تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خواب روزه دار عبادت ، سكوت او تسبيح ، دعايش پذيرفته و عملش دو چندان است. دعاى روزه دار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805164869




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اینترنت گران است چون کاربر کم است!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
اینترنت گران است چون کاربر کم است!




شرکت های اینترنتی ماهانه مبلغی حدود 12 میلیارد تومان از فروش حجم به مشترکین اینترنت درآمد دارد، آیا این درآمد سرسام آور علت گرانی اینترنت در ایران است؟





باشگاه خبرنگاران جوان: جهرمی، معاون وزیر  ارتباطات در گفتگو با خبرنگار فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان از سهم شرکت ارتباطات زیر ساخت در سبد قیمتی مصرف کننده نهایی اینترنت گفت.


کاهش قیمت اینترنت برابر با افزایش تقاضای کاربران



وی با اشاره به اینکه این سهم توسط سازمان تنظیم مقررات تعیین می شود، گفت: " در ایران میزان پهنای باند و سرویس هایی که در حال حاضر وجود دارد، به صورت حجمی است و هر کاربر باید به ازای هر گیگ اینترنت ثابت  حدود 3600 تومان به اپراتورها پرداخت کند، شرکت ارتباطات زیرساخت هر 10 گیگابیت در ثانیه، ارتباط اینترنت در کشور؛ مبلغی معادل 1.7 میلیارد تومان به شرکت های عرضه کننده خدمات می فروشد."

رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیر ساخت گفت: " هر شرکت اینترنتی مبلغی حدود 12 میلیارد تومان از فروش حجم به مشترکین اینترنت درآمد دارد که تنها 2 میلیارد تومان از آن به شرکت زیر ساخت متعلق است و براساس آنچه که سازمان تنظیم مقررات ارائه کرده، از کل هزینه های اینترنت حداکثر 20 درصد سهم شرکت ارتباطات زیر ساخت است. "

به گفته جهرمی، بخش اعظمی از این هزینه ها مربوط به پرداخت شرکت های ارائه دهنده اینترنت به شرکت مخابرات است. وی در این باره گفت: "بنا بر آمار سازمان تنظیم مقررات، 43 درصد هزینه ها مربوط به پرداخت شرکت های ارائه دهنده خدمات به مخابرات است و بقیه هزینه ها مربوط به هزینه های داخلی خود شرکت است."

جهرمی در پاسخ به این سوال که چرا پهنای باند ورودی  به کشور را "8 برابر قیمت" به شرکت های تامین کننده اینترنت (شرکت های ISP) ارائه می کند، از مثال قیاس ارزان قیمت بودن پای مرغ در ایران و گرانی آن در کشور چین یاد کرد و گفت : " این موضوع به جریان عرضه و تقاضا در کشور برمی گردد چرا که عرضه و تقاضا در میزان قیمت تاثیر گذار است. "

وی در مقایسه با هزینه فروش پهنای باند در اروپا و ایران گفت: " براساس آمارهای بین المللی، در کشورهای اروپایی نرخ تهیه سرویس اینترنت عددی نسبتا شبیه به ایران است با این تفاوت که در اروپا، درخواست هایی در حد چندین ترابیت در ثانیه است ولی بازار ایران، بازار بزرگی به این حد و حدود نیست.

معاون وزیر ارتباطات در ادامه گفت: "در کشورهایی مثل امارات و ترکیه که اصلا شرکت زیر ساختی وجود ندارد که گران فروشی کند و قیمت هشت برابری بگیرد، هزینه های تامین اینترنت سه تا چهار برابر اروپا است و دلیل اصلی آن تقاضای بازار است. "

جهرمی از دیگر علل فروش هشت برابری پهنای باند به شرکت های ISP را هزینه های مربوط به کشیدن فیبر در سراسر کشور، شبکه های انتقال، روتر و مراکز مربوطه و هزینه های نگهداری دانست و گفت: " در سال گذشته در شرکت ارتباطات زیر ساخت دو هزار میلیارد تومان برای توسعه شبکه سرمایه گذاری شده است ولی کف قیمتی ما بستگی به اندازه بازار دارد و در صورتی که اندازه بازار زیاد شود، قیمت ها به صورت چشمگیری کاهش می یابند از طرفی  وقتی بازار کوچک باشد، سرمایه گذاری ما طبیعتا منطقی نیست و این سرمایه گذاری باید متناسب با درآمد باشد. "

جهرمی گفت: " تمام تلاش ما برای منطقی کردن قیمت هاست و ما نباید قیمت های خود را با اروپا مقایسه کنیم چون بازار ما هرگز به اندازه بازار اروپا نیست. "

رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیر ساخت گفت: " اندازه بازار نسبت به گذشته رشد داشته و الان زمان آن فرارسیده تا در قیمت ها بازنگری شود. "

جهرمی اذعان کرد: " ما در حال تغییر مدل قیمت گذاری هستیم به طوری که مصرف بیشتر، واحد قیمت کمتری را به دنبال خواهد داشت. "

معاون وزیر ازتباطات در رابطه با راه حل های مورد نیاز جهت بزرگ کردن بازار و افزایش تقاضا گفت: " بزرگ کردن بازار دارای شاخصه های زیادی است که اولین آن تقاضا است. در کل کشورهای دنیا بیش از 60 درصد مصرف شبکه به ویدئو اختصاص داده شده است در حالی که در کشور ما با اینکه بستر لازم برای مصرف ویدئو وجود دارد ولی سهم ویدئو در ایران کمتر از 10 درصد است که علت آن گران بودن مصرف دیتای ویدئو است.

وی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا باید قیمت کاهش یابد که بازار رشد کند و یا بازار رشد کند تا قیمت کاهش یابد؟گفت: " راه حل این تضاد در دست کمسیون تنظیم مقررات است. بازار و قیمت باید باهم حرکت کنند و نمی شود قیمت کم شود ولی بازار رشد نکند و یا برعکس."







تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن