تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852973981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیگیری مشکلات مالیاتی کتابفروشی‌های راسته بازار


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پیگیری مشکلات مالیاتی کتابفروشی‌های راسته بازار
معاون فرهنگی در بازدید از کتابفروشی اسلامیه گفت: تلاش خواهیم کرد در مدتی کوتاه از طریق مذاکره با حوزه‌های مالیاتی مشکل کتابفروشی‌های منطقه بازار را بر طرف کنیم.


به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز شنبه (26 تیرماه) از کتابفروشی اسلامیه در خیابان پانزده خرداد بازدید کرد و با ناشران و کتابفروشان راسته بازار به گفت و گو پرداخت. 

در این بازدید که نزدیک به 3 ساعت به طول انجامید مرتضی آخوندی (انتشارات دارالکتب اسلامیه)، حسن کتابچی (انتشارات برهان)، سید محمدعلی مرعشی (انتشارات حافظ نوین)، سید جلال کتابچی (کتابفروشی اسلامیه)، مصطفی حسینی (انتشارات کتاب مصطفی)، مجید حیدری (کتابفروشی حیدری)، فؤاد حیدری (انتشارات فؤاد)، محمدمهدی داوودی‌پور (انتشارات نگار) و دیگر کتابفروشان و ناشران راسته بازار تهران حضور داشتند. 

سید جلال کتابچی مدیر انتشارات اسلامیه در این دیدار با اشاره به تاریخچه تاسیس این کتابفروشی گفت: این کتابفروشی در سال 1280 توسط آقا سید احمد کتابچی تاسیس شد و امروز پس از گذشت بیش از یک قرن نسل چهارم فرزندان وی این کتابفروشی را اداره می‌کنند. 

وی افزود: این انتشارات تاکنون 600 عنوان کتاب را در موضوعات دینی و فقهی منتشر کرده است که از جمله آن‌ها می‌توان به بحارالانوار علامه مجلسی در 120 جلد، وسایل الشیعه در 20 جلد، اصول کافی 4 جلد و.... اشاره کرد. 

کتابچی با اشاره به مشکل کتابفروشان راسته بازار گفت: با انتقال کتابفروشی‌ها به راسته انقلاب، کتابفروشی‌های راسته بازار یک به یک بسته شدند و در حال حاضر تعداد اندکی در این منطقه مشغول به فعالیت هستند. در کنار مشکلات مربوط به افت تیراژ کتاب، کتابفروشی‌های راسته بازار هنوز با مشکل مالیاتی دست و پنجه نرم می‌کنند؛ قانونی که از سال 1393 به اداره مالیات ابلاغ شده است اما کتابفروشی‌های این منطقه هنوز در این طرح قرار نگرفته‌اند.

مدیر انتشارات اسلامیه ادامه داد: ماموران مالیاتی با کتابفروشی‌های این منطقه به مانند دیگر واحدهای تجاری برخورد می‌کنند و مالیات سنگینی سالانه برای ما در نظر گرفته می‌شود.
 
در ادامه این جلسه دیگر کتابفروشان نیز درباره مشکلات خود به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

سید عباس صالحی؛ معاون امور فرهنگی با اشاره به پیشینه کتابفروشی‌ها در راسته بازار و تغییرات مکانی آن‌ها در یک سده اخیر عنوان کرد: نسل اول کتابفروشی‌ها صد و اندی سال پیش در این منطقه شکل گرفتند که به کتابفروشی‌های ناصر خسرو معروف بودند. این کتابفروشی‌ها و انتشارات بیشتر بر روی انتشار کتاب‌های دینی تمرکز داشتند و آثار آن‌ها به قم، مشهد و دیگر شهرهای مذهبی ارسال می‌شد. 

وی ادامه داد: البته مشکلات راسته کتابفروشی‌های بازار با مشکلات ناشران و دیگر کتابفروشی‌ها در مناطق دیگر تفاوت دارد و نباید مشکلات آن‌ها را به یکدیگر تعمیم داد. مالیات کتابفروشان در بازار، با توجه به موقعیت اقتصادی فضای آن‌ها در نظر گرفته می‌شود. تلاش خواهیم کرد تا در مدتی کوتاه و از طریق مذاکره با حوزه مالیاتی و ارایه توضیحات لازم مشکل کتابفروشی‌های این منطقه را حل کنیم. 

معاون امور فرهنگی همچنین درباره توزیع یارانه‌های فرهنگی در کشور و سابقه توزیع آن گفت: در سال‌هایی که یارانه به بخش نشر تعلق می‌گرفت چندان توجهی به کتابفروشی‌ها نمی‌شد و آن‌ها از دریافت این یارانه محروم بودند. در حال حاضر با برگزاری طرح‌های «کتابفروشی به وسعت ایران»، «عیدانه کتاب» و «تابستانه کتاب» تلاش شده تا به این بخش توجه بیشتری شود. 

وی افزود: البته با اجرای این طرح نمی‌توان ادعا کرد که مشکلات صنعت نشر برطرف شده است بلکه این اقدام یک گام یا چند گامی به منظور بهبود شرایط کتابفروشی‌ها بود و اجرای آن‌ها تاثیراتی در تهران و شهرستان‌ها داشته است. این طرح مراجعه به کتابفروشی‌ها را افزایش می‌دهد و یک گام رو به جلو محسوب می‌شود و از این طریق یارانه به کتابفروشی‌ها راه پیدا کرده است. مشکلات نشر نیازمند زنجیره‌ای از حمایت‌هاست و با اجرای یک طرح برطرف نخواهد شد.
 
وی تشویق کتابفروشی‌ها به سمت مدرن شدن را یکی دیگر از فواید طرح حمایت از کتابفروشی‌ها دانست و گفت: از آنجا که در این طرح در کتابفروشی‌ها نیازمند استفاده از سامانه جامع هستند، این امر کتابفروشی‌های سنتی را تشویق می‌کند تا به منظور بهره‌مند شدن از این طرح، به روز شوند و از ابزارهای جدید استفاده کنند.

صالحی همچنین از اعطای مجوز صدور کتاب به 5 استان جدید خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه شورای نظارت بر نشر 5 استان فارس، خوزستان، گیلان، یزد و همدان نیز مجوز صدور کتاب را دریافت کرده‌اند و هیات‌های علمی نیز برای این استان‌ها مشخص شده‌ است. 

معاون امور فرهنگی درباره انتقادات به برخی از رویه‌های معاونت امور فرهنگی نیز گفت: از ابتدای ورود به این عرصه به همراه همکاران خود همواره به یک قانون پایبند بودیم و آن اینکه وجود قانونی هرچند دارای اشکالات، بهتر از وضعیت بی قانونی است. در این سه سال تلاش کردیم با قوانینی که وجود داشته است به رفع مشکلات حوزه نشر بپردازیم. 

وی افزود: به آن چیزی که فکر می‌کردیم تکلیف ماست عمل کردیم اما به نظر می‌رسد  در مواردی نه چندان اندک پاره‌ای اختلافات سلیقه‌ای منجر به این شدند که برخی به ارایه دیدگاه‌های خود بپردازند که چندان هم کارشناسانه نیست. 

صالحی تاکید کرد: دوستان ما تلاششان این بوده و هست که مطابق معیارها عمل کنند اما این به معنای آن نیست که خطایی اتفاق نمی‌افتد. این جمله که «خطایی اتفاق نمی‌افتد» به هر دو معناست؛ یعنی ممکن است از یک طرف در برخی موارد ممیزی‌های درستی صورت نگیرد و به کتابی کم‌توجهی شده باشد و یا از طرف دیگر ممیزی‌های شدیدی صورت بگیرد و سختگیری‌هایی اعمال شده باشد.

معاون امور فرهنگی ادامه داد: ما در سال‌های ۹۳ و ۹۴ که بیش از ۹۰ هزار عنوان کتاب چاپ اول داشتیم. تعداد، رقم و درصد کتاب‌هایی که برخی از این دوستان به آنها انتقادهایی وارد می‌کنند، قابل توجه نیست. به نظر می‌رسد باید این عده از دوستان را دعوت کرد تا با دقت بیشتری در اظهارنظرها و ادبیاتشان، انتقادهای خود را مطرح کنند.

بر اساس این گزارش در این دیدار داریوش رضوانی؛ مشاور معاون فرهنگی، محمد سلگی؛ مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی و سید محمد طباطبایی؛ مدیر روابط عمومی نیز حضور داشتند.







۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن