیقی



«هیولای پول» که اواخر اردیبهشت امسال به‌‌طور همزمان در جشنواره معتبر کن فرانسه و در سطح جهان اکران شد و بعد از 9 هفته نمایش 44میلیون دلار در امریکا و 69 میلیون دلار در سایر نقاط جهان در آمدسازی کرده است. این فرضیه جالب را مطرح می‌کند که کاراکترهایی افراطی و هوچی مثل لی گیتز با‌وجود تمامی ایرادات‌شان همچنان مورد وثوق و علاقه بیشتری از سوی دوستداران مسائل اقتصادی قرار دارند و آنها وی را بر سایرین و مجریان اصولی‌تر و سرراست‌تر تلویزیون ترجیح می‌دادند.

 این در حالی است که کارهای گیتز بی‌شباهت به دلقک‌ها نیست و در طول برنامه‌هایش برای معنارسانی بهتر قسمت‌هایی کوتاه از فیلم‌های ترسناک را هم برای مردم پخش می‌کند و این نیز البته از دیوانگی‌های حاکم  برامریکا است. او آنقدر ثروت دارد که دیگر برایش مهم نیست براساس توصیه‌های او چه بلایی بر سر سایرین و پول‌های آنان می‌آید و چپ و راست پیشنهادهای بدون پشتوانه قوی علمی صادر می‌کند و این در حالی است که حتی یک سرمایه‌گذاری کوچک توأم با اشتباه در وال استریت می‌تواند کل زندگی یک نفر را بر باد بدهد و اگر از گیتز بپرسند این چه‌کاری بود که انجام دادی، بسیار آسان خواهد گفت این را هم مثل یکی از شوخی‌های ناموفق رایج در جامعه بپنداردکه هر روز صبح تا شب ساخته و شنیده می‌شوند و به هیچ‌کس هم «بر» نمی‌خورد.

پس‌از عبور از حصار امنیتی


نگاهی سطحی به یک بدبختی حقیقی



اما این بار قضیه فرق می‌کند و جوانی از طبقه‌کارگر که نامش کایل بودول است و نقش او را جک اوکانل یکی از بازیگران جوان تازه مطرح شده هالیوود بازی می‌کند، براساس پیشنهاد گیتز و با اجرای یکی از توصیه‌های اقتصادی او تمام دار و ندار اندکش – 60 هزار دلار- را از دست داده و آه ندارد تا با ناله سودا کند. گیتز به بینندگان توصیه کرده بود که برای خرید سهام شرکتی به نام ایبیس کاپیتال بشتابند زیرا کار و بار این شرکت سکه شده است و با خرید آن ثروتمند خواهند شد اما همان شب که بودول تمامی پولش را صرف خرید سهام پیشنهادی گیتز می‌کند، این شرکت با سر زمین می‌خورد و نابود می‌شود و پول بودول بیچاره هم دود می‌شود، خون جلوی چشم بودول را می‌گیرد و فردای آن روز با هر کلکی شده و با عبور از حصار امنیتی شبکه تلویزیونی محل کار گیتز وارد شبکه می‌شود و این مجری را گروگان می‌گیرد و به او می‌گوید یا جلوی دوربین تلویزیون رسماً از او عذرخواهی و پولش را زنده کند یا او را به درک واصل خواهد کرد.

شبیه به یک بمب ساعتی


نگاهی سطحی به یک بدبختی حقیقی



شانس (یا بد شانسی) که گیتز آورده این است که با کمک یک نرم افزار تقریباً نامریی کار‌گذاری شده درون گوشش 24 ساعته با پتی‌فن (جولیارابرتز) تهیه‌کننده برنامه‌اش در ارتباط است و «فن» از این طریق می‌تواند دائماً به گیتز راه‌های تقابل با جوان انتقامجو را یاد بدهد و به او بگوید چه بکند تا این بحران سرانجام آرام گیرد و جان سالم به در ببرد. هر دو نفر، ابتدا شروع به سبک و سنگین کردن کایل بودول می‌کنند تا مشخص شود چقدر در خواسته‌ها و حرف‌هایش جدی است و واقعاً چه کارهایی از او بر می‌آید.

جک اوکانل در ایفای نقش این جوان خشمگین کاملاً موفق است و همان‌طور که در فیلم «Starred up» هم که یک درام بریتانیایی متمرکز بر یک زندان بود به چشم خورده بود، می‌توان بخوبی خشم‌های آشکار و نهان جمع‌شده در وجودش را به نمایش بگذارد و شبیه به یک بمب ساعتی باشد که هر لحظه ممکن است کل منطقه را روی هوا ببرد.

اسب چموش رام شده


نگاهی سطحی به یک بدبختی حقیقی



با این حال ایرادهایی بر سناریوی فیلم که سه نفر آن را نوشته‌اند، وارد  است و یکی از آنها این است که کاراکتر اوکانل در ابتدا بسیار خشمگین نشان می‌دهد و هر چه ناراحتی و غضب دارد در همان سکانس‌های اول فیلم خالی می‌کند و بر سر این و آن و البته لی‌گیتز می‌کوبد و طبعاً بعد از آن قدری آرام می‌گیرد و در سکانس‌های پایانی فیلم مثل اسب چموشی می‌ماند که رام‌اش کرده باشند و در نتیجه اداره اوضاع از نو به دست ثروتمندان و مرفه‌ها و بواقع وابستگان گیتز و امثال وی می‌افتد تا اوضاع را مدیریت و آرام و او را از صحنه خارج کنند.

در این میان مجادله کلامی پتی فن با مدیر روابط‌عمومی کمپانی ایبیس که زنی به نام دایان لستر (کایت ایانا بالفی) و تمامی فکر و ذکرش حفظ رفاه و سفرهای تجمل‌گرایانه رئیس شرکت به نام والت کمبی (دومینیک وست) است، نیز بر شدت ماجراها می‌افزاید و بسرعت مشخص می‌شود بخشی از اظهارات لستر درباره کمبی و سایر مدیران این شرکت دروغی بیش نیست و این اختلاس‌ها و سوءمدیریت‌ها است که ایبیس را نابود کرده و نه آثار دیرپای بحران بزرگ اقتصادی حاکم بر امریکا، طی 10 سال اخیر. با این  وجود «هیولای پول» بیش از آنکه یک فیلم واقعی راجع به مصیبت‌های وال استریت و نگونبختی‌های اقتصادی غرب طی سال‌های اخیر باشد، تبدیل به یک فانتزی و فیلم سرگرم‌کننده درباره یک واقعه غیر متعارف می‌شود و ما فقط نگاهی سطحی به یک بدبختی حقیقی را شاهد هستیم.

مشخصات فیلم


نگاهی سطحی به یک بدبختی حقیقی



‌ عنوان: «هیولای پول»

‌ محصول: شرکت‌های تری استار و اسموک هاوس

‌ تهیه‌کنندگان: دانی‌یل دوبیسکی، لارا الامدین و گرنت هسلو

‌ سناریست‌ها: جیمی لیندن، الن دیفیوره و جیم کوف

‌ کارگردان: جودی فاستر

‌ مدیرفیلمبرداری: متیو لیباتیک

‌‌تدوینگر: مت چیز

‌ موسیقی متن: دومینیک لوییس

مدت: 98 دقیقه

‌ بازیگران: جورج کلونی، جک اوکانل، جولیا رابرتز، دومینیک وست، کایت ریانا بالفی، جان کارلو اسپوزیتو، کریستوفر دنهام، کریس بائر و امیلی مید.





۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن