تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه گناهان گذشته كسى كه از روى ايمان و براى رسيدن به ثواب الهى معتكف شود، آمرزي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853271830




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توانایی گوگل در متوقف کردن خودرو شما


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: توانایی گوگل در متوقف کردن خودرو شما
وسایل روزمرۀ ما به شکلِ روزافزونی قابلیت اتصال به اینترنت را پیدا می‌کنند. از ساعت و یخچال و تلویزیون بگیرید، تا اتومبیل و چراغ‌های روشنایی خانه. این اتفاق موجب می‌شود تا شرکت‌های سازندۀ این وسایل، بتوانند بدونِ مشورت مصرف‌کنندگان، این وسایل را از کار بیندازند.
ترجمان: ورود وسایلی که به اینترنت متصل می‌شوند در زندگی ما باب روز شده است. از ساعت و یخچال و ماشین لباس‌شویی بگیرید تا اتومبیل و ترموستات، هر روز لوازمِ روزمرۀ بیشتری به اینترنت متصل می‌شوند. چرا؟ سازنده‌هایشان می‌گویند برای اینکه زندگی را برای ما آسان کنند. چه کسی دلش نمی‌خواهد سیستمِ گرمایشیِ ‌ِخانه‌ یا ماشین لباس‌شویی‌‌اش را قبل از رسیدن به خانه از راه دور روشن کند؟ بهتر نیست که نقشۀ جاده‌ها و سامانۀ جهت‌یابی اتومبیل خودشان به صورت خودکار مرتباً به‌روز شوند؟

اما اگر اشیاء به اینترنت متصل شوند، سازنده‌اشان می‌تواند آن‌ها را غیرفعال کند. این اتفاق از روز ۱۵ ماه مه گذشته برای کسانی که از جعبۀ «اتوماسیون» شرکت ریولو۱ استفاده می‌کردند پیش آمد. جعبه اتوماسیون یک‌جور «مرکزِ‌کنترل» است که اجازه می‌دهد «خانۀ متصلِ» شما، با تلفن همراه، تبلت یا کامپیوتر اداره بشود؛ چیزهایی مثلِ موسیقی، روشناییِ ‌ِچراغ‌ها، دستگاه اعلام ‌ِحریق و...

نِست۲ یکی از شرکت‌های وابسته به گوگل، شرکت ریولو را در سال ۲۰۱۴ به قیمت ۳,۲ میلیارد یورو خرید. ریولو پیشگامِ محصولاتِ مربوط به اتوماسیون بود و هر جعبه اتوماسیونِ خود را با قیمتِ ۳۰۰ دلار به مصرف‌کننده‌هایش می‌فروخت: جعبه‌ای برای کنترل‌ِاز‌راه‌دورِ دستگاه‌های گوناگونِ خانه با تلفن همراه. اما از پانزدهم ماه مه گذشته، این جعبه‌ها دیگر از کار افتاده است. گوگل تصمیم گرفته جعبۀ اتوماسیون را غیرفعال کند. صاحب جدید ریولو اختیارِ غیرفعال‌کردنِ همۀ دستگاه‌ها را از راه‌ِدور به‌دست گرفته است. غولِ انفورماتیک ترجیح می‌دهد توسعۀ بخش اتوماسیون نِست را خود به عهده بگیرد. قوانین آمریکا نیز چنین اجازه‌ای می‌دهد به او می‌دهد. سایت شرکت نوشته است: «ما تمام نیرویمان را در این راه به کار می‌گیریم و از آنچه می‌کنیم بسیار هیجان‌زده‌ایم».

کوری دکترو، روزنامه‌نگار و رمان‌نویس و فعال بنیادِ الکترونیک فرانتی‌یر۳، در مقاله‌ای که فورماسوف ترجمه کرده چنین تحلیل می‌کند: «زلزله هنوز نیامده، این خبر فقط یک پیش‌لرزه است. چه اتومبیل شما باشد و چه لامپ‌ها یا باطریِ قلب‌تان که گردش خون شما را تأمین می‌کند، همۀ اشیایی که در تصرف دارید، بیش از گذشته، بر نرم‌افزارهای شبکه‌ای استوارند. حذف این نرم‌افزارها، وسایلِ شما را به زباله‌های الکترونیکی بی‌مصرف تبدیل می‌کند.»

کوری دکترو از قول یکی از مصرف‌کننده‌های ریولو می‌پرسد: «در آینده، گوگل تصمیم می‌گیرد چه دستگاه‌های دیگری را از کار بیندازد؟ اگر از پشتیبانیِ « اندروید» دست بکشد، چه خواهد شد؟ اگر تصمیم بگیرد که از فردای سپری‌شدنِ مدتِ آخرین بیمه‌تان، تلفنِ شما برای همیشه خاموش شود چه می‌شود؟ بخش‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاریِ این دستگاه‌ها از همدیگر جدایی‌ناپذیرند، چگونه اتمامِ بیمه، حقِ غیرفعال‌کردن دستگاه‌ را به گوگل می‌دهد؟»

آیا گوگل، این غول آمریکایی، دارد از قدرتش سوءاستفاده می‌کند؟ در هر صورت این کار علامتی است از بی‌توجه‌ای گوگل به مسائلِ زیست‌محیطی و پیامدهای انقضای محصولاتش. اما گوگل بدِ ما را نمی‌خواهد. «شر مرسان»۴ شعار اوست. گوگول فقط پولِ ما را می‌خواهد و سودِ خود را.

پی‌نوشت‌ها:
[۱] Revolv
[۲] Nest
[۳] Electronic frontier foundation
[۴] Don"t be evil




تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن