تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804304751




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیری که از چشم دل‌واپسان افتاد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


سیدحسن قاضی‌زاده ‌هاشمی دیگر محبوب مخالفان دولت نیست
وزیری که از چشم دل‌واپسان افتاد
علی‌رغم حمایت‌های برخی از اصول‌گرایان و به ویژه گروه‌های موسوم به دلواپس از وزیربهداشت، او این روزها ظاهرا از چشم آن‌ها افتاده و هدف حملات وانتقادات شدیدی قرار گرفته‌است.
روز نو : علی‌رغم حمایت‌های برخی از اصول‌گرایان و به ویژه گروه‌های موسوم به دلواپس از وزیربهداشت، او این روزها ظاهرا از چشم آن‌ها افتاده و هدف حملات وانتقادات شدیدی قرار گرفته‌است.

يه گزارش روز نو، دکترحسن قاضی‌زاده ‌هاشمی وزیری که با انتخاب دکتر حسن روحانی و تایید مجلس برای وزارت بهداشت به جامعه ایران معرفی شد، از ابتدای ظهورش در عرصه اجرایی جمهوری اسلامی در کانون توجه قرار گرفت. عدم اشتهار وی به گرایش سیاسی خاصی در میان وزرای دولت‌ها، از جمله مواردی بود که توجه ناظران را نسبت به وی برانگیخت. موضوعی که در میان گرایش بسیاری از دولتمردان روحانی به دولت‌های سازندگی و اصلاحات، سبب شد تا توجه مخالفان اصول‌گرای دولت به وی جلب شود و از همان آغاز او را در کانون تحلیل‌ها و تجلیل‌های خود قرار دهند، به گونه‌ای که برخی از معرفی‌نامه‌هایی که در فضای مجازی یافت می‌شود، او را نزدیک به جبهه پایداری ارزیابی می کنند.
رجا نیوز رسانه نزدیک به طیف موسوم به دلواپسان آن روزها درباره این وزیر نه‌چندان مشهور این‌گونه نوشت:«از همان روزی که حسن روحانی لیست پیشنهادی خود را برای کابینه یازدهم اعلام کرد، در میان اسامی برخی از چهره‌های سیاسی، پرحاشیه و ناکارآمد، نام معدود افرادی به چشم می‌خورد که به نظر می‌رسید با جریان کلی حاکم بر دولت آینده تفاوت دارند و بدون تردید یکی از این افراد دکتر سیدحسن قاضی زاده‌هاشمی گزینه پیشنهادی رئیس‌جمهور برای وزارت بهداشت بود.همین موضوع باعث شد تا وی برخلاف افرادی مانند محمد =علی نجفی، جعفر میلی منفرد و مسعود سلطانی‌فر که موفق به کسب رای اعتماد از مجلس نشدند، حتی مانند بیژن زنگنه، عباس آخوندی، علی ربیعی، محمدرضا نعمت‌زاده و محمود حجتی برای کسب رای اعتماد به سختی هم نیفتد و با پشتوانه محکم نمایندگان و با 260 رای بتواند مجوز حضور در هیات دولت را کسب کند.
جالب آنکه بازخوانی تاریخ رای اعتماد مجالس مختلف به دولت‌های پس از انقلاب نشان می‌دهد قاضی زاده‌هاشمی تنها وزیر پیشنهادی برای وزارت بهداشت است که توانست این تعداد از رای مثبت نمایندگان را در جلسه رای اعتماد کسب کند.»
این متخصص چشم‌پزشکی و فوق تخصص جراحی قرنیه که خود دارای جایگاه علمی و تخصصی در میان جامعه پزشکی بوده به ناگهان به فضایی پرتاب شد که توجه رسانه‌ها و البته گروه‌های سیاسی به آن معطوف بوده‌است و چون به‌مانند بسیاری از مردان دولت تدبیروامید کارنامه سیاسی و اجرایی شناخته ‌شده‌ای نداشت، زیر نگاه تیزبین رسانه‌ها و فعالان سیاسی واجتماعی قرار گرفت.
حمایت دوجناح از مجری طرح
تحول سلامت
اجرای طرح تحول سلامت و رضایت اولیه مردم از آن به ناگهان او را وارد فضایی حمایتی کرد، از یک سو رسانه‌ها و محافل نزدیک به دولت، به جهت حمایت از دولت تدبیر و امید موفقیت او را برجسته کردند و از سوی دیگر مخالفان دولت که چاره‌ای جز تجلیل از خدمات وی نمی‌دیدند، نیز به حمایت پرداختند، اما با پررنگ‌کردن این موضوع که او گرایشی همسو با مردان دولت ندارد. به گونه ای که کمتر از یک سال از آغاز به کار وی در سمت وزارت،239 نفر از نمایندگان مجلس اصول‌گرا در نامه‌ای از حرکت وزارت بهداشت در خصوص کاهش هزینه‌های درمان بیماران تشکر کردند.این نمایندگان از کاهش هزینه‌های درمان در اجرای مصوبات مجلس شورای اسلامی و ضرورت تجهیز خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی از محل درآمد یارانه‌ها از وزیر بهداشت تشکر کردند. پس از آن حمایت چهره‌ها و محافل اصول‌گرای مخالف دولت از وی افزایش پیدا کرد.
افزایش حمایت مخالفان دولت
این حمایت مخالفان دولت کم کم چنان پررنگ شد که خود نیز باور کردند که مهره‌ای کارآمد در دولت ناهمسو با خود دارند. از سر همین تصور بود که وزیر بهداشت دولت روحانی در صدر اخبار و گزارش‌های رسانه‌های مخالف دولت روحانی قرار گرفت، به گونه‌ای که یک رسانه اصلاح‌طلب حمایت اصول‌گرایان از وی را با حمایت رسانه‌ای این جناح از محمود احمدی‌نژاد پیش از ریاست جمهوری‌اش مقایسه کرد ونوشت: «با حضور قاضی‌زاده‌هاشمی در راس وزارت بهداشت، تبلیغات رسانه‌ای به خصوص از سوی رسانه‌های اصول‌گرا و در راس آنها، صدا و سیما درباره وی و عملکرد وی آغاز شد.
قاضی‌زاده‌هاشمی به تبع سناریوی پیشین اصول‌گرایان که درباره احمدی‌نژاد هم اجرا شده بود (برخی قاضی‌زاده‌هاشمی را از اعضای جبهه پایداری خوانده و اعتقاد دارند که اصول‌گرایان در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد شرایط رای‌آوری وی در انتخابات ریاست جمهوری هستند)، هر روز در صدا و سیما به بهانه‌های مختلف، از شرکت در مراسم ختم گرفته تا حضور بر بالین هنرپیشگان و ورزشکاران، حضور پررنگی داشت و سایر رسانه‌های اصول‌گرا نیز به انعکاس اخبار وی پرداختند، اما آنچه وی را به احمدی‌نژاد بیشتر شبیه می‌کرد، طرح تحول سلامتی بود که وی آن را آغاز کرد، طرحی که برخی از کارشناسان، اعتقاد دارند دقیقاً همانند طرح هدفمندی یارانه‌ها که اصل آن درست بود، اما اجرای آن به شعارهای پوپولیستی نزدیک و در نهایت کام طبقات مرفه را بیش از اقشار ضعیف و متوسط، شیرین خواهد کرد و بودجه دولت را با چاله بزرگی که منابع آن ایجاد کرده، مواجه خواهد کرد.»
القای مخالفت هواداران دولت با
وزیر بهداشت
مخالفان از آن پس بر تلاش خود برای جدایی وی از دولت افزودند و انتقادات برخی از رسانه‌های اصلاح‌طلب از برخی اشکالات طرح تحول سلامت، موضوع کشیدن بخیه کودکی که در اصفهان هزینه درمان را نپرداخته بود و برخی کاستی‌های دیگر در عملکرد وی، بهانه را به دست مخالفان دولت داد که او را مغضوب اصلاح‌طلبان و هواداران دولت بخوانند.
رویکرد رسانه‌ای این جناح کم کم به سمتی رفت که شایعه برکناری وی از سوی رئیس جمهور تحت فشار اطرافیان را مطرح کردند و در آتش آن دمیدند.
کارزار تبلیغاتی برای ریاست جمهوری
حضور پررنگ رسانه‌ای وزیر بهداشت در فضای عمومی، برخی از تحلیل‌گران را به این گمان انداخت که آیا او قصد مطرح کردن نام خود و به دنبال آن کسب جایگاهی فراتر از یک وزیر دارد؛جایگاهی مانند ریاست جمهوری. این تحلیل اگرچه از سوی رسانه‌های هوادار دولت ارائه شد، اما به سرعت از سوی مخالفان دولت شدت پیدا کرد با دوهدف، یکی این که انتقادات هواداران دولت به عملکرد وزیر را به پای تخریب وی بگذارند و دیگر این که روند جدایی احتمالی او از دولت را سرعت ببخشند و تولد یک رقیب محبوب برای روحانی را جشن بگیرند.
تکذیب نامزدی خیال همه را راحت کرد
اما سخنان قاضی زاده‌هاشمی خیال همه را راحت کرد. وزیر بهداشت در واکنش به این شایعات مبنی بر اینکه برخی از وی به عنوان نامزد انتخابات نام می‌برند، افزود: تلاشم این است در این دوره تا آنجا که از دست‌مان برمی‌آید، کارهایی را که وظیفه‌مان است انجام دهیم و بعد برگردیم به کار سابق‌مان که درمان و آموزش است. مطمئن باشید که علاقه‌ای به حوزه سیاست ندارم. اگر داشتم، در این ۳۰ سال کجا بودم؟وی ادامه داد: رسانه‌ها هر وقت خبر کم می‌آورند، شروع به گمانه‌زنی (حضور من در عرصه انتخابات) می‌کنند؛ از این‌رو طرح این موضوعات شایعه است. در مورد وزارت هم باید بگویم این دوره آقای دکتر روحانی اصرار کردند و بنده علی‌رغم میل باطنی پذیرفتم و البته خدا را شاکرم که افتخار پیدا کردم به مردم کشورم خدمت کنم. از آینده هم هیچ کسی خبر ندارد، از این دوره هنوز یک سال و یک ماه دیگر
باقی‌ مانده است.
وزیری که معتمد محصوران است
وزیر بهداشت دولت روحانی در کنار این همه حاشیه‌های خبری که داشته، یک موضوع داغ دیگر نیز پیرامون وضعیت او دیده می‌شود، و آن این که طرف اعتماد سه چهره سیاسی در حصر و خانواده‌هایشان بوده و از جانب نظام نیز ماموریت داشته که مراقب سلامتی آنان باشد. معاینه پزشکی میرحسین موسوی، زهرا رهنورد ومهدی کروبی و عمل جراحی روی چشم این افراد از جمله اخباری بود که در چندسال اخیر درباره دکتر حسن قاضی زاده‌هاشمی منتشر شد.
آخرین مورد آن چند روز پیش در گفت‌وگو با پایگاه خبری جماران بود که وزیر در این باره گفت:«در مورد محصورین لازم است بگویم آنها امروز من را نشناخته‌اند. با آقای مهندس موسوی در سال‌های دور کار کرده‌ام. زمان نخست‌وزیری ایشان من در جهاد بودم و در برخی جلسات دولت و شورای اقتصاد شرکت می‌کردم. ایشان من را می‌شناخت و سال‌ها بیمار من بوده؛ آقای کروبی نیز همین طور. از من خواستند آنها را عمل کنم. خب انتظار داشتید بگویم عمل نمی‌کنم؟ شاید اگر کسی بود که به آینده سیاسی خودش فکر می‌کرد، بهانه و عذری می‌آورد. متاسفانه از این افراد(که حرف و شایعه می‌سازند) زیاد هستند. انسان‌هایی که رفتارشان مایه غم و غصه است. اصل قضیه این است که آنها خودشان خواستند من معاینه و درمان‌شان کنم و من هم با کمال میل این کار را انجام دادم.»
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ماموریتی که هم از سوی رئیس جمهور وهم رئیس قوه قضائیه در این باره دارد اشاره کرد و گفت: «هم آیت‌الله آملی لاریجانی این لطف را داشتند و هم آقای رئیس جمهور از من خواستند. اگر آیت‌الله آملی لاریجانی اجازه نمی‌دادند این امکان برای من پیدا نمی‌شد که آقایان را ببینم. واقعیت این است که از نظر پزشکی، دارویی و پرستاری هر چیزی که خواستند برای آنها فراهم کردند و محدودیتی در انتخاب پزشک نبوده است. یعنی اگر من وزیر هم نبودم و آنها می‌خواستند که ویزیت‌شان کنم، مطمئن باشید این اتفاق می‌افتاد. اکنون نیز من دائما در جریان شرایط جسمی، روحی و روانی آنها هستم.»
پایان ماه عسل فرضی دلواپسان با
وزیر بهداشت
اما چندی است که ورق برگشته و برخی از رسانه‌های این طیف از اصول‌گرایان این وزیر را به باد انتقاد گرفته‌اند. چند روز پیش وزیر بهداشت که در جریان دیدار از بیمارستانی در استان البرز به وضعیت اسفبار بخش زنان و زایمان این بیمارستان در دولت قبل اشاره کرده و گفته بود که «واقعاً زمانی که ما آمدیم مردم کف زمین زایمان می‌کردند و شرایط بهداشتی و درمانی در برخی از بیمارستان‌ها بسیار بد بود و ما از دولت تشکر می‌کنیم که با بودجه و هزینه‌هایی که در این حوزه انجام داد امروز می‌توانیم سرمان را بلند کنیم. » روزنامه کیهان با «اشرافی» خواندن وزیر بهداشت این سخنان او را «اهانت مدیران اشرافی به ولی‌نعمت‌های خود» توصیف کرد و نوشت: «فرافکنی‌ها و سیاه‌نمایی‌های دولت یازدهم علیه دوران قبل از خود به اوج رسید و دیروز وزیر بهداشت با توهینی آشکار به مردم و انقلاب، گفت: واقعاً زمانی که ما آمدیم، مردم کف زمین زایمان می‌کردند.»
البته کیهان موارد دیگری نیز به انتقادات و حملات خود به وزیر سابقا محبوب دلواپسان اضافه می کند از جمله «عیادت سران فتنه، پیگیری پرونده‌های پزشکی افراد مسئله‌دار و...» موضعی که به نظر می‌رسد عیادت و پی‌گیری سیر درمانی کسانی چون محمدرضا شجریان و احتمالا مرحوم عباس کیارستمی از سوی قاضی‌زاده هاشمی، نیز در اتخاذ آن تاثیر داشته‌است. به نظر می رسد که با توجه به دفاع وزیر بهداشت از این اقدامات خود، مخالفت با وی از سوی برخی از این رسانه‌ها و حامیان‌شان ادامه پیدا خواهد داشت و ماه عسل فرضی این طیف از مخالفان دولت با وی به پایان رسیده‌است.


روزنامه همدلي




تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن