تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): هرگاه سفره پهن مى‏شود، چهار هزار فرشته در اطراف آن گرد مى‏آيند. چون بنده ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804355611




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش تند بازار ارز در قبضه احتیاط خانم یلن


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شدت گرفتن گمانه‌زنی‌ها در رابطه با افزایش نرخ بهره کلیدی آمریکا در شرایطی انتظار واکنش تند بازار ارز را به همراه خواهد داشت که احتیاط مقامات فدرال رزرو خاصه خانم یلن باور چنین تغییری در نرخ بهره و به تبع آن واکنش بازار ارز را سخت می‌کند.


به گزارش ایسنا، در حالی در هفته گذشته شاخص دلار متشکل از شش ارز عمده برای پنجمین هفته متوالی تقویت شد که در رابطه با چرایی این موضوع و عوامل تاثیر گذار بر آن می‌توان به احتمالات تصمیم‌گیری مقامات تاثیر گذار در این رابطه و همچنین نقش بازارهای جهانی سهام اشاره کرد.


آنطور که بانک مرکزی گزارش داده است، به دلیل اقبال معامله گران به ریسک، ارزهای نو ظهور در برابر ین و یورور تقویت شده‌اند، اما توفیقی در برابر دلار آمریکا نداشته‌اند. این در حالی است که  مجموعه ای از اخبار مثبت آمریکا در چند هفته گذشته در برابر اخبار اقتصادی نا امیدکننده از سایر نقاط جهان، گمانه‌ها در مورد افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو را افزایش داده است.


از سویی دیگر ماجرای تغییر نرخ بهره کلیدی آمریکا همچنان از تاثیرگذار ترین عوامل در واکنش های بازار ارز است.   در حالی پیش از این احتمال افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی آمریکا تا پایان سال ۲۰۱۶ پس از تصمیم انگلیس برای جدایی از اتحادیه اروپا تقریبا به صفر رسیده بود که بانک مرکزی ایران اعلام کرده در صورت پررنگ شدن گمانه‌ها درباره افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو انتظار واکنش‌های تند بازار ارز نیز نسبت به این موضوع وجود دارد. با این حال به دلیل محتاط بودن مقامات فدرال رزرو به ویژه نفر اول یعنی خانم یلن و در نظر گرفتن سایر جوانب ظاهرا باور کردن این موضوع که نرخ بهره از سوی  بانک مرکزی آمریکا افزایش یابد سخت به نظر می رسد که در این شرایط واکنش های بازار ارز نیز تا حدودی قابل پیش‌بینی است.


 این در حالی است که مقامات کلیدی بانکی  جهان پیش از این نیز همواره با اظهارات و واکنش‌های خود در مورد متغیرهای اصلی، عامل واکنش بازار ارز بوده‌اند که از این بین خانم یلن به عنوان رئیس کل فدرال رزور  اغلب در صدر تاثیرگذار ترین افراد بر بازار ارز  قرار دارد. آنهم در شرایطی که نرخ بهره کلیدی در آمریکا از اهمیت ویژه‌ای برای بازار برخودار بوده و مواضع فدرال رزرو در این باره موجبات ریزش و یا رشد ارزش دلار را به همراه دارد.


اما بررسی تحولات بازار ارزهای عمده در هفته منتهی به ۲۴ ژوئیه نشان می‌دهد که ارزش دلار آمریکا نسبت به هفته ماقبل در برابر ین ۱.۱، یورو ۰.۵۲، فرانک ۰.۴۴ و پوند ۰.۶۲ درصد تقویت شده است.


به نرخ های پایانی بازار نیویورک، هر یورو در محدوده ۱.۰۹ تا ۱.۱۰ دلار و هر پوند در دامنه ۱.۳۱ تا ۱.۳۲ دلار در نوسان بود. این در حالی است که دلار در دامنه ۱۰۵.۸۲ تا ۱۰۶.۸۹ ین متغیر بوده است. شاخص دلار در مجموع در هفته گذشته ۰.۹۹ درصد و طی پنچ هفته اخیر ۳.۳ درصد تقویت شده است. بیشترین تقویت دلار نیز  در برابر روبل روسیه، لیر ترکیه،   ین ژاپن و دلار استرالیا رقم خورد.


همچنین بررسی جزئیات بیشتر تحولات بازار جهانی ارز حاکی از آن است که تنها روبل روسیه، لیر ترکیه و دلار استرالیا در هفته پیش بیش از ین در برابر دلار آمریکا تضعیف شده‌اند. شرایط بد اقتصادی در روسیه و بحران سیاسی در ترکیه موجب شده تا ارزهای این دو کشور بیشترین کاهش ارزش هفتگی را در برابر دلار آمریکا داشته باشند.


دلار استرالیا  نیز در حالی با افت ۱.۶۶ درصدی برابر دلار آمریکا هفته خود را به پایان رسانده که در یک ماه گذشته نیز حدود ۵ درصد ریزش ارزش در برابر این ارز در آمریکا داشت این کاهش بیشترین میزان در برابر ارزهای عمده و حتی نوظهور در یک ماه اخیر به حساب می‌آید.


۰۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن