تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا! حسن و حسين را دوست بدار و دوستداران آن دو را نيز دوست بدار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816881666




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افسردگی از نوع مجازی


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
افسردگی از نوع مجازی
افسردگی از نوع مجازی استفاده بیش از حد و غیر اصولی از فضای مجازی، افسردگی و اضطراب به دنبال خواهد داشت و خطری بزرگ اما پنهان برای کاربران در پی دارد.


به گزارش فرهنگ نیوزمطالعات اخیر نشان می دهد که استفاده بیش از حد از فضای مجازی باعث ایجاد افسردگی و اضطراب در بین کاربران خواهد شد.
 
تا به امروز بیشتر درباره بحث های اجتماعی و فرهنگی فضای مجازی شنیده ایم، اما آسیب های فضای ذهنی و روانی در فضای مجازی کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
 
بر اساس آمار رسمی، میزان استفاده از فضای مجازی در ایران بسیار بالاست و هر روز نیز به تعداد کاربران در دنیای مجازی افزوده می شود.
 
در سال 2014 میانگین صرف ‌شده برای استفاده از اینترنت در بین ایرانی‌ها 52 دقیقه در هفته بود که بعد از گسترش شبکه‌های اجتماعی بسیار بیش‌تر شده است.
 
از سوی دیگر تعداد کاربران شبکه اجتماعی تلگرام از مرز 23 میلیون نیز گذشته است و فیس بوک و اینستاگرام همچنان در صدر استفاده کاربران اینترنت در ایران قرار دارند.
 
همچنین بالغ بر 83.2 میلیون مشترک موبایل در ایران وجود دارد و با احتساب اتصال کاربران از طریق موبایل به اینترنت، ضریب نفوذ اینترنت 55 درصد اعلام شده است.
 
72 درصد از کودکان زیر هشت سال از تکنولوژیهایی به مانند تلفن همراه، تبلت و ... استفاده می کنند. ساعتهایی که بچه ها از فضاهای مجازی استفاه می کنند، بیش از ساعتی است که در مدرسه صرف می کنند.
 
با این تفاسیر میزان استفاده از اینترنت در ایران بسیار بالاست اما آنچه که جای نگرانی دارد استفاده غیر اصولی و ناصحیح از اینترنت در ایران است.
 
استفاده غیر اصولی از فضای مجازی جدای از آسیب های فرهنگی و اجتماعی، آسیب های عمیق روحی به کاربران وارد می کند که مهمترین آن ایجاد افسردگی، اضطراب و خشونت در بین کاربران است.
 
 
 
افسردگی به عنوان شایعترین اختلال ذهنی میتواند از طرف فضای مجازی سرایت کند و اختلال حوزه شخصیت بین افرادی که فضای مجازی را بیش از حد تجربه میکنند، رواج زیادی پیدا کرده است.
 
خودشیفتگی و احساس نیاز به حضور در مرکز توجه و دیده شدن نشان از آسیب های شبکه های مجازی است به طوری که 80 درصد پیام هایی که افراد در این شبکهها برای یکدیگر ارسال می کنند، بیشتر از اینکه درباره دیگران یا اتفاقات مختلف باشد، درباره خودشان است.
 
اختلال وسواس و اختلال ضد اجتماعی از دیگر آسیب های استفاده زیاد از این شبکه هاست که باعث ایجاد افسردگی و اضطراب در بین کاربران می شود.
 
بر اساس گزارشی که در روزنامه دیلی میل چاپ شده است، فیسبوک و دیگر شبکه های اجتماعی، نوجوان را در معرض ابتلاء به اضطراب و افسردگی عاطفی قرار می دهند.
 
فضای مجازی علاوه بر امکان نامه نگاری و پیامرسانی، این امکان را برای نوجوانان به وجود می آورند که درباره یک چیز، بارها و بارها و بارها صحبت کنند.
 
بر اساس این مقاله، بحث مکرر در میان نوجوان، به ویژه درباره ی ناکامی های عشقی و ...، هیجانات منفی در آنها به وجود می آورد.
 
این گزارش، نتیجه پژوهشی است که از سوی دانشگاه استونی بروک نیویورک روی 83 دختر نوجوان صورت گرفته است.
 
از سوی دیگر خشم اینترنتی یکی از تهدیدات جدی در استفاده بیش از حد از فضای مجازی به شمار می رود.
 
یکی از منابع خشم اینترنتی «افزونگی اطلاعات» است به این مفهوم که حجم عظیم اطلاعات موجود در فضای وب از یک سو و کند بودن سرعت دستیابی به آنها از سوی دیگر باعث بروز مقدار زیادی استرس در کاربران اینترنت می شود.
 
حجم اطلاعات و اخبار نیز باعث ایجاد خشم و اضطراب شدید در افراد می شود چرا که معمولا بیشتر اخبار جنبه های منفی مثل جنگ، آتش سوزی، سقوط هواپیما، حوادث طبیعی، ترور و ... را در بر می گیرد و این اخبار منفی ناخودآگاه بر ذهن و روح کاربران اثرات سوء دارد و این در حالیست که دانستن این اخبار در بسیاری از موارد غیر ضروری است و هیچ کمکی به ما نمی کند.
 
همچنین باید توجه داشت که فضای مجازی به واقع یک فضای مجازی است و هرگز نمی تواند جای دنیای واقعی را بگیرد بنابراین نباید برای رفع نیاز های عاطفی، اجتماعی و ... به فضای مجازی دل خوش کرد.
 
استفاده از فضای مجازی به خودی خود امری نامطلوب نیست اما استفاده بیش از اندازه و غیر استاندارد باعث می شود که نظم زندگی کاربران دچار اختلال شود و اعتیاد به اینترنت سبب بروز آسیب های روحی در بین کاربران می شود.
 
منبع:نکته آنلاین

منبع: نکته


95/5/12 - 14:29 - 2016-8-2 14:29:06





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن