تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815505120




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت بازخوانی و پیاده‎سازی جایگاه زن در قرآن


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ضرورت بازخوانی و پیاده‎سازی جایگاه زن در قرآن
کد خبر: ۵۹۰۷۷۶
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲ - 20 May 2016


معاون زنان و خانواده ریاست‏‎جمهوری، در نشست قرآنی بسیج جامعه زنان، بر بازخوانی جایگاه زن و خانواده در قرآن و پیاده‌سازی آن تأکید کرد.

به گزارش مهر، شهیندخت مولاوردی در نشست تخصصی «جایگاه زن در قرآن و بازخوانی آن» که با حضور نمایندگان قرآنی کشورهای مسلمان برگزار شد، اظهار کرد: آنچه در عصر حاضر اهمیت دارد بازخوانی و پیاده‌سازی جایگاه زن در قرآن است. با توجه به زندگی روزمره و اجتماعی امروز همه ما با جایگاه انسانی زن فاصله داریم که تلاش مضاعفی می‌طلبد تا آن را بازسازی کنیم.

معاون رئیس جمهوری در امور زن و خانواده با اشاره به آیه 13 سوره حجرات گفت: این آیه در مورد جایگاه زن در قرآن است که می‌فرماید: «یا ایها الناس انا خلقناکم من ذکر و انثی و جعلناکم شعوباً و قبائل لتعارفوا ان اکرمکم عندالله اتقیکم» و از آن می‌توان به درستی به جایگاه انسانی زن در قرآن پی برد.

وی افزود: در عصر حاضر درک، فهم و بازخوانی این جایگاه مهم است و ضرورت پیاده سازی و عملیاتی کردن این درک و فهم در زندگی روزمره و اجتماعی وظیفه همه ماست که با توجه به فاصله از آن جایگاه، تلاش مضاعفی را برای رسیدن به آن، طلب می‌کند.

مولاوردی با بیان حدیثی از حضرت علی(ع) در خصوص تدبر در قرآن که هر بار دریافت بیشتری از آن نصیب انسان می‎‌شود، گفت:  به نظر می‌رسد که هنوز نیازمند شناخت دقیق و درک بیشتری هستیم تا بتوانیم زنان را به جایگاهی که قرآن ترسیم کرده، برسانیم.

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که با فاصله‌ای که جوامع اسلامی از زمان رسول اکرم(ص) گرفته اند، در برخی از جوامع اسلامی بازگشتی به سمت آداب، رسوم و سنن عصر جاهلیت وجود دارد، بنابراین بازخوانی این جایگاه دقیق ضرورت خودش را بیش از پیش نشان می‌دهد.

معاون رئیس جمهوری در امور زن و خانواده در پایان با اشاره به حدیثی از رسول گرامی اسلام، در مورد محجور ماندن بشریت از قرآن، گفت: دعا می‌کنم که ما مشمول این روایت از حضرت رسول که می‌فرماید «زمانی می‌رسد که از اسلام جز رسمی و از قرآن جز اسمی باقی نمانده باشد» نباشیم و ان شالله بتوانیم این آموزه‌ها را در زندگی خود و جامعه پیاده کنیم و زندگی قرآنی، ایمانی و معنوی داشته باشیم.
























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن