تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804905882




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

الیزابت آردن؛ 100 سال رهبری صنعت لوازم آرایشی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
الیزابت آردن؛ 100 سال رهبری صنعت لوازم آرایشی




برای سالیان متمادی محصولات آرایشی و عطرهای شرکت «الیزابت آردن» مترادف اعتبار و تجمل بوده‌ است. در شرایطی که «یونیلیور» مالک فعلی این شرکت محسوب می‌شود، الیزابت آردن به نوعی رهبری صنعت محصولات آرایشی را از دهه 1920 در اختیار داشته است.





وب سایت فرصت امروز - احسان صفاپور: برای سالیان متمادی محصولات آرایشی و عطرهای شرکت «الیزابت آردن» مترادف اعتبار و تجمل بوده‌ است. در شرایطی که «یونیلیور» مالک فعلی این شرکت محسوب می‌شود، الیزابت آردن به نوعی رهبری صنعت محصولات آرایشی را از دهه 1920 در اختیار داشته است. با وجود بازار رقابتی و چندین دوره رکود، محصولات این شرکت همچنان از جایگاه ویژه‌ای در میان مصرف‌کنندگان برخوردار هستند.



الیزابت آردن؛ 100 سال رهبری صنعت لوازم آرایشی



الیزابت آردن با نام اصلی «فلورنس نایتینگل گراهام» در کانادا متولد شد. فلورنس در دوران آموزش پرستاری با شیمیدانی ملاقات کرده بود که کرم صورت تولیدی آن می‌توانست به درمان آکنه کمک کند. از این رو، توجه او به این نکته جلب شد که اکثر خانم‌ها برای کسب زیبایی حاضر به پرداخت هر هزینه‌ای هستند.

با وجود این، نخستین کرم صورت تولیدی فلورنس با شکست مواجه شد و پس از آن مشاغل مختلفی را در تورنتو تجربه کرد که فرصت مناسبی برای نمایش توانایی‌های فروش او فراهم کرد. فلورنس در 30 سالگی توانست به‌عنوان حسابدار در شرکت دارویی «اسکویب» مشغول به کار شود و محیط این شرکت و آزمایشگاهش، علاقه او به تحقیق و توسعه را افزایش داد.

از این رو، برای بررسی و آزمایش ایده‌های زیبایی خود آزمایشگاه کوچکی تدارک دید. فلورنس پس از مدتی، کار خود را در این شرکت رها کرد و به‌عنوان دستیار به سالن زیبایی «کترینگ» پیوست.

در شرایطی که فلورنس تا پیش از این هیچ پیش زمینه‌ای از سالن‌های زیبایی نداشت، کار در این مکان به کسب آموزه‌های لازم برای تاسیس شرکتی که در صنعت لوازم آرایشی مدت‌ها حرف اول را می‌زد، بسیار کمک کرد.

 از این رو، در شرایطی که فلورنس از بودجه کافی برای آغاز کسب‌و‌کار شخصی خود برخوردار نبود، فعالیت مشترکی را در سال 1910 با «الیزابت هوبارد» آغاز کرد که سرآغاز شکل‌گیری شرکت «الیزابت آردن» و نماد مشهور «در قرمز» بود. باوجود اجاره‌های بالا، فلورنس بر استقرار در خیابان پنجم که خیلی زود به منطقه تجاری اصلی شهر مبدل شد، اصرار داشت.

الیزابت هوبارد خیلی زود از این فعالیت کناره‌گیری کرد و فلورنس وامی 6 هزار دلاری را برای باز نگه داشتن سالن از برادر خود گرفت. تصمیم‌گیری درباره نام سالن نیز از اهمیت بسیاری برخوردار بود. فلورنس از نام الیزابت خوشش می‌آمد و نام فامیلی آردن را نیز پس از مطالعه شعری از «آلفرد لرد تنیسون» انتخاب کرد. اینگونه فلورنس نایتینگل گراهام به الیزابت آردن مبدل شد.

یکی از ابتکارات او افزودن رایحه به لوسیون و پودرهای آرایشی بود. از سوی دیگر، در آن زمان کرم‌های صورت چرب و غلیظ بودند، از این رو الیزابت، شیمیدانی را برای تهیه فرمول تولید محصولی لطیف‌تر و سبک‌تر استخدام کرد که موفقیت فوری را برای وی در پی داشت. در همان دوران بود که وی ایده «زیبایی کامل» را به اجرا گذاشت و سالن خود را به ارائه خدمات مختلف مانند آرایشگری، چشمه آب معدنی و... اختصاص داد.

در سال 1925، فروش الیزابت آردن به دو میلیون دلار رسید و این رقم تنها طی چهار سال بعد از آن به دو برابر افزایش یافت. در اواسط دهه 1930 و باوجود بروز دوران رکود گسترده، الیزابت آردن همچنان یکی از شرکت‌های سودآور آمریکا محسوب می‌شد و تعداد سالن‌هایش در سراسر جهان به 29 عدد رسیده و 108 محصول مختلف را روانه بازار می‌کرد. امپراتوری الیزابت آردن در صنعت لوازم آرایشی تا زمان مرگ وی در سال 1966 ادامه داشت.


الیزابت آردن؛ 100 سال رهبری صنعت لوازم آرایشی



 در آن زمان، این صنعت در آمریکا رشد قابل توجهی داشت و به کسب‌و‌کاری چند میلیارد دلاری مبدل شده بود. این در شرایطی بود که بسیاری از دوستان و آشنایان الیزابت آردن، در سال 1929 زمانی که پیشنهاد 15 میلیون دلاری خرید این شرکت مطرح شد به وی توصیه کردند این کار را انجام دهد اما الیزابت با رد این پیشنهاد به پیشرفت چشمگیر خود در این صنعت ادامه داد.

پس از مرگ الیزابت آردن، مذاکرات برای فروش این شرکت آغاز شد و در سال 1970 شرکت «ایلای لیلی» آن را خریداری کرد. تا پیش از سال 1990، این شرکت سه بار دیگر به فروش رسید و در این سال توسط شرکت «یونیلیور» خریداری شد.

دو سال بعد، یونیلیور «گروه محصولات شخصی پرستیژ» را تاسیس کرد که شامل برندهای «الیزابت آردن» و «کالوین کلین» می‌شد. خرید دو شرکت «الیزابت آردن» و «فابرژ» در سال 1990، یونیلیور را به دومین شرکت آرایشی بزرگ جهان مبدل کرد. الیزابت آردن با قدمتی بیش از یک قرن، همچنان به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد.







تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن