تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852573026




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ذره‌بین مردم روی مسئولین


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 ذره‌بین مردم روی مسئولین
ذره‌بین مردم روی مسئولین مردم ایران از گذشته بنا بر دین و فرهنگ خود روی مسائل مربوط به کشورشان حساسیت داشته‌اند. همچنین پیشرفت تکنولوژی باعث شده نگاه عملکرد مسئولین زیر ذره‌بین مردم قرار گیرد. نمونه اخیر این نظارت و تاثیر‌گذاری بحث البسه تیم ملی المپیک است.


به گزارش فرهن نیوز،مردم می‌بینند‌. این جمله سرشار از مفاهیم عمیقی است که گاهی دور از ذهن می‌ماند و به آن بی‌توجهی ‌می‌شود. از گذشته در کشور ما ایران مردم نقش اول تصمیم گیری‌های کلی را داشته‌اند. در همین صده گذشته، هزاران اتفاق افتاده که پایه‌گذار آن مردم بوده‌اند. بزرگ‌ترین این اتفاق‌ها انقلاب جمهوری اسلامی ایران است که تاکنون کشور و مردمی، قادر به بازآرایی چنین صحنه‌ای نشده‌اند. تلاشهای متعددی در این زمینه صورت گرفته ولی هیچکدام هنوز به موفقیت نهایی نرسیده است. از انقلاب مصر و پایان مأیوس کننده‌اش تا مردمی از یمن که خارجیها به کمک استبداد داخلیشان آمدند و هنوز درگیری میانشان پا برجاست.

مردم ایران اما از ویژگیهای خاصی بهرمند هستند که آنها را از سایر مردمان متمایز می‌سازد. آنها هیچ زمانی از رصد کردن خسته نمی‌شوند.

مردمی که در سال 56 با امکاناتی محدود و سانسورهای رژیم پهلوی سخنرانی‌های امام خمینی (ره) را از قلب پاریس دریافت می‌کردند و در سراسر کشور نشر می‌دادند؛ همانها که در زیر زمین خانه‌ای امن، دستگاه چاپ داشتند و با سختی زیادی اعلامیه‌ها را پس از چاپ، شبانه به دست مردم می‌رساندند تا مردم را از ظلم رژیم پهلوی آگاه کنند، امروزه با ابزار روز به نظردهی در سطح تصمیمات دولتی می‌پردازند.

همین مردم با شنیدن پیامی از امام خمینی(ره) در دفاع مقدس در کنار ارتش جمهوری اسلامی ایران بر دیگر حماسه آفرینی کردند و نگذاشتند حتی یک وجب از خاک ایران به دست دشمن بی‌افتد.

آن زمانها رسانه و اطلاع رسانی محدود می‌شد به رادیو، تلوزیون و صحبتهای مردمان در مساجد و گذر محلات.

در این میان پیشرفت تکنولوژی سریع شد و ابزارهای ارتباطی در اختیار عموم مردم قرار گرفت. ابتدایی‌ترین این ابزارها، تلفن‌های همراهی بود که در سالهای اول ورودش بسیار گران قیمت بود.تکنولوژی تا جایی پیشرفت که امروز هر شخصی می‌تواند یک رسانه باشد و با راه اندازی کانالی در تلگرام برای مردم روشنگری کند.

اینکه مردم حق نظر دهی و نظارت بر عملکرد مسئولان منتخبشان را دارند یک امر بدیهی و طبیعی است اما این که امروزه با وجود ابزارهای ارتباطی مثل تلگرام و یا اینستاگرام چگونه این نظارت و نظردهی صورت می‌گیرد خود جای تأمل دارد.

آخرین نمونه این موضوع می‌تواند مسأله لباس تیم المپیکی کشورمان باشد که با انتقاد تند مردم در شبکه‌های اجتماعی مواجه شد و کار تا جایی بالا گرفت که رئیس این کمیته با پذیرفتن اشتباه خود قول داد طراحی لباس را اصلاح کنند. اصلاح لباسهای المپیک هرچند شیوه‌ای پیچیده پیدا کرد اما شرح این واقعه به درک بهتر تاثیر مردم  به ما کمک خواهد کرد.

پس از تایید رئیس کمیته المپیک برای اصلاح طرح البسه تیم ملی المپیک اتفاقات عجیبی افتاد. در حالی که انتظار می‌رفت موج اعتراض مردمی موضوع را رها کنند و به موضوع دیگری بپردازند. یکی از همین مردم که از قضا طراح لباس هم بود دست به حرکتی نو زد و خود جوش به تولید اولیه طرح لباسی پرداخت که در بازخورد‌های اول مورد توجه مردم قرار گرفت.

اینکه چرا فقط یک فرد و یک تولیدی داخلی پا به این میدان گذاشت خود جای تأمل دارد، البته این موضوع را می‌توان به نو بودن چنین جنبش‌هایی نسبت داد و انتظار می‌رود در آینده با چنین رویدادهایی برخورد مردمی‌تر شود و مردم هنرمندان بیشتری پای کار بیایند.

هرچند به این هنرمند نیز که از دل مردم بیرون آمده بود و با تمام تلاش و به درو از حاشیه به تولید پرداخت نیز انگ‌هایی زده شد و او را از پیش انتخاب شده ‌خواندند که مشخصاً این انگ‌ها از طرف تعداد انگشت شماری از افراد صادر می‌شد.

مردم که طرح‌های جدید را پسندیده ‌بودند با پویش #انتخاب_من  خواستار استفاده کمیته ملی المپیک از این طرحها شدند و پس از چند روز طرح نهایی البسه المپیک از میان طرحهای هنرمند و با کمی اصلاح انتخاب شد.

این رویداد و روند تغییر دیدگاه نسبت به یک مسئله ملی از جانب دولتی به جانب مردمی، باید هشداری باشد برای مدیران و روئسای بخشهای دولتی که دست از پا خطا نکنند چرا که مردم به عملکرد آنها نظارت می‌کنند و اگر اشتباهی صورت گیرد حتی گاهی خود برای اصلاح وارد میدان می‌شوند.

همانطور که این مسئله را در واکنش به فیشهای نجومی نیز دیدیم. مردم نقش اول اطلاع رسانی چنین فسادی بودند و باعث عزل مدیران نالایق شدند.

این نظارت البته به لطف حضور شبکه‌های اجتماعی باعث شده تا مسیر پیشرفت برای کشور هموارتر باشد و دولتمردان بدانند دست کم برای بقای خود نیاز به نظر مثبت مردمی دارند که دیگر نمی‌شود به آنها اطلاعات غلط داد.

در واقع اصول شبکه‌های اجتماعی که در حال حاضر در ایران استافده می‌شوند نیز همین است. صداقت؛ یعنی اگر شما دروغ بگویید در سطح این شبکه‌ها پخش نمی‌شود و فقط با روشن شدن ماجرا از اعتبار نشر دهنده خبر کم خوهد شد.

باید گفت  مردم  می‌بینند و مقابل  کج رویهای خواسته یا ناخواسته مسئولان می‌ایستند پس بهتر است مسئولان دقت بیشتری در عملکرد خود داشته باشند.
 

منبع: تسنیم


95/5/12 - 14:39 - 2016-8-2 14:39:34





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن