تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870625551




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکل همان مساله ابدی و ازلیِ پول است/ حالِ تهران را عروسکی کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دبیر جشنواره تئاتر «مبارک» به مهر گفت:
مشکل همان مساله ابدی و ازلیِ پول است/ حالِ تهران را عروسکی کنیم

مرضیه برومند


شناسهٔ خبر: 3701466 - دوشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵
هنر > تئاتر

.jwplayer{ display: inline-block; } دبیر شانزدهمین جشنواره تئاتر عروسکی تهران مبارک می‌گوید در ایام برگزاری جشنواره باید فضای شهر تهران حال و هوای این رویداد را بگیرد و به‌نوعی شهر عروسکی داشته باشیم. مرضیه برومند درباره وضعیت حمایت مالی از دبیرخانه جشنواره شانزدهم تئاتر عروسکی تهران مبارک با توجه به بازدیدی که چندی پیش علی مرادخانی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از خانه عروسک داشت به خبرنگار مهر گفت: مطمئنا اگر پولی به دست معاونت هنری وزارت ارشاد برسد به ما پول خواهند داد و این قول به ما داده شده است.

وی اظهار کرد: کلا از اینکه بودجه مصوب مرکز هنرهای نمایشی و معاونت هنری با چه ساز و کاری می‌آید و پرداخت می‌شود، اطلاعی ندارم ولی برای من عجیب است که پیش از به من گفته شده بود تا آخر خردادماه طول می‌کشد تا پول بیاد ولی حالا اواسط تیرماه است و هنوز خبری از بودجه و پول نیست. این روند درست مانند این است که به فردی بگوییم حقوق‌ات را پانزدهم ماه بعد پرداخت می‌کنیم و بعد او بماند با مخارجی که در طول یک ماه دارد.

تنها مشکل‌مان مشکل ابدی و ازلی نداشتن پول است

دبیر شانزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی تهران مبارک یادآور شد: دوستان در مرکز هنرهای نمایشی با سختی‌هایی که دارند پول‌هایی را برای ما فراهم کردند و ما هم در خانه عروسک تلاش کردیم تا جشنواره را سرپا نگه داریم اما از این به بعد بدون داشتن پول و بودجه، این کار سخت است و امکانپذیر نیست.

برومند با اشاره به اینکه امسال دبیرخانه جشنواره شانزدهم از دوره‌های گذشته زودتر فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: هیچ گروهی نیست که به لحاظ محل تمرین، ساخت و ساز دکور و عروسک و مشاوره، نیاز به کمک از دبیرخانه داشته باشد و ما حمایت نکرده باشیم. امسال رابطه و صمیمیت دبیرخانه با گروه‌ها و به ویژه گروه‌های مقیم شهرهای مختلف یک ویژگی است.

وی تأکید کرد: تنها مشکلی که الان با آن مواجه هستیم همان مشکل ازلی و ابدی ما یعنی پول است که مشخص نیست چه زمانی به دست‌مان خواهد رسید.

حضور حدود ۱۳ کار خارجی در جشنواره قطعی شده است

دبیر جشنواره شانزدهم تئاتر عروسکی تهران مبارک درباره وضعیت بخش بین‌الملل این دوره از جشنواره، توضیح داد: تا به حال حضور حدود ۱۳ گروه خارجی در جشنواره قطعی شده و با چند گروه خارجی دیگر هم در حال رایزنی هستیم تا وضعیت حضورشان در جشنواره تئاتر عروسکی تهران مبارک، مشخص شود.

عمارت مسعودیه فضایی برای خانواده‌ها در ایام جشنواره تئاتر عروسکی می‌شود

برومند درباره برنامه‌های مختلف مدنظر برای شانزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی تهران مبارک، گفت: امسال در حال عملیاتی کردن این روند هستیم که در عمارت مسعودیه فضایی دلنشین و جذابی را برای خانواده‌ها فراهم کنیم تا ضمن اینکه تماشاگر اجراهای محیطی باشند از برنامه‌های مفرح دیگری هم لذت ببرند.

وی افزود: همچون سال گذشته قرار است آقای رسول نجفیان با بچه‌های فرهنگسرای بهاران، اثری را تولید و اجرا کند.

تفاهم‌نامه همکاری با شهرداری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان و تلویزیون

این هنرمند باتجربه عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون درباره تفاهم‌های صورت گرفته با سازمان‌ها و نهادهای مختلف برای برگزاری شانزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی تهران مبارک، اظهار کرد: امسال با سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران تفاهمنامه‌ای داریم تا در پارک‌ها و فرهنگسراها اجراها و فضاسازی عروسکی داشته باشیم. سازمان زیباسازی شهرداری تهران هم قرار است برای تبلیغات شهری جشنواره با ما همکاری کند.

برومند ادامه داد: با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هم تفاهمنامه‌ای داریم تا بچه‌های مدارس و نوجوانانی که در کلاس‌های کانون در سراسر ایران کار عروسکی کرده‌اند، در قالب بخشی در جشنواره، آثارشان را اجرا کنند.

دبیر شانزدهمین جشنواره تئاتر عروسکی تهران مبارک با اشاره به شعار «آسمان عروسک‌ها آبی است» به عنوان شعار این دوره از جشنواره، یادآور شد: امیدوارم تبلیغات شهری خوبی برای این دوره از جشنواره داشته باشیم. دوست ندارم جشنواره به صورت سوت و کور و تنها در محدوده تئاتر شهر برگزار شود زیرا فکر می‌کنم باید در ایام جشنواره تئاتر عروسکی، شهر عروسکی داشته باشیم.

وی درباره تعامل سیمای جمهوری اسلامی ایران با جشنواره شانزدهم تئاتر عروسکی، گفت: تغییراتی در بخش‌های مدیریتی تلویزیون انجام شده و به زودی با مسئولان تلویزیون ملاقات‌هایی خواهم داشت تا حامی ما باشند و گزارش‌های روزانه و تیزر جشنواره را از تلویزیون پخش کنند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن