تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد هر نوشته‏اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868968682




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیام دو وزیر به احسان علیخانی برای ساخت «ماه عسل»


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


پیام دو وزیر به احسان علیخانی برای ساخت «ماه عسل» فرهنگ > تلویزیون - در طول هشت شبی که از ماه مبارک رمضان و پخش «ماه عسل» از شبکه سه سیما می گذرد، نظرات مثبتی به سمت این برنامه روانه شده است.از آن میان پیام دکتر علی ربیعی(وزیر کار،رفاه و تعاون اجتماعی) و دکتر عباس آخوندی(وزیر مسکن و شهرسازی) وزرای دولت تدبیر و امید ، قابل توجه بود و به عنوان نظرات مهم درباره برنامه احسان علیخانی محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،در ابتدا دکتر علی ربيعي؛ وزیر کار ، رفاه و تعاون اجتماعی در يادداشتي عنوان كرد: « من به عنوان یک کنشگر به شما تبریک می گویم و همیشه برنامه شما را در ماه مبارک رمضان می بینم و هروقت فرصتی پیدا کنم و یا درگیر جلسه ای نباشم با اشتیاق آن را تماشا کردم و می‌کنم. من می خواهم نام برنامه شما را گسترش غمخوارگی ملی بنامم. می‌خواهم نام برنامه تان را هر ایرانی یک مددکار اجتماعی اطلاق کنم و همچنین می‌خواهم نام برنامه‌تان را «ماه عسلِ» زندگی خوب برای ایرانیان نام گذاری کنم. یا شاید بهتر باشد بگویم که یک ماه، «ماه عسل» اما ماه‌ها زندگی خوب برای ایرانیان و زندگی پر از شیرینی و عسل برای هر ایرانی که با این برنامه اتفاق می افتد. به گسترش خیر جمعی نیازمندیم و «ماه عسل» به نظرم حالا دیگر یک رسانه جمعی شده و یک نوع سخنگوی خیر جمعی است. خیر جمعی فقط کمک مالی نیست؛ خیر جمعی کمک از یک لبخند تا کمک ودستگیری و حتی یک آموزش ساده از طریق مهربانی است. من به نوبه خودم ابتدا به عنوان یک شهروند و بعد به عنوان وزیر دولت تدبیر و امید از تلاش های تهيه كننده و مجري اين برنامه تشکر می کنم.»
و پس از آن دكتر عباس آخوندي؛ وزیر راه و ترابری دومین وزیری بود که در پیامی به تهیه‌کننده «ماه عسل» برای ساخت چنین برنامه‌ای تبریک گفت و نوشت: «ميان دغدغه‌ها و مشغله‌هاي روزانه‌ام در ماه مبارك رمضان هر زمان كه فرصت پيدا كنم و بتوانم حتماً حتي براي دقايقي هم كه شده تماشاگر «ماه عسل» مي‌شوم. براي من اتفاق خيلي مهمي است، اينكه جايگاهي در تلويزيون به مردم اختصاص پيدا كند تا شنواي قصه آنها باشيم. اينكه ميان اين همه آدم كه در طول روز مي‌بينيم و قصه‌هايشان را نمي‌دانيم تلويزيون محمل و صندلي‌اش را به آدم‌های عادی تحويل دهد كه هم عبرت‌آموزي داشته باشد و هم تامل‌برانگيز و مهم‌تر از همه بر نهاد و نفسي كه به خاطر فضاي زماني آماده تحول است تاثير بگذارد. این برنامه می‌خواهد خيرطلبي و اميدواري را انتشار دهد و با قصه‌هايي كه حتي شاید به ظاهر شاد نیست تلاش کند ابتهاج درونی ایجاد کند و نفس حقیقت جو را به خدا نزدیک تر کند. برای همین به شما و گروه تولیدتان خسته نباشید می‌گویم، برقرار باشید.»
برنامه «ماه عسل» که دهمین سال پخش خود را پشت سر گذاشته است به تهیه کنندگی و اجرای احسان علیخانی هرشب حوالی ساعت 19 از شبکه سه سیما به روی آنتن می رود. 58245

کلید واژه ها: احسان علیخانی - تلویزیون -




چهارشنبه 26 خرداد 1395 - 14:03:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن