محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828946191
ترکیه، دومین کشور صادرکننده سریال!
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ترکیه، دومین کشور صادرکننده سریال!
ترکیه با سرعت باورنکردنی توانسته به دومین کشور صادرکننده مجموعه های تلویزیونی در جهان تبدیل شود به طوری که پیش بینی می شود امسال حجم این صادرات بیش از 350 میلیون دلار باشد.
ماهنامه نبض اقتصاد: ترکیه با سرعت باورنکردنی توانسته به دومین کشور صادرکننده مجموعه های تلویزیونی در جهان تبدیل شود به طوری که پیش بینی می شود امسال حجم این صادرات بیش از 350 میلیون دلار باشد.
به گزارش مهر، سال 2004 کشور ترکیه تنها 10 میلیون دلار از سریال سازی و صادرات آن به کشورهای دیگر سود می برد ولی این رقم در سال 2012 به 200 میلیون دلار رسید و در حال حاضر محمت بایوککسی رییس مجمع صادرکنندگان ترکیه می گوید ترکیه به بیش از 75 کشور مجموعه های تلویزیونی می فروشد که حجم این صادرات امسال یعنی سال 2016 بیش از 350 میلیون دلار خواهدشد.
بایوککسی می گوید: «سینما و تلویزیون اهمیت حیاتی برای ترکیه دارد و به یک قدرت موثر برای فرهنگ کشورهای منطقه و همسایه تبدیل شده است.»
دو سال پیش و در سال 2014 بود که مجمع صادرکنندگان ترکیه با شعار «ترکیه: کشف توانایی» به تبلیغ کشور ترکیه در دنیا پرداخت. محمت بایکوککسی می گوید: «ما این شعار را انتخاب کردیم تا به دنیا بگوییم توانایی های ترکیه را کشف کنند. بخش سینمای ترکیه با 100 سال قدمت توانایی زیادی دارد و می تواند در بازار جهانی به رقابت بپردازد. این رقابت می تواند در بخش های مختلف باشد از فیلمنامه نویسان گرفته تا بخش بازیگران.»
پخش سالانه 5200 ساعت سریال
به گزارش میدل ایستای، هر مجموعه تلویزیونی ترکیه دست کم شامل 40 اپیزود می شود که هر اپیزود 130 دقیقه است و معمولا سالانه 5200 ساعت از برنامه های تلویزیون های محلی را به خود اختصاص می دهد.
این مجموعه ها با بودجه متوسط 600هزار لیر (200 هزار دلار) برای هر اپیزود تهیه می شوند که بیشتر این هزینه صرف طراحی لباس و صحنه، تجهیزات فنی و بازیگران می شود. به گفته بسیاری از دست اندرکاران صنعت سینما و تلویزیون که به طور حرفه ای مشغول کار هستند، هزینه تولید و طراحی صحنه و لباس می تواند چنان بالا باشد که اغلب به زیان کارگران صحنه شود.
مریچ دمیرای از سال 2000 به این سو بیش از هزاران صفحه برای مجموعه های ترکی فیلمنامه نوشته است. از جمله آثار او جدیدترین اپیزودهای Arka Sokaklar «خیابان های پشتی» است. «خیابان های پشتی» یک مجموعه جنایی و طولانی است که به طور مداوم 9 سال است از شبکه ها پخش می شود.
خیابان های پشتی
دمیرای می گوید: «به عنوان فیلمنامه نویس تا 10 سال پیش همه چیز شگفت انگیز بود. سپس هر هفته 60 دقیقه برای هر اپیزود باید می نوشتم. امروزه 130 دقیقه باید بنویسم. کار نگارش به یک فرآیند مکانیکی و نه چندان دلچسب تبدیل شده که فقط بحث ادامه ملودرام مطرح است.»
یکی از جدیدترین مجموعه های ترکی که در حال تولید است، (Poyraz Karayel) «برای پسرم» نام دارد. «برای پسرم» داستان مافیایی را با خرده پی رنگ های عاشقانه روایت می کند و از زمره 60 مجموعه تلویزیونی است که به طور سالانه در ترکیه تولید می شود.
برای پسرم
یکی از بازیگران سریال «برای پسرم» کانبولات گور کم ارسلان که نقش دست راست پدرخوانده را دارد، می گوید: «در مقایسه با نقش آفرینی ها در تئاتر و سینما نباید انتظار بازی های عمیق در مجموعه ها را داشت. منحنی احساسی شخصیت از ابتدا تا انتها به تصویر در نمی آید. هر لحظه امکان دارد شخصیت با توجه به بازخورد تماشاگران تغییر کند.»
کارجی ویلا لاستوالی 10 سال است که در سینما و تلویزیون ترکیه فعالیت می کند و 4 سال است که مجموعه تلویزیونی می سازد. او می گوید: «برای تحویل دادن یک ایپزود در هفته، گروه تولید باید 18 ساعت در شبانه روز کار کند. این حرفه همه زندگی ما را گرفته است.»
مریچ می گوید: «افزایش زمان اپیزودها و میزان ساعت کار مداوم در شبانه روز، همه و همه باعث شده که این صنعت آدم های حرفه ای خود را از دست بدهد چراکه تحت این شرایط حاضر به کار در مجموعه ها نیستند.»
برای به دست آوردن تناسب زمان کاری در سینما و مجموعه های تلویزیونی باید گفت که نوشتن یک فیلمنامه سینمایی ممکن است 2 سال طول بکشد و برای فیلمبرداری یک فیلم 90 دقیقه ای حداقل 7 هفته وقت لازم است.
به هر حال وضع بازار و رونق مجموعه های تلویزیونی ترکیه حکایت خود را دارد. ظرف چند سال گذشته مجموعه های تلویزیونی بیشتر برنامه های شبکه های مختلف و محلی ترکیه را به خود اختصاص داده اند و شبکه هایی که بی میل به تولید سریال بودند در این رقابته دست به مجموعه سازی زدند.
در کنداکتور 6 شبکه مهم تلویزیونی ترکیه در بهترین ساعت ها 60-65 درصد مجموعه تلویزیونی پخش می شود.
ادامه سبک موضوعی فیلم های ترکیه در سریال هایشان
این یک پدیده در فرهنگ عامه و محصول سنت قدیمی فیلم های ملودرام ترکی که در سال های گذشته در سینما نمایش داده می شده است که حالا برای قاب کوچک تلویزیون تولید می شود.
خیابان یشیلکام در قلب شهر استانبول محل بیشتر کمپانی های فیلمسازی، کارگردان ها و بازیگران از سال های 1950-1970 به این سو بوده است. در آن دوران صنعت سینمای ترکیه سالانه 300 فیلم تولید می کرد. این فیلم ها شامل ملودرام، درام، کمدی رومانتیک، گانگستری و رومانس تاریخی می شد. درواقع همه نوع ژانری را دربر می گرفت؛ این فیلم ها زبان سینمایی داشتند که با گذر زمان پیشرفت کردند. هسته سریال های ترکی را همان ملودرام ها و ژانرها سینمایی ترکیه تشکیل می دهد.
سریال های ترکی در مقایسه با درام های انگلیسی زبان تلویزیون به مراتب کندتر هستند و عواطف و احساسات اغراق شده و سکانس های کشدار دارند. در یک صحنه از سریال SON «پایان» شخصیت اصلی 4 دقیقه گریه می کند. این نما برای نمایش مجموعه در تلویزیون سوئد به 30 ثانیه تبدیل شد.
مدیرعامل «کرم کاتای» یکی از کمپانی های مشهور و معروف تولید سریال در ترکیه می گوید: «بعضی از سریال های 10 سال گذشته نه تنها در ترکیه بلکه در خارج به شدت مشهور شدند.» کشورهای خاورمیانه، جنوب آسیا، کشورهای حوزه بالکان و روسیه از واردکنندگان اصلی مجموعه های ترکیه هستند. اخیرا کشورهای غرب اروپا نیز مجموعه های تاریخی ترکیه را خریداری می کنند.
مدتی است که در خاورمیانه به دلیل تحولات سیاسی و تنش ها بازار مجموعه های ترکی دچار رکود شده است، اما در نقطه دیگری در جهان مجموعه های ترکی بازار جدیدی پیدا کردند. در کشورهای آمریکای جنوبی بسیاری از مجموعه های مشهور ترکیه به نمایش در می آیند؛ زمانی که مساله عشق و انتقام و خانواده باشد دیگر مرز جغرافیایی معنایی ندارد.
علی لسکی که در شبکه استار تی. وی ترکیه کارگردان تلویزیونی است، می گوید: «فروختن مجموعه های کمدی به خارجی ها سخت تر است. شوخی مساله ای است که به فرهنگ جامعه بر می گردد در حالی که درام ها مضمون جهانی تری دارند و به عواطف انسانی پهلو می زنند.»
سکینه 29 ساله در ایستگاه مترو عثمان بی فروشگاه لوازم آرایش دارد. او با خانواده در منطقه سنتی شهر استانبول زندگی می کند. او می گوید: «من مجموعه Paramparca «تکه های شکسته» را دوست دارم. درامی درباره دو چه است که در بدو تولد جا به جا می شوند و در محیط اجتماعی کاملا متفاوتی بزرگ می شوند.»
تکه های شکسته
مجموعه «تکه های شکسته» (در ایران به نام گوزل مشهور است) 18 درصد از سهم بینندگان تلویزیون ترکیه را به خود اختصاص داد. این آمار براساس آخرین نمایش مجموعه در روز 18 ژانویه 2016 است. مقام اول بینندگان را مجموعه Kirgin Cickler «گل های شکسته» با 22 درصد دارد.
سکینه که یکی از بینندگان مجموعه گوزل است عقیده دارد: «این مجموعه ها می خواهند واقعیت را ایده آل نشان بدهند که خیلی خوب است.»
اولگان یک فروشنده 28 ساله ساکن شهر استانبول عقیده دارد که این مجموعه ها واقعیت ندارند و از کشورشان حرف نمی زنند، اما باعث رویاپردازی مردم می شوند. او می گوید این مجموعه ها را تماشا می کند چون دیدن داستان های عاشقانه او را به وجود می آورد.
گل های شکسته
عشق و خیانت طرفدار دارد
یکی از مجموعه های مشهور ترکیه «عشق ممنوع» رکورد بیننده ها را در ترکیه شکست. آخرین قسمت سریال 59 درصد بیننده در سال 2010 داشت. این مجموعه در پاکستان بیش از 90 میلیون بیننده داشت. این نخستین مجموعه خارجی در پاکستان بود که چنین تماشاگری داشت. همانطور که فیلم های بالیوود برای مردم هند مفر بزرگی از زندگی روزمره است مجموعه های ترکی مخاطب خانواده های سنتی و مخصوص زنان بالای 45 سال در کشور ترکیه و خاورمیانه شده است.
از میان ویژگی های صحنه های مجموعه های ترکی می توان به خانه های بزرگ اشاره کرد که شخصیت ها با لباس های شیک گویی که می خواهند به مهمانی شب بروند- در آن نشسته اند.
یکی از جدیدترین مجموعه ها Kaderimin Yazildigi Gun «روزی که سرنوشتم نوشته شد» به مساله رحم اجاره ای اشاره می کند که در ترکیه ممنوع است.
عشق ممنوع
ماه مارس سازمان مذهبی دیانت در ترکیه در مورد مساله رحم اجاره ای بیانیه ای صادر و آن را حرام دانست.
علی لسکی که در شبکه استار تی وی کارگردان است، می گوید: «در قسمت های اول مجموعه ما شخصیت هایی را نشان دادیم که برای این کار به کشور قبرس می روند. بدین ترتیب توانستیم از سانسور فرار کنیم.»
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]
صفحات پیشنهادی
فارس میزبان سی و دومین جشنواره کشوری مد و لباس اسلامی ایرانی
فارس میزبان سی و دومین جشنواره کشوری مد و لباس اسلامی ایرانی اولین جشنواره مد و لباس اسلامی ایرانی استان فارس و سی و دومین جشنواره کشوری این رویداد فرهنگی هنری به میزبانی شیراز امروز 28 اردیبهشت ماه آغاز می شود به گزارش گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومدستگیری چند تروریست در مهمترین کشور صادرکننده تروریست
رسانه های سعودی از کشف و متلاشی شدن یک هسته تروریستی وابسته به داعش در شهر مکه مکرمه خبر دادند تا بر این حقیقت که عربستان مهمترین منشاء و صادرکننده تروریست تکفیری در جهان است مهر تایید بزند به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم در حالی که برخی مقامات کشورهای جهان از جمله عراقتهران میزبان دومین نمایشگاه و همایش بزرگ صنعت بسته بندی کشور
تهران میزبان دومین نمایشگاه و همایش بزرگ صنعت بسته بندی کشور دومین نمایشگاه و همایش بزرگ صنعت بسته بندی کشور تحت عنوان جشنواره برترین ها در صنعت بسته بندی با حضور صدها شرکت داخلی و همچنین مشارکت وزارتخانه ها و سازمان های دولتی و بخش خصوصی از 10 تا 13 خرداد ماه در محل دائمی نمایشدومین تساوی برای تیم فوتبال وکلای ایران در مسابقات جهانی اسپانیا - پایگاه خبری تحلیلی جامعه حقوقی کشور
وکیل ملت از سری مسابقات جهانی فوتبال وکلا در اسپانیا تیم کانون وکلای ایران برابر تیم جمهوری چک به تساوی رسید تیم کانون وکلای ایران در دومین بازی خود برابر تیم وکلای جمهوری چک قرار گرفت که در این بازی دو تیم در نهایت به تساوی یک بر یک رسیدند تنها گل ایران را در این بازی آقای اخطر جدی بیماریهای قلبی در کشور/سرطانها دومین علت مرگ ایرانیان
سهشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶ ۰۰ جدی بودن خطر بیماریهای غیرواگیر و در راس آنها بیماریهای قلبی - عروقی در کشور و همچنین روند رو به رشد سرطانها به علت اپیدمی چاقی و دیابت از جمله مباحثی بود که در اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی از سوی معاونان وزیر بهداشت مطرح شد به گزارش خبریزد دومین استان مهاجر پذیر کشور/ تحصیلکرده ها، نرخ بیکاری را افزایش داده اند
بیکاری از بزرگ ترین مشکلات و معضلات جامعه است که پیامدهای بسیار ناگوار و نامطلوبی دارد افزایش نرخ بیکاری همواره مساله ای نگران کننده بوده و امنیت و آرامش هر جامعه ای را تحت الشعاع خود قرار می دهد به گزارش تابناک یزد 7 میلیون بیکار در سال 1400 یا دو برابر شدن تعداد بیکارانیک دهه تجارت ایران با کشور صادرکننده روغن پالم / ایران و مالزی چه کالاهایی مبادله میکنند؟
یک دهه تجارت ایران با کشور صادرکننده روغن پالم ایران و مالزی چه کالاهایی مبادله میکنند اقتصاد > اقتصاد کلان - اقتصادنیوز نوشت تجارت ایران و مالزی در یک دهه اخیر دچار نوسانهایی بوده و موضوع قابل توجه در تجارت ایران با این کشور آن است که ایران یکی از واردکنندگانهمایش سرمایه گذاری در کشور ترکیه، فرصتی برای معرفی ظرفیت های استان همدان/ راه اندازی گرایش سرمایه گذاری خارجی
مدیرکل دفتر سرمایه گذاری های خارجی سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران گفت برگزاری همایش سرمایه گذاری در کشور ترکیه فرصتی برای معرفی ظرفیت های استان همدان است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه همدان احمد جمالی عصر سه شنبه 28 اردیبهشت در کبیست و دومین همایش سراسری هیئات پیروان عترت سراسر کشور
هیأت رزمندگان اسلام برگزار می کند بیست و دومین همایش سراسری هیئات پیروان عترت سراسر کشور شناسهٔ خبر 3659900 - دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱ ۳۰ دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی بیست و دومین همایش سراسری هیئات پیروان عترت سراسر کشور در تاریخ ٢٨ تا ٣٠ اردیبهشت ماه با حضورفیلم/ اصلاح الگوی مصرف در دومین کشور صادر کننده برق جهان
فیلم اصلاح الگوی مصرف در دومین کشور صادر کننده برق جهان دانلود لینک ۲۱ ۰۲ ۱۳۹۵ - ۰۷ ۱۷-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها