محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827166839
بهترین و بدترین کشورهای جهان برای سالمندان
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
بهترین و بدترین کشورهای جهان برای سالمندان ان جی اوی بین المللی HelpAge در سال 2015، وضعیت اجتماعی و اقتصادی افراد مقیم در 96 کشور را رتبه بندی کرده است.
به گزارش فرهنگ نیوز، ان جی اوی بین المللی HelpAge در سال 2015، وضعیت اجتماعی و اقتصادی افراد مقیم در 96 کشور را رتبه بندی کرده است. این رتبه بندی بر اساس 4 عامل مهم برای افرادی که در حال پیر شدن هستند، ایجاد شده است: امنیت درآمدی، وضعیت سلامت، استخدام و تحصیلات و در نهایت وضعیت کلی محیط برای افراد مسن.با این تفاسیر، کشور سوییس امسال از کشور نروژ پیشی گرفته و در مقام اول یعنی بهترین کشور برای زندگی سالمندان قرار گرفت. همچنین کشور افغانستان برای سومین سال متوالی، در جایگاه بدترین کشور برای افراد سالمند قرار گرفت.
پیش بینی می شود که جمعیت افراد 60 سال و بالاتر، در سال 2050، بیش از دو برابر شود. در واقع در کمتر از 40 سال دیگر، جمعیت سالمندان (60 سال به بالا) بیش از یک پنجم جمعیت کل جهان خواهد رسید. بنابراین، بررسی این موضوع اهمیت وثیقی دارد که وضعیت زندگی سالمندان، در هر یک از کشورها، به چه نحوی است. در ذیل، لیست 5 کشوری که در جایگاه آخر قرار گرفته اند، به اضافه 5 کشور برتر ذکر شده است.
5- پاکستان
جمعیت کل: 186.3 میلیون نفر
درصد سالمندان (60 سال و بالاتر): 6.6 درصد
میانگین درآمد سالیانه افراد: 4557 دلار
امید به زندگی افراد در سن 60 سالگی: 17 سال
سالمندان 60 سال و بیشتر، در پاکستان انتظار دارند که تنها 17 سال دیگر زندگی کنند. این مقدار، یکی از کمترین مقادیر امید به زندگی در جهان است. اگرچه زندگی کوتاه تر لزوما به معنای زندگی کمتر شادتر نیست اما تنها 46 درصد از افراد 50 ساله و بیشتر پاکستانی معتقدند که از وضعیت زندگی خود راضی هستند و 60 درصد نیز مطمئن بودند که دوستان و خویشاوندانی دارند که در زمان نیاز، به آنها یاری برسانند.
هر دوی این آمارها، جزو کمترین درصدها در میانه کشورهای دیگر است. همچنین تنها 2.3 درصد از سالمندان پاکستانی انتظار داشتند که بعد از بازنشستگی، حقوق منظمی دریافت کنند. آن هم کمترین حقوق بازنشستگی در جهان. مانند بسیاری دیگر از بدترین کشورهای جهان برای سالمندان، پاکستان نیز درگیر جنگ ها و نزاع های منطقه ای است که این موضوع، زندگی را برای ساکنان، خصوصا سالمندان، بسیار دشوارتر می سازد.
4- کرانه باختری و غزه
جمعیت کل: آماری در دست نیست
درصد سالمندان (60 سال و بالاتر): 4.5 درصد
میانگین درآمد سالیانه افراد: 5211 دلار
امید به زندگی افراد در سن 60 سالگی: 18 سال
کرانه باختری و غزه، یکی از پرنزاع ترین مناطق در جهان است و همین موضوع موجب تاثیرات شدید بر روی کیفیت زندگی سالمندان شده است. تنها 41 درصد از ساکنان 50 ساله و بیشتر در این منطقه گفته اند که از وضعیت زندگی خود راضی هستند. تنها 8 درصد از ساکنان 65 ساله و بیشتر، حقوق بازنشستگی دریافت می کنند؛ یکی از کمترین مقادیر در جهان. در کشورهایی که افراد بعد از بازنشستگی امنیت و درآمدی ندارند، دسترسی به شبکه های حمایتی کاری برای استخدام سالمندان بسیار مهم است اما در کرانه باختری و غزه، تنها 29.2 درصد از افراد 55 تا 64 ساله، استخدام شده اند؛ یکی از پایین ترین نرخ های استخدام سالمندان در دنیا.
3- موزامبیک
جمعیت کل: 26.5 میلیون نفر
درصد سالمندان (60 سال و بالاتر): 5.1 درصد
میانگین درآمد سالیانه افراد: 1019 دلار
امید به زندگی افراد در سن 60 سالگی: 16 سال
6 کشور از 10 کشوری که بدترین ها برای سالمندان هستند، در آفریقا قرار دارند – و موزامبیک، یکی از آنهاست. 20 درصد از سالمندان 60 سال و بالاتر در موزامبیک، (1.4 میلیون نفر) در فقر زندگی می کنند. نرخ پایین پوشش حقوق بازنشستگی، احتمالا می تواند تا حدودی میزان بالای فقر را در میان سالمندان این کشور، توجیه کند. تنها 17.3 درصد از سالمندان بازنشسته در این کشور، حقوق بازنشستگی دریافت می کنند. افراد 60 ساله در این کشور، انتظار دارند که تنها تا 16 سال دیگر زنده بمانند. این مقدار، پایین ترین نرخ امید به زندگی در میان کشورها است؛ در حالی که کمی بیش از 5 درصد جمعیت این کشور 60 سال و بالاتر سن دارند، پیش بینی می شود که این رقم در سال 2050، به 6.3 درصد برسد.
2- مالاوی
جمعیت کل: 17.6 میلیون نفر
درصد سالمندان (60 سال و بالاتر): 4.9 درصد
میانگین درآمد سالیانه افراد: 717 دلار
امید به زندگی افراد در سن 60 سالگی: 16 سال
مالاوی با میانگین درآمد سالیانه 717 دلار، یکی از فقیرترین کشورهای جهان است. این مقدار را با میانگین درآ»د سالیانه شهروندان ایالات متحده آمریکا مقایسه کنید که 72 برابر مالاوی است. تنها 4.1 درصد از سالمندان 65 ساله و بیشتر، در مالاوی، حقوق بازنشستگی دریافت می کنند. یکی از پایین ترین نرخ های پوشش حقوق بازنشستگی در جهان، یک نکته مثبت در کیفیت زندگی برای سالمندان در مالاوی، این است که نرخ استخدام سالمندان در این کشور بالا است. در مالاوی، 96.4 درصد افراد 55 تا 64 ساله، استخدام هستند. این مقدار دومین نرخ بالای استخدام سالمندان در میان همه کشورهای جهان است. افراد 60 ساله در این کشور، انتظار دارند که تنها تا 16 سال دیگر زندگی می کنند که این مقدار، یکی از پایین ترین مقادیر امید به زندگی در جهان است.
1- افغانستان
جمعیت کل: 31.3 میلیون نفر
درصد سالمندان (60 سال و بالاتر): 4 درصد
میانگین درآمد سالیانه افراد: 1703 دلار
امید به زندگی افراد در سن 60 سالگی: 16 سال
همه کشورهایی که برای سالمندان، بدترین به حساب می آیند، کشورهایی با درصد نسبتا پایین سالمندان هستند. افغانستان یکی از کمترین نرخ های سالمندان 60 سال و بالاتر را دارد و بدترین کشوری است که برای زندگی سالمندان وجود دارد. افراد 60 ساله در افغانستان، انتظار دارند که تنها 16 سال دیگر زنده بمانند. این مقدار، 7 سال کمتر از میانگین امید به زندگی افراد 60 ساله آمریکایی است. عمر کوتاه تر، لزوما به معنای زندگی کمتر سالم نیست اما در افغانستان هست.
افراد 60 ساله معتقدند که از 16 سال باقیمانده، تنها 9.2 سال قرار است در سلامت زندگی کنند؛ یکی از کمترین «امید به زندگی سالم» در جهان وجود پشتیبان و حامی، برای سلامت، شادی و رضایت سالمندان اهمیت زیادی دارد. تنها نیمی از افغان های 50 ساله و بیشتر، گفتند که احساس می کنند دوستان یا خویشاوندانی دارند که در زمان نیاز، به آنها کمک کنند.
بهترین کشورها برای سالمندان
5- کانادا
جمعیت کل: 35.5 میلیون نفر
درصد سالمندان (60 سال و بالاتر): 22.3 درصد
میانگین درآمد سالیانه افراد: 40799 دلار
امید به زندگی افراد در سن 60 سالگی: 25 سال
کانادا یکی از بهترین کشورهای دنیا برای زندگی سالمندان است. در حالی که نرخ افراد 60 ساله یا بالاتر در کانادا، 22 درصد جمعیت این کشور است، پیش بینی می شود که در سال 2050، این میزان با رشد بیش از 10 درصدی، به 32.4 درصد برسد. افراد 60 ساله و بیشتر، در این کشور،انتظار دارند که 85 سال عمر کنند. این مقدار از امید به زندگی، دومین امید به زندگی طولانی در میان کشورهای جهان است. جمعیت سالمندان کانادا، به لحاظ اقتصادی، ایمن هستند. تقریبا 98 درصد از سالمندان بالای 64 سال در کانادا، حقوق بازنشستگی دریافت می کنند. همچنین تنها 6.8 درصد از افراد 60 ساله یا بیشتر در کانادا در فقر زندگی می کنند که این میزان، نسبت به سایر کشورها، رقم نسبتا کوچکی است.
4- آلمان
جمعیت کل: 81.1 میلیون نفر
درصد سالمندان (60 سال و بالاتر): 27.6 درصد
میانگین درآمد سالیانه افراد: 44401 دلار
امید به زندگی افراد در سن 60 سالگی: 24 سال
آلمان به عنوان یکی از بهترین کشورها در جهان برای سالمندان، دارای جمعیتی است که به سرعت در حال پیر شدن هستند. در حالی که تنها 27 درصد از آلمانی ها 60 ساله یا بیشتر هستند، این رقم در سال 2050 به حدود 40 درصد خواهد رسید. گرچه جمعیت زیادی از افراد سالمند در آلمان، نشان دهنده وضعیت اقتصادی خوبی است، همچنین این میزان، دلالت بر وضعیت مساعد سلامتی آنهاست. آنها چه به لحاظ مالی و چه به لحاظ جسمی، وضعیت خوبی دارند.
همه آلمانی های 65 ساله یا بیشتر، مانند بسیاری دیگر از ساکنان بهترین کشورها برای سالمندان، حقوق بازنشستگی دریافت می کنند. به علاوه یک فرد 60 ساله در آلمان انتظار دارد که 18 سال از 24 سال باقی مانده از زندگی اش را در سلامت به سر ببرد؛ که یکی از بیشترین امید به زندگی سالم در میان کشورهاست.
3- سوئد
جمعیت کل: 9.7 میلیون نفر
درصد سالمندان (60 سال و بالاتر): 25.5 درصد
میانگین درآمد سالیانه افراد: 45127 دلار
امید به زندگی افراد در سن 60 سالگی: 24 سال
بیش از یک چهارم جمعیت سوئد، 60 ساله یا بالاتر هستند. کشورهای با جمعیت زیاد سالمندان، عموما شرایط مساعدی برای پیر شدن دارند. همه شهروندان سوئد که 65 سال یا بیشتر سن دارند، حقوق بازنشستگی دریافت می کنند و تنها 5.3 درصد از میان این افراد 60 ساله یا بیشتر، زیر خط فقر هستند. این رقم را با نرخ 18.8 درصدی سالمندان 60 ساله یا بیشتر در آمریکا که زیر خط فقر هستند، مقایسه کنید. سالمندان 60 ساله سوئدی، جزو سالم ترین افراد در جهان هستند که انتظار دارند 24 سال دیگر عمر کنند. این میزان، سومین نرخ بالای امید به زندگی در جهان است.
2- نروژ
جمعیت کل: 5.2 میلیون نفر
درصد سالمندان (60 سال و بالاتر): 21.8 درصد
میانگین درآمد سالیانه افراد: 64241 دلار
امید به زندگی افراد در سن 60 سالگی: 24 سال
نروژ، مانند سایر کشورهای حوزه اسکاندیناوی، یکی از بهترین کشورها برای سالمندان است. افراد 60 ساله در نروژ، انتظار دارند که 24 سال دیگر زندگی کنند. این مقدار از امید به زندگی، یک سال بیشتر از امید به زندگی مردم آمریکا است. سالمندان نروژی، این کشور را بسیار امن می دانند. 86 درصد از افراد 50 ساله و بیشتر، معتقدند که وقتی در شب پیاده روی می کنند، کاملا ایمن هستند.
این میزان از احساس امنیت، نروژ را جزو سومین کشورهای امن دنیا قرار داده است.
همچنین سالمندان در نروژ دارای بیشترین امنیت اقتصادی در میان سالمندان سایر کشورها هستند. تنها 1.8 درصد از افراد 60 ساله یا بیشتر، در فقر زندگی می کنند که از این جهت نیز، نروژ سومین کشور دنیا به حساب می آید. همه سالمندان 64 ساله یا بیشتر، در نروژ، حقوق بازنشستگی دریافت می کنند.
1- سوییس
جمعیت کل: 8.1 میلیون نفر
درصد سالمندان (60 سال و بالاتر): 23.6 درصد
میانگین درآمد سالیانه افراد: 54762 دلار
امید به زندگی افراد در سن 60 سالگی: 25 سال
افراد 60 ساله در سوییس، به طور میانگین انتظار دارند که 25 سال دیگر به زندگی ادامه دهند و از این مقدار، 19 سال را در سلامت کامل به سر ببرند. تنها مردم کشور ژاپن هستند که امید به زندگی بیشتری از مردم سوییس دارند. همه افراد 65 ساله یا بیشتر در سوییس، حقوق بازنشستگی دریافت می کنند. محیط مساعد، برای کیفیت زندگی سالمندان، اهمیت زیادی دارد. وقتی از افراد 50 ساله و بیشتر سوییسی، از جنبه های مختلف زندگی سوال شد، نظر آنها مثبت بود. حدود 83 درصد از آنها از سیستم حمل و نقل عمومی راضی بودند.
در تحقیقی دیگر نیز، 93 درصد از افراد پاسخ دهنده، از وضعیت آزادی در زندگی شان راضی بودند. در سال 2050، پیش بینی می شود که بیش از یک سوم جمعیت سوییس، 60 سال یا بیشتر، سن دارند.
منبع: باشگاه خبرنگاران
95/2/19 - 09:57 - 2016-5-8 09:57:42
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]
صفحات پیشنهادی
تغییر موقعیت دانشگاههای ایران در رتبهبندی جهانی/ علم و صنعت بهترین دانشگاه ایرانی
تغییر موقعیت دانشگاههای ایران در رتبهبندی جهانی علم و صنعت بهترین دانشگاه ایرانی جامعه > آموزش - بیبیسی نوشت نشریه آموزش عالی تایمز گزارش سالانه خود در مورد رتبهبندی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در جهان را برای سال ۲۰۱۶ منتشر کرده است این گزارش براساس بررسیمحیط زیست، اولویت اکثر کشورهای جهان است
رئیس دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران محیط زیست اولویت اکثر کشورهای جهان است شناسهٔ خبر 3613496 - یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲ ۴۴ جامعه > محیط زیست رئیس دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران گفت نشست های بین المللی بسیاری در سالهای اخیر با حضور بالاترین مقامات جهان برگزار شده و مکشورهای آفریقایی درصدرگران ترین کشورهای جهان
کشورهای آفریقایی درصدرگران ترین کشورهای جهان کشورهای آفریقایی درصدرگران ترین کشورهای جهان قرار دارند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر نتایج تازه ترین تحقیق موسسه MoveHub نشان می دهد اوگاندا گران ترین کشور در جهان برای خرید مواد غذایی است بنابر اعلام این موسسه یک شهروند اوحزب الله فخر جهان اسلام و عرب است/ برای برخی کشورهای منطقه متاسفم
دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی گفت حزب الله فخر جهان اسلام و عرب است و علی رغم همه این توطئه ها و دشمنی ها پیروز و سربلند خواهد بود به گزارش " رویکرد " علی اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام که به منظور شرکت در اجلاس بین المللی اتحادیه جهانیچرا نباید بهترین ها از آن بهترین مردم جهان باشد
کفاش در بیان برکات پس از برجام چرا نباید بهترین ها از آن بهترین مردم جهان باشد معاون فرهنگی پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت شان ملت ایران خیلی بالاست و بهترین ها باید در تسخیرش باشد چرا نباید بهترین ها از آن بهترین مردم جهان باشد ۱۳۹۵ شنبه ۴ ارديبهشت ساعت 15 12 به گزارش خبرنگارعکس/ طرز تهیه و نوشیدن قهوه در کشورهای مختلف جهان
عکس طرز تهیه و نوشیدن قهوه در کشورهای مختلف جهان تفاوتهای فرهنگی در همه چیز قابل مشاهده است از سبک آواز و موسیقی عطر و طعم و غذا لهجه و زبان تا آماده کردن یک فنجان قهوه به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان قهوه نوشان تقریبا همه جای دنیا پیدا می شوند اما شیوه مهیا کردنتغییر رتبه دانشگاههای ایران در جهان/ علم و صنعت بهترین دانشگاه ایرانی
تغییر رتبه دانشگاههای ایران در جهان علم و صنعت بهترین دانشگاه ایرانی نشریه آموزش عالی تایمز گزارش سالانه خود در مورد رتبهبندی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در جهان را برای سال ۲۰۱۶ منتشر کرده است این گزارش براساس بررسی۸۰۰ دانشگاه در ۷۰ کشور جهان تهیه شده است آفتاب بیبیسجای گرفتن ایران در میان بدترین های فساد مالی جهان
شفا آنلاین اجتماعی در ایران گسترش فساد آن هم فساد سازمان یافته سیاست های دولت گذشته را در تضاد با منافع اکثریت قرار داد و از این طریق به کاهش اثربخشی دولت ها در هدایت امور انجامید به گزارش شفا آنلاین به نقل از سپید در نتیجه اعتماد مردم را نسبت به دستگاه های دولتی و غیردولتیموفقیت تاریخی شمشیربازی ایران/ اولین صعود به نیمه نهایی با شکست دادن بهترین تیم جهان
موفقیت تاریخی شمشیربازی ایران اولین صعود به نیمه نهایی با شکست دادن بهترین تیم جهان ورزش > دیگر ورزشها - تیم ملی شمشیربازی اسلحه سابر ایران به مرحله نیمه نهایی مسابقات جهانی رسید و مدال برنز خود را قطعی کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین تیم ملی شمشیربازی اسلحه سابرهفتمی، بهترین عنوان ایرانیها در جام جهانی سنگنوردی چین
دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱ ۲۶ نخستین مرحله از رقابتهای سنگنوردی جام جهانی چین در ماده سرعت با قهرمانی روسیه به پایان رسید به گزارش ایسنا نخستین مرحله از رقابتهای سنگنوردی جام جهانی در ماده سرعت 11 و 12 اردیبهشت ماه در چین برگزار شد و در این رقابتها رضا علیپور در مرحله یک-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها