تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815251453




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

به خاطر 10 دلار، 80 میلیون دلار به باد رفت


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
به خاطر 10 دلار، 80 میلیون دلار به باد رفت




محمد شاه عالم، مدیر موسسه آموزش های قانونی و واحد تحقیقات جنائی پلیس بنگلادش نیز خاطر نشان ساخته کوتاهی های صورت گرفته راه را به شدت برای هکرها هموار کرده تا به سادگی هر چه تمام تر بتوانند برای جعل تراکنش هایی به ارزش یک میلیارد دلار کوشش نمایند.





وب‌سایت دیجیاتو - رضا مقدری: محققی که مشغول تحقیق روی پرونده یکی از بزرگترین سرقت های سایبری تاریخ است در اظهار نظری می گوید: در داکا، پایتخت بنگلادش، اتفاقی عجیب رخ داده؛ بانک مرکزی این کشور در مقابل حملات هکر ها به شدت نفوذ پذیر بوده، زیرا برای محافظت از کامپیوتر هایی که به سیستم پرداخت بین المللی سوئیفت متصل بوده اند از هیچ فایروالی استفاده نمی کرده و ضمناً رایانه های یاد شده برای ارتباط با اینترنت از یک سوئیچ ۱۰ دلاری دست دوم بهره می برده اند.


به خاطر 10 دلار، 80 میلیون دلار به باد رقت



محمد شاه عالم، مدیر موسسه آموزش های قانونی و واحد تحقیقات جنائی پلیس بنگلادش نیز خاطر نشان ساخته کوتاهی های صورت گرفته راه را به شدت برای هکرها هموار کرده تا به سادگی هر چه تمام تر بتوانند برای جعل تراکنش هایی به ارزش یک میلیارد دلار کوشش نمایند. او در ادامه می افزاید: «وجود یک فایروال حداقل می توانست قدری کار را سخت تر نماید.»

عدم وجود یک سوئیچ استاندارد که قیمت اش تنها چند صد دلار است نیز تحقیقات را به مراتب دشوار تر کرده، زیرا با سوئیچی که روی شبکه سوار شده بود نمی توان دقیقاً دریافت نفوذگران چه زمانی هک را آغاز کرده اند یا در کجا ساکن بوده اند. پلیس بنگلادش می گوید، در آنچه پیش آمده هم خود بانک و هم ارائه دهندگان خدمات سوئیفت، هر دو مقصر هستند.

شاه عالم گفته است: «این مسئولیت سوئیفت بوده تا ضعف ها را گزارش یا حداقل به بانک تذکر بدهد، ولی آنها تا زمان رخ دادن سرقت هیچ واکنشی به موضوع نداشته اند.»؛ سوئیفت نیز در پاسخ می گوید نرم افزار تبادل داده ی ما به هیچ عنوان دچار نفوذ نشده و یا مشکل ساز نگشته، عملیات ها و زیر ساخت های خود بانک آسیب پذیری ها را پدید آورده اند که چنین مسئله ای در حوزه ی مسئولیت های ما نیست. همچنین دو مهندس سوئیفت پس از سرقت، از بانک بازدید کرده و توصیه نموده اند تا سوئیچ ها ارتقا یابند.

مجرمین سایبری با ورود به سیستم بانک سعی کرده اند تراکنش هایی جعلی به ارزش ۹۵۱ میلیون دلار را عملیاتی سازند، اکثر این تراکنش ها بلوکه شده اند ولی ۸۱ میلیون دلار به  حساب هایی در فیلیپین انتقال یافته و کسی هنوز نتوانسته رد آن را بگیرد. هکرها تلاش داشته اند ۲۰ میلیون دلار هم به حساب شرکتی در سری لانکا انتقال دهند اما به دلیل اشتباه تایپ کردن نام شرکت تراکنش موفق نبوده است.

هیچ ردپایی از کسانی که در این حمله نقش داشته اند وجود ندارد و پلیس تا امروز ۲۰ نفر را مورد بازجویی قرار داده که به حساب تمامی شان توسط نفوذگران پول واریز شده بوده است، ولی هیچ یک از این اشخاص هم اطلاعات حائز اهمیتی را در اختیار پلیس قرار نداده اند.






تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن