تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه هر كس نداشته باشد نه از من است و نه از خداى عزّوجلّ. عرض شد: اى ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805530235




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صادرات کشور چقدر حرفه ای است؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: صادرات کشور چقدر حرفه ای است؟
صادرات همواره محوری ترین اصول توسعه اقتصادی کشور بود که فقدان مدیریت کار آمد یکپارچه آن موجب شده تا کشور صرفا به یک صادر کننده محصولات خام تبدیل شود.


محسن بهرامی کارشناس مسائل بازرگانی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص حرفه ای بودن صادرات کشور گفت: برای صادرات کالا استاندار خاص و معینی تعیین نشده است، به این علت که صادرات متناسب با سفارش مشتری بسته بندی، تولید و ... می شود و به طور کل صادرات تابع درخواست خریدار است.


وی ادامه داد: کالاهایی که از استانداردهای سازمان ملی استاندارد نیز برخوردار هستند ممکن است در کشور مقصد پذیرفته نشوند.


بهرامی اظهار داشت: شرایط کشور در دوران تحریم باعث ایجاد فضای نابرابر بین ایران و بقیه رقبا شد و علاوه بر این در برهه ای از زمان تورم  تا حدود 45 در صد رسید و نرخ ارز ثابت ماند در این شرایط صادر کننده چطور می توانست  با دیگر کشورها رقابت کند.
 
وی از پایین بودن متوسط قیمت، کالاهای صادراتی نسبت به کالاهای وارداتی ابراز تاسف کرد و گفت: هر تن کالای صادراتی از کشور به طور میانگین 450 دلار قیمت دارد این در حالی است که یک تن کالای وارداتی 1500 دلار ارزش گذاری می شود، یعنی به لحاظ ارزشی قیمت کالاهای کشور یک سوم کالاهای وارداتی است به همین منظور باید با کاهش هزینه های صادرات و افزایش متوسط قیمت ها حداقل تا سه برابر به یک توازن برسیم.


بهرامی با تاکید بر جلوگیری از خام فروشی صنایع مثل سنگ آهن، مواد معدنی و محصولات پایین دستی پتروشیمی گفت: اگر  بتوانیم به جای خام فروشی محصولات با انجام فرآوری بیشتر به محصولات ارزش افزوده ای بیشتری دهیم درآمد قابل قبولی از صادرات کالاها به دست می آید.


وی در ادامه افزود: در شرایط کنونی که دولت به درآمدهای ارزی نیاز دارد به تدریج و با روز آمد کردن شرایط تولید کالاهای های تک و صادرات آن درآمد بیشتری نصیب کشور خواهد شد.
وی تصریح کرد: فروش هر بشکه نفت خام در شرایط موجود چیزی حدود 40  دلار است اما اگر روی آن فرآوری انجام شود عایدی آن به 1500 دلار می رسد همین مساله در خصوص سنگ آهن و سایر مواد خام که جزو سرمایه های کشور هستند نیز صدق می کند.


این فعال اقتصادی گفت: زعفران اعلاء ایران به صورت فله ای به اسپانیا و امارات صادر می شود و توسط دیگر کشور ها با بسته بندی مرغوب مجددا صادر می شود این در حالی است که کشورمان سهم 96 درصدی در تولید زعفران دارد، اما سهم اندکی از تجارت زعفران نصیب ما می شود این در حالی است که اسپانیا با حدود تولید 20 تن زعفران سهم صادراتی آن از این محصول به  150  تن می رسد.


بهرامی افزود: به دلیل عدم توجه صادرکنندگان و تولید کنندگان کشور در حوزه بازاریابی جهانی زعفران به کشورهای واسطه ای هم چون اسپانیا و امارات متحده عربی صادراتی می شود تا این کشورها سود سرشار حاصل از این دلالی را با  بازاریابی در کشورهای هدف نصیب خود کنند.


این کارشناس مسائل بازرگانی در بخش پایانی نسبت به شرایط ایجاد شده در دوران پسا تحریم ابراز امیدواری کرد و گفت: کاهش هزینه ای صادرات همانند حمل و نقل و نگهداری در کنار امضای توافق نامه های همکاری دو جانبه چند جانبه سیاسی و اقتصادی و جذب سرمایه گذاری ها خارجی می تواند منجر به ایجاد شرکت های مشارکتی در جهت ارتقاء کیفی محصولات و کاهش هزینه ها شود و زمینه سهولت در امر صادرات و ارز آوری بیشتر برای کشور را فراهم کند.





۲۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن