تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند عزو جل كه فرموده است: از صبر و نماز كمك بگيريد، صبر، روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860783733




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظام نامه اخلاق حرفه ای مهندسان ساختمان کشور در هیات دولت تصویب شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیر راه و شهرسازی نظام نامه اخلاق حرفه ای مهندسان ساختمان کشور در هیات دولت تصویب شد معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: نظام نامه اخلاق حرفه ای مهندسان ساختمان کشور در هیات دولت یازدهم به تصویب رسید و مقدمات لازم برای اجرای آن نیز فراهم شده است.
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۵ اسفند ساعت 07:34

خبرگزاری پانا+

به گزارش پانا، حامد مظاهریان عصر دوشنبه در آیین جشن روز مهندس در یاسوج افزود: این نظام نامه در زمینه تنظیم تمامی روابط مهندسان ساختمان کشور از جمله با بکدیگر و با کارفرمایان است.
وی بیان کرد: در دولت یازدهم اقدام ها و حرکت هایی مناسب در زمینه بهبود اخلاق حرفه ای مهندسان ساختمان کشور انجام شده که تصویب این نظام نامه از جمله آنهاست.
مظاهریان اظهار کرد: مهندسان کشور در رشته های مختلف از جمله ساختمان باید اخلاق حرفه ای را به طور دقیق، کامل و مطلوب در تمامی ابعاد رعایت کنند.
وی عنوان کرد: مهندسان ساختمان افسران خط مقدم جبهه سازندگی در کشور هستند و برای اعتلای همه جانبه جامعه نیز از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.
مظاهریان ابراز داشت: مهندسان ساختمان به عنوان دیده بان عمل کرده و تخلفات و مشکلات ساخت و ساز را به مسئولان سازمان نظام مهندسی ساختمان گزارش دهند و بی توجه نباشند.
وی افزود: مسئولان سازمان نظام مهندسی ساختمان کهگیلویه و بویراحمد برای بالفعل کردن قابلیت ها و توانمندی های بالقوه مهندسان ساختمان این استان بیش از پیش بکوشند.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین، گفت: مهندسان ساختمان این استان در شکوفایی همه جانبه استان نقش مهمی دارند و باید هم افزایی بین آنان نیز روز به روز افزایش یابد.
پژمان نیک اقبالی افزود: در این صورت می توانند منشا خدمات ارزنده تری برای کهگیلویه و بویراحمد بوده و گام های بلندتری در زمینه توسعه و پیشرفت استان بردارند.
وی بیان کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان کهگیلویه و بویراحمد باید در امر صدور پروانه های ساختمانی دخالت داده شده و نقش مهندسان ساختمان نیز در این زمینه برجسته باشد.
نیک اقبالی اظهار کرد: میزان وصول جرایم در تخلفات ساخت و ساز در کهگیلویه و بویراحمد محدود بوده و گاهی اوقات متناسب با نوع جرم نیست.
وی عنوان کرد: اختیارات مهندسان ساختمان در کهگیلویه و بویراحمد متناسب با تعهدات آنان نیست و از مسئولان سازمان نظام مهندسی ساختمان استان انتظار می رود برای رفع این مشکل مهم اقدام کنند.
نیک اقبالی ابراز داشت: باید تدابیری اندیشیده شود تا مهندسان ساختمان کهگیلویه و بویراحمد هنگام بروز برخی مشکلات احتمالی در ساخت و سازها که به دلیل کوتاهی و یا سهل انگاری آنان نیست بازخواست و توبیخ نشوند.
وی افزود: کهگیلویه و بویراحمد دارای حدود چهار هزار مهندس ساختمان است که می توانند زمینه توسعه بیش از پیش این استان را فراهم کنند.
در این آیین هشت نفر از مهندسان نمونه ساختمان کهگیلویه و بویراحمد و شش نفر از اعضای هیات مدیره سازمان بسیج مهندسین پیشین استان با اهدای لوح سپاس و جوایز ارزنده مورد تجلیل قرار گرفتند.
این آیین به همت سازمان نظام مهندسی ساختمان و سازمان بسیج مهندسین کهگیلویه و بویراحمد برگزار و برنامه های متنوع هنری شامل تئاتر، موسیقی محلی، مسابقه و شعبده بازی در آن اجرا شد.
پنجم اسفند هر سال به مناسبت سالروز ولادت خواجه نصیرالدین طوسی به نام روز مهندس نامگذاری شده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن