تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869621966




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعاملات رسانه ملی با آستان قدس رضوی افزایش می یابد


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: دکتر علی اصغر پورمحمدی معاون سیمای رسانه ملی و مدیران شبکه‌های تلویزیونی با تولیت آستان قدس رضوی دیدار کردند.



به گزارش جام جم سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، تولیت آستان قدس رضوی در این دیدار با اشاره به برنامه ریزی سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی برای راه اندازی شبکه زیارت، گفت: ظرفیت مجموعه آستان قدس رضوی به قدری است که می تواند چند شبکه مستقل ملی و ماهواره ای را تغذیه کند؛لکن در زمان حاضر برنامه ما استفاده از بستر شبکه های موجود است و امیدواریم با هماهنگی صداوسیما بتوانیم محتواهایی فاخر، با کیفیت و اثرگذار به مخاطبان ارائه دهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی گفت: باید با تعامل اثربخش صداوسیمای جمهوری اسلامی و آستان قدس رضوی، همه ظرفیت های آستان مقدس رضوی و به ویژه معنویت بارگاه منور حضرت رضا(ع) در رسانه ملی متجلی شود.

وی با اشاره به انعکاس خوب مراسم ویژه شب وفات حضرت زینب کبری (س) در حرم مطهر رضوی و حضور برادران و خواهران ایرانی و افغانستانی در رسانه ملی، افزود: یکی از عرصه هایی که رسانه ملی و آستان قدس رضوی باید برای آن برنامه داشته باشند، ترویج معارف و سیره وجود مقدس حضرت رضا(ع) در راستای معرفت افزایی جامعه نسبت به خاندان عصمت و طهارت (ع) است.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی همچنین به فعالیت های آستان قدس رضوی در زمینه های مختلف فرهنگی، مذهبی، اقتصادی، اجتماعی، خدماتی و... اشاره کرد و گفت: مجموعه خدمات و فعالیت های آستان قدس نیز موضوعی است که می تواند در مستندسازی و سایر فعالیت های رسانه ملی مورد توجه قرار گیرد. عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری از حضور قشرها و قومیت‌های گوناگون جامعه در حرم مطهر رضوی به عنوان ظرفیتی دیگر برای تولید محتوای رسانه ای یاد کرد و افزود: افرادی با ملیت ها، نژادها، گویش ها و سنین مختلف به این مضجع منور مشرف می شوند و جلوه هایی بدیع را خلق می کنند که می تواند در عرصه رسانه به زیبایی منعکس شود. تولیت آستان قدس رضوی در ادامه با اشاره به هجوم شبکه های ماهواره ای و جریان های وهابی به اندیشه های اسلام ناب، تصریح کرد: در این هجمه شاهدیم که مسئله زیارت همواره به عنوان یکی از محورهای هجمه آنان و مقوله زیارت یکی از نقاط قوت ما و نقاط ضعف دشمنان ماست . حجت الاسلام والمسلمین رئیسی درباره علت این هجمه، عنوان کرد: ظرفیت بالای مقوله زیارت و اجتماع دشمن شکنی که حول محور این آئین ارزنده شکل می گیرد، مهم ترین علت هجمه های صورت گرفته است و ما در این شرایط موظفیم که از این ظرفیت عظیم محافظت کنیم. تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی موانع و مشکلات موجود در مسیر توسعه همکاری های آستان قدس رضوی و صدا و سیما اشاره و عنوان کرد: امروز که اراده هر دو طرف بر افزایش بهره برداری از ظرفیت عظیم بارگاه منور رضوی در عرصه رسانه ملی قرار گرفته، باید کار گروهی متشکل از مدیران صدا و سیما و متولیان امر در آستان قدس رضوی تشکیل شود و حداکثر طی یک ماه راهکارهای رفع این موانع را جمع بندی و ارائه کند.

معاون سیمای سازمان صدا و سیما نیز در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره خدمات مرحوم آیت الله واعظ طبسی، ارتقای سطح همکاری و هماهنگی میان دو مجموعه را خواستار شد و افزود: هر قدر که ما بتوانیم بهتر در این زمینه به ایفای نقش بپردازیم، منافع بیشتری برای کشور و انقلاب اسلامی به همراه خواهد داشت. پور محمدی همچنین از تبدیل بخشی از برنامه های شبکه قرآن به شبکه زیارت در آینده خبر داد و گفت: سایر شبکه های سیما به ویژه شبکه های مستند و افق نیز آمادگی دارند که نسبت به نشر معارف امام رضا(ع) و خدمات بخش های مختلف آستان قدس رضوی اقدام کنند.


شنبه 11 اردیبهشت 1395 ساعت 17:19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن