تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خودت را به داشتن نيّت خوب و مقصد زيبا عادت ده، تا در خواسته ‏هايت موفق شوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804284547




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ما نوکر «برنج محسن» و «چای احمد» شده‌ایم!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ما نوکر «برنج محسن» و «چای احمد» شده‌ایم!




مجموعه «پادری» به کارگردانی محمدحسین لطیفی یکی از سریال های باکس ماه رمضان تلویزیون بود. سریالی که هر چند به عنوان دنباله سریال پرمخاطب «دودکش» ساخته شد اما نتوانست موفقیت آن سریال در جذب مخاطب را به دست آورد.





وب‌سایت آی سینما: مجموعه «پادری» به کارگردانی محمدحسین لطیفی یکی از سریال های باکس ماه رمضان تلویزیون بود. سریالی که هر چند به عنوان دنباله سریال پرمخاطب «دودکش» ساخته شد اما نتوانست موفقیت آن سریال در جذب مخاطب را به دست آورد. لطیفی به تازگی و پس از پایان یافتن سریال با «صبا» گفت‌و‌گویی انجام داده که در آن به برخی مسائل جاری در تلویزیون از جمله بحث تبلیغ اسپانسرها در سریال ها و برنامه های تلویزیونی اعتراضات شدیدی کرده است.


ما نوکر «برنج محسن» و «چای احمد» شده‌ایم!



این کارگردان که گویا صابون تبلیغات بی مورد حسابی به تن سریالش خورده در بخشی از این گفت و‌گو می‌گوید: «یک روزی اوایل انقلاب فکر کردند که به تلویزیون دارند استقلال می‌دهند و گفتند بودجه کل را خودمان می‌گیریم و پول کارمندان را خودمان می‌دهیم و نمی‌خواهیم به دولت وابسته باشیم چون این‌طوری فکر می‌کنند نوکر دولت هستند. کارمندان باید بدانند برای تلویزیون کار می‌کنند نه دولت، حالا ما از آن هدف رسیدیم به این‌که ما نوکر برنج محسن، نوکر چای احمد و نوکر حلوا شکری عقاب شدیم. وای بر منِ کارگردان ایرانی که به من بگویند این کیسه برنج یا این چای را باید این‌جا بگذاریم؛ من این پول را نمی‌خواهم!»

او با تاکید بر این که اگر قرار به تبلیغ است بهتر است تبلیغات وسط سریال باشد نه در خود سریال، اضافه می‌کند: «شاید خود من هم به این شکل سریال سازی نزدیک شدم برای این‌که فکر کردم بچه‌ها بیکار هستند و تلویزیون بودجه ندارد با اسپانسر این کار را بکنیم اما خدا این‌قدر دوستم داشته است که نخواسته این اتفاق بیفتد چون می‌دانسته اگر با این شیوه جلو بروم سکته می‌کنم. من برای اسپانسر داشتن عیبی نمی‌بینم مثلا فلان بانک تقدیم می‌کند اما نمی‌پذیرم از آن بانك كه مدام به بازیگر من بگوید باید برود داخل بانک و بیاید. ما كه استقلال تلویزیون را می‌خواستیم حالا به کجا رسیدیم؟ عیب ندارد در همه جهان تلویزیون‌هایشان نوکر تبلیغات هستند اما نه در فیلم‌ها. در سریال «صاحبدلان» بین هفت تا هشت دقیقه بین سریال تبلیغ داشتیم که زمان زیادی بود اما بهتر از این است که تبلیغ‌ها تا توی سریال‌ها هم نفوذ کنند. بارها به من گفتند «به کارخانه فلان ماکارونی بیا و یک قصه بنویس» که این اتفاقات خیلی بد است و من قبول نكردم.»

لطیفی با تاکید بر این نکته که تلویزیون در این سال‌ها با ریزش شدید مخاطب مواجه شده معتقد است مدیران باید بپذیرند شبکه های ماهواره‌ای به خوبی توانسته‌اند مخاطبین داخلی را جذب کنند و اوضاع نا به سامان تلویزیون چه به لحاظ کیفیت و چه به لحاظ کمیت باعث شده مخاطبین کم‌کم سریال های خودمان را فراموش کنند و به شبکه های بیگانه پناه ببرند. او انگشت اتهام خود را سمت مدیریت کلان کشور می‌برد و می‌گوید: «همه چیز دست به دست هم داده تا ریشه تلویزیون زده شود از مدیریت احمدی نژاد گرفته که با لجبازی خواست این ارتباط مردم را با رسانه خودشان قطع كنند تا عزت‌الله ضرغامی كه به اصطلاح با گردن كلفتی می‌خواست كار را پیش ببرد كه به من ربطی ندارد اما در نهایت باعث شد یکی این وسط، بازی را ببرد و آن هم GEM بود.»

کارگردان سریال موفق «صاحبدلان» می‌گوید اگر قرار باشد کاری در شان و اندازه آن سریال بسازد باید یک تبلیغ از شبکه GEM بگیرد تا مردم متوجه شوند که فلان شبکه تلویزیون در حال پخش سریال است: «ما به جایی رسیدیم که بعضی‌ها می‌گویند مگر شما در ماه رمضان سریال داشتید؛ ببخشید چون ما کلا تلویزیون نمی‌بینیم متوجه نشدیم. این زمانی درست می‌شود که به خودمان راست بگوییم مثل این‌که ما باید بدانیم سرطان داریم و به دنبال درمان برویم و با ان‌شاءالله گفتن که درست نمی‌شود. مدیران ما باید به فکر بیفتند که می‌دانم کم کم دارد این اتفاق می‌افتد. پس ما نیاز داریم که حتی برنامه آشپزی بسازیم که بهترین باشد، ما باید در همه برنامه‌ها عالی باشیم که مردم به تلویزیون برگردند در این شرایط است که لطیفی می‌تواند «صاحبدلان» بسازد و مردم ببینند.»

او با مثال زدن شرایط تولید سریال موفقی مثل صاحبدلان می‌گوید با این سرعت و عجله‌ای که در سریال سازی تلویزیون وجود دارد نباید به تولید سریال‌های باکیفیت امید بست: «دلیل این‌که «صاحبدلان» موفق شد خیلی ساده است. یک سال و نیم قبل از این‌که من به تیم بپیوندم نگارش سریال شروع شده بود و زمانی که من آمدم 18 قسمت فیلمنامه موجود بود که من خواندم و 12 قسمت سیناپس کامل داشتیم؛ یعنی یک کار گروهی کامل انجام شد و دوسال و نیم وقت گذاشته شد، شش ماه کار شد و بعد از سه سال ثمر کار را دیدم نه این‌که به من برسند بگویند؛ «لطیفی‌جان! چطوری الان نزدیک عید هستیم و زمان نداریم سریع یک کار بساز.» معلوم است که به این‌جا می‌رسد.»

لطیفی در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو به انتقاد از تشکیل مرکز گسترش فیلم نامه نویسی و بی‌هویت کردن گروه فیلم و سریال شبکه‌ها می پردازد و البته خبر از تغییرات در این مرکز می‌دهد:« این‌که یک جا تصمیم بگیرد که دو کار شبیه هم ساخته نشود خیلی خوب است اما این‌که یک جا کار شود و بخواهند بین شبکه‌ها تقسیم کنند درست نیست. مگر سیستم کمونیستی است که فله‌ای کار تحویل بگیرند و تقسیم کنند؟ این رویه شیوه رقابت را از بین می‌برد و مدیر شبکه تصمیم‌گیرنده نیست. ما قبلا رقابت داشتیم من به یاد دارم وقتی «صاحبدلان» را ساختم هم‌زمان سریال «زیرزمین» را برای شبکه سه سیما داشتند و علی‌اصغر پورمحمدی تمام تلاشش را کرد که ثابت کند «زیرزمین» بهتر بود و اول شد.

 او به عنوان مدیر شبکه در مطبوعات تلاش می‌کرد که این را اثبات کند. حرف من این است که برای مدیر شبکه موفقیت یک سریال مهم بود و وقتی این اهمیت وجود داشته باشد پشت تیم می‌ایستد. در این سیستم ما شبیه بچه سرراهی هستیم وقتی من کارم را به مرکز گسترش می‌دهم و بعد تصمیم گرفته می‌شود که به شبکه یک سیما داده شود این می‌شود که وقتی کارگردان می‌گوید نگذارید این بخش سانسور شود می‌گویند مگر مهم است ولی اگر مدیر شبکه بالای کار باشد نمی‌گذارد این اتفاق بیفتد. باید اوضاع به روال سابق برگردد تا مدیران شبکه عامل باشند، نمی‌شود مثل رییس بانک فقط در شبکه حضور داشته باشند. مدیر یک شبکه با اختیاراتی که دارد می‌تواند یک شبکه را بالا ببرد و تصمیم‌هایش مهم است.»








تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن