تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805362804




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لختی مدیریت در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


لختی مدیریت در کشور وبلاگ > تاجیک، نصرت اله - نظام مدیریتی کشور دچار اینرسی یا لَختی شده است و تا دیر نشده باید چاره ای اندیشید و مجلس آینده باید و می تواند و شاید یکی از آخرین شانس هایی است که در اختیار است تا نظام های اداری و مدیریتی کشور سر و سامان یابد. اینکه چرا مدیریت کشور به این عارضه دچار شده به عوامل متعددی و از جمله روند از دست دادن و تخلیه انرژی و پتانسیل سیاست و حکومت در ایران بستگی دارد. بررسی این علل موضوع یادداشت کنونی نیست ولی امیدوارم اساتید دانشگاه و تحلیلگران مسائل داخلی به ابعاد و مولفه های آن توجه کنند.

هر آدم منصف و بي طرفي كه با نگاه نقادانه به روند جاري كشور مي نگرد، نفي نمي كند در كنار پيشرفت هايي كه در كشور داشته ايم اما با اشكالات، كمبودها و مشكلات فراواني نيز روبه رو هستيم و متاسفانه هيچ تلاشي براي رفع زيرساختي و اساسي اين عيوب نيز نشده و نمي شود و صد البته اين مسائل حل نشده در بلندمدت مي توانند بر اقتدار و كارايي دولت و حكومت نيز تاثير منفي بگذارند. بعيد است و در جهان نيز كمتر ديده شده است به دليل قدرت زياد بروكراسي دولت خود بتواند اين نقيصه را برطرف كند. انقلابي ترين انسان ها در ميان گردش چرخ دنده هاي نظام بروكراتيك كشورها له شده و خواهند شد. لذا بايد حاكميت از ساير پتانسيل هاي خود و از جمله نمايندگان مجلس براي تغيير اين وضعيت كمك بگيرد. البته به شرط آنكه منتخبين قبل از ورود و جا خشك كردن بر صندلي هاي سبز مجلس خود به اين عارضه مبتلانشوند كه زمزمه هايي به گوش مي رسد! در كشور و نظام اداري آن هم مشكلات ساختاري داريم: هم مفهومي و هم مديريتي. ولي به نظر من اين سومي از دو مورد ديگر مهم تر است و در مرحله بعدي و شايد در كنار اشكالات مديريتي بايد مشكلات ساختاري را مورد توجه قرار دهيم و به همين منظور در اين يادداشت به مقوله سوم مي پردازم. زيرا معتقدم مساله مديريت به معناي اعم آن مي تواند از طريق نحوه اداره جامعه و همچنين تنظيم روابط انساني از يك طرف و تعامل سياست و حكومت با شهروندان از طرف ديگر مشكلات ساختاري و كاركرد سيستم و بازسازي مفهومي آنها و نظريه پردازي براي تبيين تغييرات سياسي - اجتماعي را نيز برطرف كند. متاسفانه نظام مديريت در كشور از جهت حمايت صنفي كه مدير احساس تنهايي و بي پشتيباني نكند، توجه به آثار سياسي و اجتماعي ضعف سيستم مديريت، نياز مديران به آموزش دايمي و نظريه پردازي در اين زمينه نيز مورد غفلت قرار گرفته است.
به همين دليل يكي از مهم ترين جنبه هاي ناكارآمدي نظام مديريت كشور كمبود باور به خود، مفيد و ضروري ندانستن پذيرش تغيير در تمامي شوون كشور، عدم وجود جرات خطر پذيري و در نهايت ترس از مواجه شدن با عواقب قدم گذاشتن در راه خلاقيت و نوآوري در كليه امور زندگي شهروندان توسط مديران مملكت است.
به دور از مجامله و تاييد و تكذيب هاي رايج يكي از موفقيت هاي حكومت در سال ٩٤ تلاش براي توفيق تعامل ايران با قدرت هاي جهاني بود كه منجر به امضاي برجام شد و اين موفقيتي بود براي دولت يازدهم. از مهم ترين دستاورهاي برجام نيز زدودن تدريجي آثار ايران هراسي و خلق فضاي تنفسي براي سياست خارجي كشور است. متاسفانه تحريم ها نه تنها بنيه اقتصادي كشور را تضعيف كرد بلكه هم مديريت اقتصادي كشور در بخش خصوصي راه رفتن را فراموش كرده است و هم به دليل راه نرفتن پايش لاغر شده است و نمي تواند اين بدن فربه اداري را تحمل كند. الان هم مديريتي نحيف و همراه با لختي داريم و هم يك نظام اداري از دست در رفته كه با ماشاء الله ان شاءالله درست نخواهد شد. اين بدنه بيش از حد گسترده كه روز به روز تمامي منابع كشور را نيز مي بلعد اجازه توسعه كشور را كه نمي دهد هيچ بلكه از رشد معقول و همگن اقتصاد كشور هم جلوگيري مي كند.
منتخبين مجلس لطفا توجه فرمايند. اگر انديشه محافظه كاري از هر نوع اعتدالگرا، مهرورز و اقتدار گراي آن مي توانست اين مشكلات را حل كند هشت سال را در اختيار داشت و همراه با قواي ديگر حاكميت يك دست را تشكيل دادند كه اين مشكلات و بدبختي ها را براي كشور به ارمغان آورد. بسياري از مشكلات كشور از مجلس هشتم و نهم و نحوه مديريت و زد و بند و بده بستان هاي آن ناشي شده است. مردم به شما اميد بسته اند و نه دخيل! آنها را نااميد نكنيد. مجلس نبايد اسير بروكراسي كشور شود بلكه بايد خانه تكاني در مملكت را از خود شروع كند تا اميد به تغيير در مردم افزايش و شهروندان نيز آماده تغيير نگاه خود به دولت و حاكميت و مآلاافزايش وحدت ملي براي نيل به اهداف برنامه ها و اسناد فرادستي شود. ان شاءالله! منبع: روزنامه اعتماد، شماره 3541 ، تاريخ 12/3/95، صفحه 7 .  



سه شنبه 18 خرداد 1395 - 22:32:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن