تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه  الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814740203




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلفن همراه در دسترس کودکان نباشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی در گفت و گو با پانا: تلفن همراه در دسترس کودکان نباشد کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی گفت: بهتر است تا جایی که امکان دارد و نیازی احساس نمی شود تلفن همراه و تبلت در دسترس کودکان نباشد.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۲ خرداد ساعت 11:25

خبرگزاری پانا+

 محمدحسین مهدی پور در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پانا اظهار داشت: کودکان در جامعه امروز از سنین پایین با وسایل ی مثل موبایل و تبلت سروکار پیدا می‌کنند و حتی شاهد این هستیم که بچه‌های کم سن و سال، صاحب گوشی تلفن شخصی خودشان می‌شوند؛ اما باید در نظر گرفت که استفاده از این وسیله بدون آسیب‌ نیست و باید در سن مناسبی اقدام به تهیه این وسیله برای کودک کرد.
وی افزود: شروع آشنایی کودک با ابزارهای دیجیتال و دنیای مجازی زمانی است که نیاز واقعی استفاده از آن ایجاد شده باشد؛ در سال‌های ابتدایی زندگی کودک نیز که زمان اولین تجربه‌ها در دنیای واقعی و آموختن مهارت‌های مختلف ذهنی و جسمی است، تجربه دنیای مجازی شامل بازی‌های کامپیوتری و رسانه‌های موجود در تلفن همراه نه تنها نمی‌تواند مفید باشد بلکه آسیب‌زننده است.
کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی گفت: وقتی سال‌های اولیه زندگی کودک سپری شد، در سنین بالاتر می‌توان بسته به میزان درکش ، کم کم او را با این وسیله آشنا کرد، البته با دسترسی محدود؛ چون در این زمان که کودک قدرت تقلید بالایی دارد بهترین زمان برای نمایش فرهنگ صحیح استفاده از این وسیله به اوست.
وی با بیان این مطلب که لازمه استفاده صحیح کودکان از تلفن همراه این است که پدر و مادر فرهنگ صحیح استفاده از آن را داشته باشند، تصریح کرد: از سویی دیگر خطر امواج تلفن‌های همراه برای مغز نوزادان و کودکان وجود دارد و بهتر است تا جایی که امکان دارد و نیازی احساس نمی شود تلفن همراه و تبلت در دسترس کودکان نباشد.  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن