تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نابودى جوانانتان را آرزو نكنيد ، گرچه بدى‏هاى بسيار در آنان باشد، زيرا آنان با ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831148094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماهیگیری سیاسیون از جشنواره کن/دغدغه هنری به سبک سیاستمداران


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
ماهیگیری سیاسیون از جشنواره کن/دغدغه هنری به سبک سیاستمداران
حواشی پیرامون فیلم فروشنده؛
ماهیگیری سیاسیون از جشنواره کن/دغدغه هنری به سبک سیاستمداران برآیند چنین فرآیندی که در آینده نیز در لیست برنامه های اصلاح طلبان قرار دارد به گذر زمان بازیگران، ورزش کاران و بخش عمده ای از چهره های محبوب میان مردم را به آلت دست سیاستمداران بدل خواهد کرد.


گروه سیاسی فرهنگ نیوز، جشنواره بین المللی کن روز گذشته و پس از کش و قوس های فراوان به کار خود پایان داد، جشنواره ای که از آن به عنوان ویترینی برای پیش نمایش فیلم های موفق و مهم اروپا و جهان نام برده می شود.جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ به عنوان شصت و نهمین دوره آن در فرانسه در حالی به کار خود پایان داد که هنرمندان ایرانی به گونه ای چشمگیر خوش درخشیده و موفقیت هایی را کسب نمودند. در این دوره اصغر فرهادی به عنوان بهترین فیلمنامه و شهاب حسینی به عنوان بهترین بازیگر مرد برای فیلم فروشنده برنده نخل طلا شدند. گفتنی است که ریاست هیئت داوران آخرین دوره جشنواره را که در ماه می برگزار شد، جرج میلر برعهده داشتند. در این دوره، کن لوچ کارگردان بریتانیایی برنده جایزه نخل طلا شد.

 شهاب حسینی برنده نخل طلای بهترین بازیگر مرد این جشنواره در مراسم دریافت جایزه ی خویش چنین می گوید: «این جایزه به نوعی از مردم من آمده، بنابراین به خودشان برمی‌گردانم. این جایزه را از اعماق قلبم و با عشق تقدیم به مردم سرزمینم می‌کنم.»دریافت جوایز فوق با واکنش های گسترده شهروندان کشورمان روبرو شده است آن چنان که از شب گذشته تا به امروز غالب رسانه های مجازی، شبکه های اجتماعی و سایت های خبری به این امر اختصاص یافته است. در کنار موج تبریک های فزاینده به فرهادی و تیمش نکاتی قابل ذکرند، فرآیندی که بیم آن می رود برخی شخصیت ها در پی آنند با بهره گیری از فضاهای این چنینی زمینه برداشت محصول های مد نظر خویش را در آینده فراهم آورند، روندی که متاسفانه با چراغ سبز برخی اهالی سینما نیز روبرو بوده است.

بازیگرانی در چنته سیاست مداران/ برجام عامل موفقیت فروشنده بود!هنر، سینما، ورزش و... مقوله های این چنینی از دیرباز چه در ایران و چه در اقصی نقط جهان همواره از محبوبیت بالایی برخوردار بوده است تا آن جا که بر مبنای بسیاری از نظرسنجی ها، در اکثر کشورهای جهان، شخصیت های ورزشی و هنری در صدر چهره های محبوب و مورد پسند شهروندان قرار داشته اند. هر آن چه هنرمندان و ورزش کاران از جایگاه رفیعی به ویژه در میان جوامع غربی برخوردار بوده و قلب های جوامع شان را تسخیر نموده اند، سیاست مداران به گذر زمان از منفوریت برخوردار شده اند، به طور نمونه و بر اساس نظرسنجی های متعدد در رابطه با نظر شهروندان آمریکایی نسبت به شخصیت های مشهور، تمامی افراد عامه پسند شامل این قشرها بوده و سیاست مداران، فعالین اقتصادی و نظامی ها در رده های پایین این مصاحبه ها قرار داشته اند.

دیدار آنجلینا جولی از آوارگان سوری.با این حال و بر مبنای قوانین نانوشته از پیش تعیین شده، هر یک از شخصیت های شناخته شده در جوامع غربی برای خویشتن حریمی فرضی متصور شده و از مداخله در سایر امور پرهیز می نماید. به طور نمونه تا کنون هیچ یک از سیاستمداران آمریکا جهت پیشبرد امور خویش دست به دامان شخصیت های محبوب نشده و از سوی دیگر این چهره های سرشناس هنری و ورزشی نیز از هرگونه اظهار نظر در رابطه با مباحث، سیاسی، بین المللی و نظامی امتناع ورزیده اند. اوج تلاش های فعالین سرشناس هنری و ورزشی غربی را می توان در کمک های انسانی و خیرانه جستجو نمود تا آن جا که شخصیتی مانند آنجلینا جولی بازیگر سرشناس هالیوودی به عنوان سفیر حسن نیت سازمان ملل متحد در امور پناهندگان به مناطق جنگ زده سفر نموده و تلاش می نماید از شهرت و محبوبیتش برای جلب حمایت بیشتر برای آوارگان استفاده نماید.روند فوق اما گویا در ایران حالتی معکوس پیدا نموده و سیاستمداران و به ویژه چهره های نزدیک به اصلاح طلبان را بر آن داشته در تلاشی مضبوحانه و از پیش شده به بهره برداری از جایگاه هنرمدان جهت نیل به مقاصد سیاسی شان اقدام نمایند. نقطه ی عطف چنین تحولی را می توان انتخابات ریاست جمهوری 1392 دانست، تلاشی موفقیت آمیز که توانست حسن روحانی را با فاصله بسیار اندک به سعد آباد برساند.

موفقیت صورت پذیرفته در انتخابات ریاست جمهوری 1392 با شدت هرچه تمام تر در انتخابات اسفند 94 تداوم یافت تا آن جا جمع کثیری از هنرمندان اعم از امیر جعفری، مهناز افشار، رضا کیانیان، ترانه علیدوستی، لیلی رشیدی، بهاره رهنما و حتی پرویز پرستویی بی محابا به حمایت از لیست اصلاح طلبان پرداخته و مردم را دعوت به رای دادن به این جناح سیاسی نمودند. حمایتی که بدون تردید نقش بسزایی در پیروزی آن ها به ویژه در تهران ایفا نمود.

اصلاح طلبان با درک برخی خواسته های به حق یا ناحق شماری از بازیگران به طرح مباحثی در رابطه با تسهیل شرایط برای فعالیت  آن ها در صورت رای آوری پرداخته و آن ها را ناگزیر به حمایت از خویش می کنند. البته نکته حائز اهمیت آن که رویه فوق مشمول همه ی حمایت کنندگان نمی باشد، اما جمعی از آنان از مزایای رای آوری سیاستمداران در آینده بهره برده و شرایط را برای جلب حمایت هایی از قبیل کسب پروانه ساخت، دریافت کمک های مالی هنگفت و... مهیا می بینند.

رسانه های اصلاح طلب به شکل پرشور به انتشار خبر و حواشی کسب جوایز فیلم فروشنده پرداخته اند، کانهو این موفقیت حاصل تلاش آنان بوده است.از همین روست که بلافاصله و پس از کسب جوایز یاد شده در جشنواره کن توسط اصغر فرهادی و شهاب حسینی سیاست مداران اصلاح طلب به میدان آمده و گوی سبقت را از یکدیگر ربوده اند. محمدرضا عارف در پیامی در همین باره نوشت: « هنرمندان میهنم؛ جناب آقایان اصغر فرهادی و شهاب حسیینی، افتخار آفرینی برای سرزمین و مردم نجیبمان در هر شکل و هر موقعیت قابل ستایش و تکریم است. در شبی که دل های مردم این سرزمین با نور منجی موعود شاد بود، دریافت جوایز جشنواره کن این شادی را دو چندان کرد. خداوند بر عزت تان بیافزاید.»

حسین پاکدل هم در صفحه شخصی‌اش نوشته: من به فهرست اصلاح‌طلبان "لیست امید" ائتلاف فراگیر اصلاح‌طلبان و حامیان دولت رای می‌دهم. حضور ما تاثیر دارد. بسیار هم تاثیر دارد. نمی‌شود بی‌تفاوت باشیم و بی حضور و بعد متوقع باشیم و معترض. افراطیون سیری ناپذیر، در حرف و عمل، سخت‌ برای عصبانی کردن اکثریت می‌کویند تا به قهر کشاندن قشر عظیم و موثر، نمایندگانی مطیع از جنس و شکل خود با حداقل آرا بر کرسی‌ها بنشانند تا با غلبه بر ارکان کشور مشروعیت بخرند.وب سایت خبری انتخاب (نزدیک به هاشمی رفسنجانی) نیز در گزارشی مضحک تلاش نموده که میان موفقیت فیلم فروشنده و برجام پیوند بزند. این رسانه در گزارشی به نقل از وب سایت "ورایتی" تحت عنوان «چرا فیلم اصغر فرهادی نشان دهنده ی احیا سینمای ایران پس از توافق هسته ای است؟» نوشت: فیلم «فروشنده» ساخته ی اصغر فرهادی تنها فیلمی بود که امسال در بخش مسابقه ای جشنوراه فیلم کن موفق به کسب دو جایزه شد. به نظر می آید که اصغر فرهادی، پس از موفقیت جدایی نادر از سیمین در سال 2012 در حال طی کردن مسیری مشابه عباس کیارستمی است.

انتخاب می نویسد: «حضور چشمگیر و موفقیت سینمای ایران در جشنواره کن نشان می دهد که لغو تحریم های اقتصادی توسط جامعه بین المللی تاثیر مثبتی بر سینمای ایران داشته و خواهد داشت.» درحالی که توافق هسته ای یکی از عوامل شتاب اقتصادی ایران است، تاثیر آن در حال حاضر در حوزه سینما احساس می شود.  

برآیند چنین فرآیندی که در آینده نیز در لیست برنامه های اصلاح طلبان قرار دارد به گذر زمان بازیگران، ورزش کاران و بخش عمده ای از چهره های محبوب میان مردم را به آلت دست سیاستمداران بدل خواهد کرد.خود باختگانی به نام هنرمندبازیگران در جوامع و ملل پیشرفته هم چون سایر مشاغل با تعریف چارچوب های شغلی شان تلاش می نمایند از ورود به مباحثی که در حیطه ی کاری شان نیست امتناع ورزیده و بر حرفه خویش تمرکز نمایند. متاسفانه در جامعه ی سیاست زده ی ایران، گاه و بیگاه شاهد آنیم که برخی از چهره های سرشناس اما خود فروخته عملا در نقش پادوهای سیاسی وارد شده و به حمایت از چهره های بدنام، ضد فرهنگی و بعضا خائن مبادرت می ورزند. مهناز افشار و امیر جعفری مصداق چنین بازیگرانی بوده که بارها و در مباحث این چنینی ورود نموده اند. مهناز افشار در یکی از جدیدترین افاضاتش هم سو با جو رسانه ای ضد انقلاب به بیان خواسته اش مبنی بر ورود زنان به ورزشگاه ها به عنوان یکی از خواسته های اساسی جنبش زنان پرداخته است. افشار که پیشتر و برای جلب تابعیت آمریکا برای فرزندش به این کشور رفته و در آنجا زایمان نموده بود مکررا به عنوان جاده صاف کن اصلاح طلبان و فتنه گران عمل نموده و از طرفداران عموما غیر مطلعش خواسته که در کج راهه ترسیم شده توسط اصلاح طلبان عمل نمایند.

امیر جعفری نیز در این زمینه از مهناز افشار گوی سبقت را ربوده است. او در خلال انتخابات هفتم اسفند با انتشار کلیپ هایی ضمن حمایت از سران فتنه اعلام می نمود که باید برای تو دهنی زدن به مخالفین آن ها (سران فتنه) باید به لیست امید (مورد حمایت اصلاح طلبان) رای داد.

چهره هایی چون امیر جعفری، مهناز افشار و یا بهرام رادان که در توئیت اخیرش به حمایت از همجنس بازها پرداخته بود به دنبال آنند در ارتباطی متقابل با چهره های مشکل دار سیاسی، زمینه تغییر بنیادین فرهنگی در سینمای کشور را فراهم آورده و آن را به سوی ابتذال و بی اخلاقی حاکم در سینماهای غربی سوق دهند. نمود بارز چنین خواستی را می توان در هنجارشکنی های گسترده آنان از نوع پوشش تا اظهارات سخیفشان جستجو نمود.

 تاثیر گذاری بر کلیت سینما و بازیگران و اشاعه این فرهنگ فاسد که هم اکنون در اقلیت قرار داشته به تمامیت سینما هدف نهایی جریان عنکوبتی داخلی است که در پی اضمحلال استحاله فرهنگی در سطح جامعه است. واکنش ها به دستاورد موفقیت آمیز فیلم فروشنده نیز نشان می دهد که چنین چهره های منحرفی در راس تشویق کنندگان و تبریک گویان قرار دارند.

جعفر پناهی نیز به تبریک به فرهادی و تیمش پرداخته است!حواشی فروشندهفیلم سینمایی فروشنده طی روزهای اخیر و در خلال جشنواره کن به روی پرده رفت. کارشناسان حوزه ی سینمایی تا زمان عدم تماشای فیلم از اعلام اظهار نظر در رابطه با محتوای آن خودداری ورزیده اند، با این حال برخی حواشی و تحولات پیرامون جشنواره از چشم رسانه های ارزشی و غیر ارزشی دور نمانده است. 

بر اساس نظر افرادی که فیلم را در کن مشاهده نموده اند: فیلم به رابطه زن و شوهری به نام رعنا و عماد (با بازی شهاب حسینی و ترانه علیدوستی) می‌پردازد که در حال بازی در نمایش "مرگ فروشنده" آرتور میلر هستند.در آستانۀ شب افتتاح نمایش، ضعف زیربنای ساختمان مسکونی که در آن زندگی می‌کنند مسئله‌ساز شده و آنها مجبور به تخلیه آن می‌شوند و موقتاً به ساختمان دیگری که هم‌بازی‌شان در نمایش، بابک (با بازی بابک کریمی)، مالک آن است نقل مکان می‌کنند.در خانه جدید برای رعنا حادثه‌ای رخ می‌دهد که رابطه زوج را ناخواسته درگیر تنش و التهاب می‌کند. 


farhangnews_205138-567159-1463995389.mp4 | دانلود فیلم نظر متفاوت ترانه علیدوستی از اصغر فرهادی را در رابطه با محتوای فیلم.گفته می شود که محتوای فیلم پیرامون تعصب در یک خانواده ایرانی و تعرض به آن است که زمینه تنش میان زن و شوهر را فراهم می آورد. بر مبنای گفته های کسانی که فیلم را دیده اند این محتوا حکایت از چهره ای منفی از خانواده ی ایرانی و نقش غیرت و تعصب در آن دارد، امری که در صورت بازگشت به آثار پیشین فرهادی، حکایت تصدیق آن است. متاسفانه آقای اصغر فرهادی در غالب آثار خویش چهره ای منفی از ایران و برخی فرهنگ های حاکم در آن داشته و همین امر دلیلی بر توجه بیش از پیش داوران و ناظرین جشنواره در تمرکز بر فیلم فروشنده شده است.ترانه ی علیدوستی بازیگر زن در نقش رعنا در خلال پرسش و پاسخ با خبرنگاران تلاش می نماید که به توجیه مفهوم فیلم پرداخته و اظهار می دارد که این پیام مخصوص به ایران نبوده و شامل تمامی ملت ها و فرهنگ های دیگر نیز می باشد، چرا که حریم یاد شده و تعصب موجود مخصوص به ایران نمی باشد و تعرض به چنین حریم هایی در همه جا محکوم است و بنده در این باره نظری متفاوت با آقای فرهادی دارم.

پوشش نامناسب ترانه علیدوستی با نقد برخی دوستداران فرهنگ و ارزش های ایرانی مواجه شده است.سبک پوشش اصغر فرهادی، شهاب حسینی و ترانه علیدوستی از دیگر موارد حاشیه ساز جشنواره کن بوده که موجب آزردگی خاطر فرهنگ دوستان ایرانی شده است. فارغ از لباس های غربی جناب فرهادی و حسینی، سبک پوشش ترانه علیدوستی کاملا منطبق با پوشش غربی و ضد فرهنگی می باشد و وی تلاش نموده با حداقل حجاب رعایت شده سرپوشی بر انتقادهای احتمالی از او ایجاد نماید.فارغ از حواشی یاده شده و طرز فکر انتقالی حاکم بر فیلم های اصغر فرهادی، در توانمندی و شایستگی نقش آفرینان آن در هنر بازیگری تردیدی نبوده و موفقیت آن ها زمینه سربلندی کشورمان و خوشحالی هم وطنان مان را فراهم آورده است.



لینک را کپی کنید دانلود فیلم

لینک را کپی کنید  


95/3/3 - 15:41 - 2016-5-23 15:41:18





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن