تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه بنده اى بخواهد چيزى بخواند و يا كارى انجام دهد و بسم اللّه  الرحمن الرحيم بگويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827688682




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رفع صداهای آزار دهنده گوش با این ترفندهای ساده


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
tinnitus3


برخی صداهای آزاردهنده تاثیرات مضر زیادی روی شنیدن ما میگذارند و می توانند به قوه شنوایی مان آسیب وارد کنند برای رفع این حالت در گوش هایتان پیشنهادات درمانی جالبی داریم با ما در ادامه مطلب همراه باشید

دانشمندان در جدیدترین مطالعات خود متوجه شده اند از هر 10 جوان، یک نفر به تینیتوس دچار بوده و صداهایی مثل سوت و زنگ، هیس هیس و تق تق احساس می کند. این در حالی است که علت دقیق این نشانه ها برای محققان چندان مشخص نیست.

دانشمندان معتقدند که رویدادهای خاصی مثل انباشته شدن موم گوش در مجاری خارجی گوش ها، حضور در مکان های پر سر و صدا، اختلال های خونی، بیماری های گوش و از دست دادن شنوایی در شروع وزوز یا سوت گوش دخیل است.

گرچه در حال حاضر درمان قطعی برای عارضه تینیتوس وجود ندارد، اما به منظور کاهش صداهای وزوز می توان اقداماتی را انجام داد. راهکارهای زیر از سوی دکتر “سارا موری”، پزشک و عضو هیئت علمی مرکز گوش، حلق و بینی دانشگاه اوهایو ارائه شده اند:

صداهای وز وز گوش را غرق در صداهای دیگر کنید

اگر گوشتان آنقدر سوت می کشد که توانایی تمرکز و حتی استراحت کردن را از شما گرفته است، با استفاده از رادیو، تلوزیون یا ابزار دیگر صداهای چند بسامدی و در عین حال آهسته در محیط پخش کنید. این کار به مغزتان کمک می کند صداهای موهوم را سرکوب یا فراموش کند.

 استرس خود را کاهش دهید

سوت کشیدن گوش ممکن است از فشارهای عصبی نشأت گیرد. دکتر “موری” در این خصوص تصریح می کند: گاهی افراد مراجعه کننده به مرکز درمان از دلیل تشدید صداهای وزوز اظهار بی اطلاعی می کنند و پس از بررسی های انجام شده مشخص می شود تنش های عصبی و بی خوابی صداها را ایجاد کرده است.

به منظور کاهش فشارهای عصبی می توان از تکنیک های کنترل استرس مثل تمرینات تنفسی، کشش عضلات قبل از خواب و… بهره برد.

درمان “بازخورد زیستی” را امتحان کنید

زمانی که کنترل عوامل تنش زا چاره ساز نباشد، بهتر است از درمان بازخورد زیستی (biofeedback) استفاده شود. طی این پروسه درمان، فرد یاد می گیرد که چگونه باید واکنش های فیزیکی مرتبط با عوامل تنش زا را کنترل کند.

دکتر موری در ادامه گزارش اظهار داشت: صداهای وزوزی که در پی از دست دادن قدرت شنوایی ایجاد می شود، واکنش و تلاش مغز برای پر کردن جای خالی اطلاعات شنوایی است که زمانی به مغز ارسال می شد. جای خالی این اطلاعات در چنین شرایطی با صداهای موهوم پر می شود. پروسه های درمان “بازخورد زیستی” کمک شایانی به این افراد می کند.

در جلسات دوره درمان “بازآموزی وزوز گوش” شرکت کنید

دوره بازآموزی وزوز گوش (tinnitus retraining therapy) که اختصاراً TRT نام دارد ترکیبی از روان درمانی، “بازخورد زیستی درمانی” و “موسیقی درمانی (music therapy) است و به عنوان راهکاری موثر برای کاهش نشانه های تینیتوس حاد از سوی متخصصان پیشنهاد می شود.

گفته می شود، در حال حاضر مراکز اندکی در سراسر جهان قادر به انجام این فرآیند درمان هستند و این نوع درمان در اغلب کشورها تحت پوشش بیمه قرار ندارد.

از گوش های خود محافظت کنید

با پیشرفت روند از دست دادن شنوایی، صداهای وزوز بلندتر و طولانی تر می شوند. این امر نشان می دهد محافظت از گوش ها و اجتناب از قرارگیری در مکان های پر سر و صدا از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

برای جلوگیری از هر گونه آسیب محیطی به گوش می توان از گوشگیر یا محافظ گوش استفاده کرد. یک تحقیق جدید نشان می دهد، 40 درصد افرادی که دائماً در کنسرت ها حضور می یابند، به تینیتوس مبتلا می شوند. این رقم برای افرادی که از گوشگیر استفاده کرده اند، 12 درصد محاسبه شده است.

منبع: Health.com


15 مرداد 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن