تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804755000




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سؤال در مورد فیش‌های حقوقی جایز است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سؤال در مورد فیش‌های حقوقی جایز است
کد خبر: ۵۹۸۶۲۵
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۶ - 18 June 2016


پای منفعت عمومی در میان باشد سؤال در مورد فیش‌های حقوقی جایز است
یک استاد علوم ارتباطات فیش‌های حقوقی را حریم شخصی افراد دانست اما در عین حال، تاکید کرد: اگر پای منفعت عمومی در میان باشد سوال در مورد آنها و انتشار فیش‌های حقوقی جایز است.

به گزارش فارس، صدیقه ببران  در واکنش به صحبت‌های سخنگوی وزارت بهداشت که فیش‌های حقوقی را اسنادی محرمانه خوانده بود و مدعی شده بود در هیچ کجای دنیا در مورد فیش‌های حقوقی سئوال نمی‌شود، گفت: اگر منظور منفعت عمومی باشد سوال در مورد فیش‌های حقوقی جایز است.

وی ادامه داد: طبق یک قاعده اخلاقی و قانونی ورود به حریم خصوصی افراد خلاف و ممنوع است خبرنگاری به جهت منافع عمومی به حریم خصوصی اشخاص وارد شود این کار اشکالی ندارد.

ببران خاطرنشان کرد: اساساً روزنامه‌نگاری انجام می‌شود تا بسترسازی لازم برای عدالت اجتماعی صورت گیرد و روزنامه‌نگار هرجا که احساس کند منافع عمومی به خطر افتاده می‌تواند به آن موضوع ورود پیدا کند.

این استاد علوم ارتباطات به موضوع مدارس تحصیلی برخی مسئولان در گذشته اشاره کرد و گفت: آن زمان که موضوع مدارک تحصیلی به ویژه مدرک تحصیلی مرحوم کردان مطرح شد عده‌ای معتقد بودند که خبرنگاران وارد حریم خصوصی اشخاص شده‌اند اما این موضوع نیز حریم خصوصی نبود چرا که این مسئولان به واسطه مدرک تحصیلی‌شان از منافع عمومی و دولتی بهره‌مند شده بودند.

ببران مثال دیگری زد و گفت: در مورد اتفاقی که برای کلینتون رئیس جمهور وقت آمریکا افتاد ما دیدیم که به خاطر یک مسئله خصوصی وی دادگاهی شد و در دادگاه به او گفتند که دروغی که گفته است عامل محکومیتش بوده است.

وی ادامه داد: حالا حکایت دوستان ما این است و اگر روزنامه نگاری می‌بیند که عدالت اجتماعی لطمه خورده است و شخصی از منافع دولتی حقوق بالا دریافت می‌کند می‌تواند به موضوع ورود پیدا کند البته فراموش نکنیم اگر محل درآمد او یک شرکت خصوصی بود هیچکس حق نداشت به درآمد میلیونی و میلیاردی این افراد اعتراض کند اما نکته مهم این است که این افراد از بودجه دولتی پول دریافت می‌کنند.

این استاد علوم ارتباطات در مورد انتشار گزارش‌هایی مبنی بر فیش‌های حقوقی میلیونی در رسانه‌ها، گفت: این ژانر روزنامه نگاری تحقیقی است و اگر روزنامه نگاری ادعا می‌کند باید سند و مدرک آن را در گزارش‌های خود ذکر کند.

وی خاطرنشان کرد: ضمن اینکه از گذشته نیز طبق قانون، افراد حکومتی باید اموال خود را پیش از مسئولیت اعلام می‌کردند تا با اموالشان پس از اتمام دوره مسئولیت مقایسه شود.

ببران ادامه داد: اگر در جامعه‌ای همه مردم حقوق‌های عالی می‌گرفتند و در این میان یکی دو نفر چند برابر دیگران حقوق دریافت می‌کردند یک امر عادی بود اما اکنون که عده‌ز زیادی حقوق‌های زیر یک میلیون تومان می‌گیرند دریافت حقوق 200 برابری از سوی عده‌ای خاص جای سوال دارد و باید مسئولان پاسخ دهند چطور ممکن است فردی با کار عادی حقوق آنچنانی دریافت کند.

این استاد علوم ارتباطات به برخی مشاغل حساس اشاره کرد و گفت: قضات و برخی دیگر از مشاغل برای دور ماندن از فساد طبیعتاً باید حقوق‌های زیادی دریافت کنند و این موضوع نباید دست‌مایه‌ای شود تا مشاغل حساس نیز لطمه بخورند.

وی در پایان تاکید کرد: اگر منفعت عمومی مطرح شود فیش‌های حقوقی باید منتشر شوند و در این میان وقتی سخنگوی دولت رسماً عذرخواهی می‌کند حتماً اشتباهی رخ داده است.

وی تاکید کرد: من معتقدم افشاگری باید به شرط منافع عمومی اتفاق بیفتد.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن