محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829920159
بهترین فیلم های کمدی رمانتیک تمام دوران ها
واضح آرشیو وب فارسی:سافتستان:
فیلم های کمدی رمانتیک طرفداران فراوانی دارند و از کمدین های قدیمی مانند رزالیند راسل بگیرید تا ریچارد کرتیس، خنده دار ترین و بامزه ترین بازیگران مستعد ژانر کمدی را در بهترین فیلم های کمدی تمام دوران ها می توانیم تماشا کنید. وبسایت امپایر لیستی از این فیلم های کمدی رمانتیک که بهترین های ژانر خود محسوب می شوند را ارائه داده است که در زیر از آنها نام برده ایم.
“اَمِلی” (Amélie)
قصه پریان شگفت انگیز ژان-پییر ژونه نمودی از آرمان افلاطونی پاریس است. و در مرکز آن، دوشیزه پولَن بازیگوش (با بازی آدری توتو) قرار دارد که راهی مسیری رمانتیک می شود و در این مسیر یک دو شوخی هم اجرا می کند. آیا فیلم “اَمِلی” محصول سال ۲۰۰۱ ترکیبی از قطعه ها، کلیشه ها و شخصیت های قالبی است؟ بله شاید همینطور باشد. ولی در عین حال تماشای آن بسیار لذت بخش و شگفت انگیز است. “داستان فیلادلفیا” (The Philadelphia Story)
اگر از آن دسته علاقمندان فیلم هایی مانند “های سوسایتی” هستید یا به فیلمی مانند “پیچیده ست” علاقه داشته باشید، این فیلم کلاسیک از جورج کیوکر محصول سال ۱۹۴۰ شاید توجه تان را به میزان زیادی جلب کند. کاثارین هپبورن یکی از زیبارویان جامعه فیلادلفیا است و کری گرنت همسر سابق او است. تماشای این فیلم حتی پس از هفتاد و اندی سال پس از ساخت آن به اندازه روز اول جالب و لذت بخش است. “تعطیلات در رم” (Roman Holiday)
روی پلکان اسپانیایی شهر رم، آدری هپبورن و گرگوری پک، دو آیکون زیبای دوران طلایی هالیوود را می بینیم که در این فیلم محصول سال ۱۹۵۳ به زیبایی می درخشند. آنچه در این فیلم تماشا می کنیم از آن قصه های پریان است که در رمانس های کمدی اسکروبال شاهدش هستیم، از آن دسته داستان های عاشقانه ای که قهرمانانش یک شاهزاده پنهان و یک ژورنالیست فقیر هستند و عشق بین آنها فقط در فیلم های سینمایی ممکن است. این فیلم باعث می شود هر چه پول دارید جمع کنید و سفری به شهر رم در ایتالیا داشته باشید. “چهار عروسی و یک تشییع جنازه” (Four Weddings And A Funeral)
شاید همه ما یک دوست مجرد داشته باشیم که تلاش کنیم فردی را برایش پیدا کنیم تا ازدواج کند. در فیلم کلاسیک مایک نیول ساخته شده در سال ۱۹۹۴، هیو گرانت در نقش چارلز همین دوست مجردی است که به او اشاره کردیم. طی چهار مراسم عروسی و البته یک تشییع جنازه، سرنوشت مدام باعث می شود که چارلز با کاراکتر اندی مکداول برخورد داشته باشد و با او مواجه شود. این فیلم بریتانیایی که آمیزه ای از خنده، عشق و اشک است به ما اهمیت تنظیم این ساعت مهم را گوشزد می کند. “روشنایی های شهر” (City Lights)
رام-کام های صامت در نوع خود بسیار کمیاب و نادر هستند. ولی فیلم “روشنایی های شهر” به اندازه خود چارلی چاپلین خنده دار و به همان اندازه رمانتیک است. این فیلم محصول سال ۱۹۳۱ که نمودی از استعداد و نبوغ ستاره های آن است، ماجرای دوستی چاپلین با دختر نابینای زیبایی (با بازی ویرجینیا چریل) را به تصویر می کشد. با آنکه این فیلم بسیار خنده دار است، ولی در عین حال یکی از احساسی ترین فیلم های چاپلین به شمار می رود و صحنه نهایی فیلم اشکتان را درمی آورد. “آپارتمان” (The Apartment)
بیلی وایلدر در این فیلم که در سال ۱۹۶۰ ساخته شده در اوج استعداد و نبوغ خویش است. وی مفاهیم ثقیل و موقعیت های احساسی را به زیبایی به تصویر می کشد. جک لمون و شرلی مکلین در این کمدی سر به سر هم می گذارند و با هم درد دل می کنند و البته فیلمنامه نیز به لطف وایلدر و همکارش I.A.L. Diamond یکی از بهترین فیلمنامه های این لیست است. فیلم “آپارتمان” نامزد ده جایزه اسکار و برنده ۵ جایزه اسکار از جمله جایزه اسکار بهترین فیلم شد. “آنی هال” (Annie Hall)
همه علایق و هم و غم وودی آلن در این فیلم یک جا جمع شده اند، فیلمی که در سال ۱۹۷۷ ساخته شد و درباره کمدینی به نام آلوی سینگر است که عاشق شخصیت آنی با بازی دایان کیتون می شود. این دو مرغ عشق کنار هم پرواز می کنند، تنیس بازی می کنند و خرچنگ می پزند و با هم فیلم های مستندی درباره اشغال فرانسه توسط نازی ها تماشا می کنند. این فیلم، فیلمی رمانتیک و البته کلاسیک است که حتماً باید تا بحال آن را تماشا کرده باشید. “بعضیا داغشو دوست دارن” (Some Like It Hot)
با توجه به اینکه بیلی وایلدر چندین و چند شاهکار پر از نبوغ ساخته است، شاید غلو نباشد که بگوییم این فیلم محصول سال ۱۹۵۹ بهترین آنهاست. فیلم بعضیا داغشو دوست دارن پر از خنده های از ته دل و پر از احساس است و در واقع این کمدی رمانتیک زمان نمی شناسد و هر وقت آن را تماشا کنید دیر نشده است. وایلدر در این فیلم از تیم بازیگری خود بهترین استفاده را می برد و مریلین مونرو مشهور در این فیلم از مهارت های کمیک خود بهره می برد و جک لمون و تونی کرتیس نیز عالی ظاهر می شوند. فیلمنامه، موسیقی متن و لوکیشن ها نیز مانند سازهای یک سمفونی کمیک بزرگ کنار هم جور شده اند. “وقتی هری سالی را دید…” (When Harry Met Sally…)
دلیلی دارد که این فیلم معمولاً در صدر لیست های بهترین رام-کام های تمام دوران ها قرار می گیرد: زیرا این فیلم محصول سال ۱۹۸۹ فوق العاده محشر است! نورا افرون به زیبایی و با احساس تمام فیلمنامه اش را نوشته و راب رینر با مهارت کامل آن را کارگردانی کرده است. و بازیگران آن بیلی کریستال، مگ رایان، کری فیشر و برونو کیربی هستند. هیچ لحظه ای از فیلم به هدر نرفته و حتی وقتی نگاهی به بازیگران نقش مکمل می اندازید، باز هم ناامید نمی شوید. معدود فیلم هایی هستند که پایانی به خوبی این فیلم دارند و وقتی به این جنبه می اندیشید که بسیاری از دیالوگ ها و صحنه های فیلم تبدیل به بخشی از فرهنگ لغت رمانتیک جامعه شده اند، متوجه می شوید که در مورد برنده بودن فیلم اشتباه نکرده اید! فیلم های کمدی رمانتیک طرفداران فراوانی دارند و از کمدین های قدیمی مانند رزالیند راسل بگیرید تا ریچارد کرتیس، خنده دار ترین و بامزه ترین بازیگران مستعد ژانر کمدی را در بهترین فیلم های کمدی تمام دوران ها می توانیم تماشا کنید. وبسایت امپایر لیستی از این فیلم های کمدی رمانتیک که بهترین های ژانر خود محسوب می شوند را ارائه داده است که در زیر از آنها نام برده ایم. “درخشش ابدی یک ذهن پاک” (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)
در میان تمام فیلم های رام-کام (کمدی-رمانتیک) این لیست، شاید این فیلم که محصول سال ۲۰۰۴ است، تنها فیلمی باشد که با روند زمانی برعکس داخل یک مغز اتفاق می افتد. فیلمنامه چارلی کافمن که برنده جایزه اسکار نیز شد بطور حیرت انگیزی اوریجینال و بی بدیل است که مخاطب را گیج کرده و در عین حال کاملاً وی را مسحور خود می کند. این فیلم همچنین روشنگرانه ترین فیلم اوست که این سوال را مطرح می کند: اگر می توانستید رابطه شکست خورده ای را از خاطرات خود پاک کنید، آیا این کار را می کردید؟ “ساقدوش ها” (Bridesmaids)
می دانید که بهترین دوست انسان که از دوران پیش دبستانی همیشه با او بوده است، هرگز وی را تنها نخواهد گذاشت؟ فیلم “ساقدوش ها” محصول سال ۲۰۱۱ به این موضوع می پردازد که وقتی بهترین دوست انسان عشق زندگی اش را پیدا می کند چه اتفاقی می افتد. فیلم پل فایگ داستان عاشقانه بانمک بین کریستن ویگ و کریس اوداود را روایت می کند. حتماً این فیلم را تماشا کنید زیرا داستان بسیار خنده داری دارد. “پانصد روز سامِر” ((۵۰۰) Days of Summer)
اگر صحنه نهایی احمقانه این فیلم ساخته شده در سال ۲۰۰۹ را نادیده بگیرید، این فیلم کمدی رمانتیک زیبایی است که داستان آن کاملاً نو بوده و با مهارت بالایی فراز و نشیب آن ساخته شده است. البته ساختار روایی آن طوری است که تارانتینو را نیز در جایش میخکوب می کند. البته این فیلم شاید تنها فیلمی در تاریخ سینما باشد که آهنگ You Make My Dreams Come True از گروه Hall & Oates کاملاً نشسته است و با داستان همخوانی دارد. “در یک شب اتفاق افتاد” (It Happened One Night)
اینکه این فیلم کمدی اسکروبال، اولین فیلمی بود که در مهمترین رشته های اسکار، پنج جایزه برد (بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر مرد، بهترین بازیگر زن و بهترین فیلمنامه) دلیل خوبی دارد. کلودت کولبرت و کلارک گیبل در این فیلم نقش های اول زن و مرد را دارند و فرانک کاپرا این فیلم را کارگردانی می کند. بنابراین دلیل کافی برای تماشای این کمدی مهم و مشهور ساخته سال ۱۹۳۴ دارید، بنابراین آن را از دست ندهید. “شانزده شمع” (Sixteen Candles)
زندگی سامانتا (با بازی مولی رینگوالد) خیلی هم برایش آسان نیست: او روزهایش را با رویاپردازی درباره پسر محبوب مدرسه می گذراند در حالیکه یک پسر سال اولی دنبالش افتاده است. از همه اینها گذشته، مراسم عروسی خواهرش باعث شده که والدین و اطرافیانش تولد شانزده سالگی او را فراموش کنند. این فیلم که محصول سال ۱۹۸۴ است، با وجود صحنه های خنده دار کلاس درس، جشن های مدرسه و اتفاقات جالب و بامزه دیگر لحظات شادی را برای بیننده به خصوص دخترهای همسن و سال سامانتا که حس هایی شبیه به او دارند رقم می زند. “۱۰ چیز درباره تو که از آنها متنفرم” (۱۰ Things I Hate About You)
اگر به فیلمی نیاز دارید که شما را یاد آن بیندازد که چقدر دلتان برای بازیگر نابغه ای مانند هیث لجر تنگ شده، این فیلم خنده دار سال ۱۹۹۹ که فیلمی خنده دار با برداشتی از نمایشنامه کمدی “رام کردن زن سرکش” نوشته ویلیام شکسپیر است را تماشا کنید. لجر در اینجا در نقش پاتریک ورونا در مقابل جولیا استایلز در نقش کت استراتفورد بازی می کند. در سالی که پر از فیلم های خوب بود، این کمدی رمانتیک از فضای ژانر دبیرستانی بهترین استفاده را برد و خودی در میان فیلم های دیگر نشان داد. “همه خواستگارهای مری” (There’s Something About Mary)
بعد از آنکه یک اتفاق ناخوشایند باعث می شود تد (با بازی بن استیلر) نتواند در مراسم مهمانی پایان تحصیل با مری (با بازی کامرون دیاز) شرکت کند، وی ۱۳ سال فقط به این فکر می کند که اگر می شد چه می شد! وی تصمیم می گیرد یک کارآگاه خصوصی (با بازی مت دیلون) استخدام کند و یک پسرک تحویل پیتزا (با بازی لی اوانز) را وارد ماجرا کند که در نهایت این دو نیز عاشق مری می شوند. ما هم نمی دانیم مری چه چیزی دارد که همه عاشقش می شوند، شاید مدل موهای ژل زده اش باشد! این فیلم که در سال ۱۹۹۸ ساخته شده یکی از خنده دارترین فیلم های رمانتیکی است که کامرون دیاز در آن به زیبایی نقش آفرینی کرده است. “هر چی خواستی بگو…” (Say Anything…)
کمتر نویسنده یا کارگردانی هست که آنقدر آماده باشد که برای اولین تلاش خود در سینما چنین فیلمی بسازد. و باید بگوییم که کامرون کرو هرگز در کارگردانی یک فیلم بهتر از این عمل نکرده است. وی در فیلم ” هر چی خواستی بگو…” محصول سال ۱۹۸۹، واقعیت موجود در رابطه ها را هدف قرار داده و البته بهترین بازیگر مرد را برای نقش اول فیلمش پیدا کرده است. با تماشای این فیلم به این نتیجه می رسید که کاش وی و جان کیوساک بیشتر با هم کار می کردند، ولی حداقل این فیلم در اختیار علاقمندان کمدی رمانتیک هست که آن را تماشا کنند و لذت ببرند. “منشی همه کاره او” (His Girl Friday)
اگر علاقه شما به فیلم های کمدی رمانتیک بیشتر به سمت حاضرجوابی های ماهرانه و رابطه جالب و گیرای بین نقش های فیلم مایل است، هرگز از تماشای فیلم کلاسیک هاوارد هاکس پشیمان نخواهید شد. کری گرانت در این فیلم در نقش والتر برنز کاریزماتیک و گزارشگر سوپراستار او هیلدی جانسون (با بازی رزالیند راسل) در شرف ازدواج است که ماجراهایی خنده دار برایشان پیش می آید. با آنکه این فیلم ساخته سال ۱۹۴۰ است ولی حال و هوای آن اصلاً خسته کننده نیست.
۳۱ فروردین, ۱۳۹۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سافتستان]
[مشاهده در: www.softestan.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
بهترین فیلم های کمدی رمانتیک تمام دوران ها (2)
بهترین فیلم های کمدی رمانتیک تمام دوران ها 2 فیلم های کمدی رمانتیک طرفداران فراوانی دارند و از کمدین های قدیمی مانند رزالیند راسل بگیرید تا ریچارد کرتیس خنده دار ترین و بامزه ترین بازیگران مستعد ژانر کمدی را در بهترین فیلم های کمدی تمام دوران ها می توانیم تماشا کنید برترین هابهترین فیلم های کمدی رمانتیک تمام دوران ها (1)
بهترین فیلم های کمدی رمانتیک تمام دوران ها 1 فیلم های کمدی رمانتیک طرفداران فراوانی دارند و از کمدین های قدیمی مانند رزالیند راسل بگیرید تا ریچارد کرتیس خنده دار ترین و بامزه ترین بازیگران مستعد ژانر کمدی را در بهترین فیلم های کمدی تمام دوران ها می توانیم تماشا کنید برترین هااین فیلمهای کمدی تماشاگر را فراری میدهند
این فیلمهای کمدی تماشاگر را فراری میدهند ا این فروش قابل توجه فیلمها در اکران نوروزی یک پیغام شفاف نیز با خود داشت و آن هم تأثیر نمایش کمدی در سینمای ایران به عنوان ژانری است که مردم به شدت عطشش را دارند و این حقیقت کاملاً در توزیع فروش فیلمها نمود عینی یافته است کد خبر ۵۸فیلم های کوئنتین تارانتینو، از بدترین تا بهترین
فیلم های کوئنتین تارانتینو از بدترین تا بهترین به مناسبت هشت نفرتانگیز تصمیم گرفتیم نگاهی گذرا به کارنامهی کوئنتین تارانتینو انداخته و آثار او را از بدترین تا بهترین ردهبندی کنیم وبسایت زومجی به مناسبت هشت نفرتانگیز تصمیم گرفتیم نگاهی گذرا به کارنامهی کوئنتین تاران«ولد» بهترین فیلم کوتاه اجتماعی جشنواره فیلم ایتالیا شد
ولد بهترین فیلم کوتاه اجتماعی جشنواره فیلم ایتالیا شد شناسهٔ خبر 3600306 - شنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۷ ۰۵ هنر > سینمای ایران فیلم کوتاه داستانی ولد به کارگردانی امیرعباس ربیعی برگزیده بهترین فیلم کوتاه اجتماعی جشنواره فیلم تراسه سینماتوگرافیک ایتالیا شد به گزارش خبرگزاری مانتشار آنونس جدید بهترین فیلم جشنواره فجر + فیلم
انتشار آنونس جدید بهترین فیلم جشنواره فجر فیلم آنونس جدید فیلم سینمایی ایستاده در غبار بهترین فیلم سی و چهارمین جشنواره فجر با مدت زمان 15 ثانیه منتشر شد به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مشاور رسانهای فیلم در فاصله کم باقیمانده تاحوزه هنری به تولید فیلم کمدی پاک ورود میکند/ تاثیر بر روند اکران
محمد حمزهزاده در گفتگو با مهر حوزه هنری به تولید فیلم کمدی پاک ورود میکند تاثیر بر روند اکران شناسهٔ خبر 3600667 - یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۰ ۲۹ هنر > سینمای ایران مدیرعامل سازمان توسعه سینمایی سوره حوزه هنری اعلام کرد این مرکز قصد دارد سالانه یک فیلم کُمدی با کیفیت سالبهترین استان برگزار کننده جشنواره فیلم «سبز» تجلیل میشود
بهترین استان برگزار کننده جشنواره فیلم سبز تجلیل میشود شناسهٔ خبر 3600678 - یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۹ ۵۲ هنر > سینمای ایران مسئول ستاد استانی پنجمین جشنواره بین المللی فیلم سبز بیان کرد بهترین استان برگزارکننده جشنواره بین المللی فیلم سبز در مراسم اختتامیه تجلیل می شتعویق اکران بهترین فیلم جشنواره فجر و واکنش کارگردان فیلم
تعویق اکران بهترین فیلم جشنواره فجر و واکنش کارگردان فیلم فرهنگ > سینما - ایسنا نوشت اکران فیلم سینمایی ایستاده در غبار که درباره زندگی حاج احمد متوسلیان است به تعویق افتاد محمدحسین مهدویان در اینستاگرامش از اکران نشدن فیلمش از اول اردیبهشت خبر داد و نوشت &laqu«جنگ ستارگان» بهترین فیلم «امتیوی» شد
یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۵ ۵۵ مراسم اهدای جوایز بیستوپنجمین دوره جوایز فیلم امتیوی با معرفی جنگ ستارگان نیرو برمیخیرد به عنوان برنده فیلم سال برگزار شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا جنگ ستارگان نیرو برمیخیزد فیلم ناکام اسکار 2016 توانست در جوایز فیلم-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها