تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805149263




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کندی رشد اقتصادی جهان در نتیجه تغییرات اقلیمی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: افزایش دمای ناشی از تغییرات اقلیمی ممکن است تا سال 2030، با کاهش ساعات کاری در برخی از فقیرترین بخش‌های دنیا، هزینه‌ای بالغ بر 2 هزار میلیارد دلار بر اقتصاد کشورهای مختلف جهان وارد کند.



به گزارش اقتصادنیوز به نقل از بلومبرگ، بر اساس اعلام تورد کلستروم، رئیس اعتماد بین‌الملل زیست‌محیطی و سلامت مستقر در نلسون نیوزلند، 43 کشور دنیا، به خصوص کشورهای آسیایی نظیر چین، اندونزی و مالزی به دلیل فشارهای حرارتی افت اقتصادی را تجربه خواهند کرد. در نتیجه تا سال 2030، تولید ناخالص داخلی چین افتی یک درصدی و GDP اندونزی افتی 6 درصدی خواهند داشت.


بر اساس مقاله منتشر شده در مجله سلامت عمومی آسیا پاسیفیک در روز سه‌شنبه، گرمای شدید در جنوب شرق آسیا در حال حاضر باعث کاهش 15 تا 20 درصدی ساعت کاری سالانه شده است و نمودارها نشان می‌دهد که این آمار تا سال 2050 و پیشرفت تغییرات اقلیمی ممکن است دوبرابر شود.


این مطالعه یکی از 6 مقاله منتشر شده توسط دانشگاه سازمان ملل در کوالالامپور بوده که با جزئیات زیاد اثر تغییرات اقلیمی روی سلامت انسان را مورد بررسی قرار داده است. از سال 1980 تا 2012، در حدود 2.1 میلیون نفر در سراسر دنیا به طور مستقیم بر اثر نزدیک به 21 هزار فاجعه طبیعی نظیر  سیل،‌ رانش زمین، گرمای شدید،‌ خشکسالی،‌ طوفان یا آتش‌سوزی طبیعی کشته شده‌اند. هزینه‌ این فجایع بیش از 4 هزار میلیارد بوده که قابل مقایسه با GDP کنونی آلمان بوده است.
 
کلستروم اعلام کرد: «با توجه به فشارهای گرمایی، شما نمی‌توانید به همان شدت گذشته کار کنید، شما شاهد کاهش سرعت کار و استراحت بیشتر در نیروی‌ کار شاغل در صنایع خواهید بود. کشورهای ثروتمند منابع مالی لازم برای تطبیق با تغییرات اقلیمی را دارند.»


در سال 2030، در چین و هند، افت GDP در مجموع می‌تواند به 450 میلیارد دلار برسد. این اثر می‌تواند از طریق انتقال عمده در ساعات کاری و تغییر کارخانه‌ها برای نیاز کمتر به انرژی برای خنک‌سازی کاهش پیدا کند.


کشورهای کم درآمد و با درآمد متوسط احتمالا با افت بهره‌وری ناشی از گرمای هوا مواجه خواهند شد هر چند تاثیرپذیری کمتری نسبت به آلودگی گازهای گلخانه‌ای خواهند داشت. کشورهای ثروتمندتر به طور عمده از افت ناشی از گرمای هوا در امان خواهند بود. روسیه، نروژ و سوئد با سردتر شدن هوا در فصل زمستان با کاهش بهره‌وری مواجه خواهند شد.



کندی رشد اقتصادی جهان در نتیجه تغییرات اقلیمی



فشار حرارتی و گرمای هوا اثر بیشتری روی شغل‌های کم درآمد و شغل‌های نیازمند به مهارت کم نظیر کشاورزی،‌ باربری و تولید خواهد گذاشت. این موضوع شکاف میان فقیر و ثروتمند را بیشتر خواهد کرد. تقاضا برای خنک‌کردن هوا در دفاتر، مراکز خرید و خانه‌ها با افزایش دما، به شدت رشد خواهد کرد و موجب مشکلات عمده در تامین برق خواهد شد. شهری به اندازه بانگوک با هر یک درجه افزایش دما نیازمند تولید 2 گیگاوات برق اضافی خواهد بود.


بیش از 190 کشور دنیا در ماه دسامبر برای برداشتن گامهای به منظور محدود کردن گرمای هوا به توافق کردند. به منظور اجباری شدن عهدنامه پاریس، دست‌کم 55 کشور دنیا که 55 درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای دنیا را به خود اختصاص داده‌اند باید این توافق را تا سال 2020 به تصویب برسانند. مقامات سازمان ملل انتظار دارند که این توافق در سال جاری اثرات خود را نشان دهد.




۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن