پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849689751
تکرار/ گفتوگوی فارس با چهره قرآنی سال 94 وکیلی که قاری قرآن شد/ برای توسعه امور قرآنی از تبریز به تهران آمدم
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: تکرار/ گفتوگوی فارس با چهره قرآنی سال 94
وکیلی که قاری قرآن شد/ برای توسعه امور قرآنی از تبریز به تهران آمدم
از کودکی به فعالیتهای قرآنی علاقهمند بود، در رشته ادبیات دانشگاه تبریز قبول شد اما به دلیل اهمیت توسعه فعالیتهای قرآنی به تهران مهاجرت کرد و در رشته حقوق ادامه تحصیل داد و توانست در عرصههای قرآنی به موفقیتهایی دست یابد.
خبرگزاری فارس- گروه فعالیتهای قرآنی: دهمین دوره مراسم تکریم چهرههای قرآنی جمعه 23 بهمنماه به همت سازمان دارالقران برگزار شد. در این مراسم از «حبیب مهکام» قاری و داور بینالمللی قرآن که عمر خود را با قرآن سپری کرده و خدمات قابل توجهی در این عرصه داشته است، به عنوان استاد پیشکسوت قران کریم تقدیر به عمل آمد. خبرگزاری فارس پیشتر با این قاری پیشکسوت قرآن کریم گفتوگویی داشت که در ادامه مشروح آن بازنشر و تقدیم مخاطبان میشود.
«حبیب مهکام» از دوران نوجوانی به واسطه حضور در جلسات قرآن و تشویق اساتید به هنر تلاوت علاقهمند شد. وی با شرکت در جلسات قرآنی استعدادهای خود را شکوفا کرد و توانست در رشته مورد علاقه خود یعنی ادبیات فارسی تحصیل کند، اما برای پیشرفت بیشتر در کنکور رشته حقوق شرکت کرد و در آن زمان تحصیلات در رشته ادبیات را رها کرد و موفق به ورود به دانشگاه تهران شد. حضور وی در تهران زمینههای رشد قرآنی او را مهیا کرد، به طوری که در همان سال ورود به دانشگاه تهران علاوه بر شرکت در جلسات قرآنی، کلاسهای قرآنی تشکیل داد و افراد بسیاری را جذب آموزههای قرآنی کرد. این استاد قرآن که در طول زندگی خود حتی در وکالت، مبانی قرآنی و رضای خداوند را در نظر گرفته است، میگوید: برای ارتقای فعالیتهای قرآنی باید تلاش کرد که این امر ابتدا در محیط خانواده شکل میگیرد بنابراین اگر والدین در زندگی به دستورات الهی عمل کنند به طور حتم فرزندان نیز با الگوگری از آنها زندگی بهتری را تشکیل خواهند داد. در ادامه بخش نخست گفتوگوی خبرگزاری فارس با حبیب مهکام داور بینالمللی قرآن تقدیم مخاطبان میشود.
*در ابتدا به طور مختصر خودتان را معرفی کنید. بنده حبیب مهکام متولد 27 تیرماه 1323 از مراغه هستم که به دلیل علاقه به وکالت در رشته حقوق تحصیل کردم و هماکنون وکیل پایه یک دادگستری هستم. در سال 1352 نیز از برکات سرشار جلسات قرآن ازدواجی موفق داشتم و خانوادهای صمیمی و عاشقانه تشکیل دادم. همسر مهربانم را به لطف قرآن و شرکت در جلسات قرآنی دارم *چگونه با همسرتان آشنا شدید؟ حضور در جلسات قرآنی معنویت خاصی به انسان میبخشد. من در هیئتی که شرکت میکردم همانجا قرآن را هم یاد گرفتم و بعد از مدتی مسئول قرآن و تفسیر همان هیئت شدم. شب بیست و پنجم ماه مبارک رمضان سال 1352 بود که دلم هوای ازدواج کرد و به خدا گفتم میخواهم ازدواج کنم و خدا هم حرفم را شنید، به طوری که در دی ماه همان سال و در سن 29 سالگی به واسطه یکی از اعضای هیأت 14 معصوم(ع) ازدواج کردم که هر روز به خاطر این ازدواج و داشتن همسری وفادار و مهربان از خداوند شاکرم و از خداوند میخواهم که تمامی جوانان ازدواج موفق داشته باشند. *چند فرزند دارید؟ من دو فرزند پسر به نامهای مهدی و حسین دارم که بزرگترین نعمت الهی برای من هستند. *در مورد فرزندانتان بیشتر بگویید. یکی از فرزندانم متولد 1354 و دیگری متولد 1359 است. هر دو علاقهمند به قرآن هستند که در عرصههای قرآنی وارد شدند. *آنها ازدواج کردند؟ نوه هم دارید؟ بله. هر دو فرزندانم ازدواج کردند که حاصل این ازدواج مبینا خانم کلاس اول ابتدایی و آقا میکائیل دهماهه است.
عمل به دستورات قرآن زندگی مشترک را شیرین میکند *ازدواج فرزندانتان و نحوه انتخاب همسر برای پسرانتان چگونه بود؟ معمولاً ما با روشنفکری و با شخصیت دادن به آنها برخورد کردیم، چون در سوره مبارکه «صافات» به پدران آموزش میدهد با فرزندانتان در طول زندگی مشورت کنید. بر همین اساس هم من و همسرم نظر آنها را پرسیدیم و هم آنها با ما مشورت کردند به طوری که جهات اسلامی را در زندگی مراعات کردیم که نتیجه عمل به دستورات الهی این شد که خوشبختانه اکنون فرزندانم زندگی خوبی را زیر سایه قرآن دارند، به همین دلیل از جوانان میخواهم با عمل به دستورات الهی زندگی مشترک خود را شیرینتر کنند. *مهریه همسر شما چقدر بود؟ در سال 1352 مبلغ 50 هزار تومان و یک سفر حج بود که به لطف خداوند در سال 57 توفیق سفر به خانه خدا را به همراه همسرم پیدا کردم. میخواهم همسرم شفیع من در قیامت باشد *رابطه شما با همسرتان چگونه است؟ من همسرم را خیلی دوست دارم و به او احترام میگذارم. همسرم از همه نظر بهترین است و آرزو میکنم همسرم در روز قیامت شفیع من باشد. همسرم به طور افتخاری به کودکان بیسرپرست خدمت میکند و فردی انسان دوست است و خود را وقف کمک به مردم کرده که من به این امر افتخار میکنم.
*در تربیت فرزندانتان به چه مسائلی توجه داشتید؟ در مسائلی همچون ازدواج به آنها سختگیری هم کردید؟ ما سعی کردیم به دستورات اسلام و اهل بیت(علیهم السلام) در مورد تربیت فرزند عمل کنیم به همین دلیل در رفتارهای خودمان دقت بسیاری کردیم چرا که خانواده نقش مهمی در تربیت فرزندان دارد، در همین راستا به صورت عملی آنها را تشویق به انس با قرآن و عمل به آموزههای الهی کردیم. همانطور که حافظ میگوید: «مکن در این چمنم سرزنش به خودرویی/ چنان که پرورشم میدهند میرویم»؛ بنابرانی تربیت فرزند آنقدر مهم، حساس و ظریف است که حضرت امام سجاد(ع) نیز میفرمایند: «وَ أَعِنِّی عَلَى تَرْبِیَتِهِمْ وَ تَأْدِیبِهِمْ، وَ بِرِّهِمْ؛ خدایا مرا در تربیت فرزندانم یاری فرما»، از اینجا اهمیت تربیت فرزندان معلوم میشود چرا که حتی امام معصوم(ع) از خدا استمداد میجوید تا بتواند فرزندانی صالح تربیت کند به این ترتیب ما باید در تربیت فرزندان خود دقت بسیاری کنیم. *گفتید سال 52 ازدواج کردید، میتوانید در مورد هزینههای ازدواجتان بفرمایید؟ الحمدلله مراسم ازدواج ما ساده و بدون تشریفات و اسلامپسند برگزار شد. من و همسرم یک سال عقد بودیم تا اینکه فضا مهیا شد تا عروسی بگیریم. البته هزینههای ازدواج را به یاد نمیآورم اما میدانم که مراسمی اسلامپسند، مملو از معنویت و سادگی داشتیم، به طوری که شاید کل میهمانانی که ما دعوت کردیم به 30 نفر هم نمیرسید. برای رشد قرآنی با وجود علاقه به ادبیات، آن را رها کردم *شما علاوه بر استاد قرآن وکیل هم هستید، چگونه به سمت وکالت روی آوردید؟ من در شهرستان مراغه دیپلم ادبی اخذ کردم، در سال 1343 در دانشکده ادبیات دانشگاه تبریز یک سال در رشته ادبیات فارسی درس خواندم اما علاقه من به قرآن باعث شد تا سعی کنم خودم را به پایتخت برسانم و در آنجا فعالیتهای قرآنی را با اصول تخصصی ادامه دهم، بر همین اساس در سال 1345 به تهران آمدم و در دانشگاه حقوق تهران شرکت کردم. با اینکه خیلی سخت بود اما خدا توفیق داد در امتحان رشته حقوق قضایى قبول شوم و آن یک سال تحصیل در دانشکده ادبیات تبریز را هم نادیده گرفتم تا اینکه در سال 1349 فارغالتحصیل رشته حقوق قضایى از دانشگاه تهران شدم. پس از آن نیز به خدمت مقدس سربازی رفتم و سال 1358 هم وکیل دادگستری شدم. از همان سال جذب برنامههای قرآنی شدم و سخنان و تبلیغات قرآنی را بر اساس آیات الهی آغاز کردم. *چرا با وجود علاقه بسیاری که به شعر داشتید، رشته ادبیات را رها کردید؟ من عاشق تهران بودم و هستم، علاوه بر این بسیاری از دوستانم برای تحصیل به تهران آمده بودند بنابراین من هم ترغیب شدم تا برای ادامه تحصیل و رشد استعدادهای قرآنی با وجود تمامی سختیها به تهران بیایم. البته رشته ادبیات را بسیار دوست دارم به طوری که ادبیات را رها نکردم و اکنون بیش از 10 هزار بیت شعر حفظ هستم.
*خاطرهای از خدمت سربازی هم اگر دارید؟ بله. دوران سربازی دوران بسیار شیرینی بود که من خاطرهای را برای شما نقل میکنم. من ستوان 2 وظیفه بودم. از سال 49 تا 51 همراه دوستی که با هم تحصیل میکردیم در پادگان عباسآباد تهران در محل مصلای فعلی و دو ماه نیز در دانشگاه نظامی تبریز برای آموزشهای دورهای اعزام شدم. در دوران سربازی سعی کردم عاشقانه خدمت کنم و هدفم این بود که در بین افرادی که در اطراف من هستند اثر دینی بگذارم و آنها را نیز مجذوب فعالیتهای قرآنی کنم که در این راستا تاحدودی نیز موفق بود و توانستم اثرگذار باشم. آرزو به دلم ماند که بتوانم اضافه خدمت کنم برعکس تمامی سربازها، من عاشق این بودم که دیر دوره خدمت به اتمام برسد تا جایی که دو ماه به پایان خدمتم مانده بود برای صحبت با سرهنگ پادگان به خدمت ایشان رسیدم و خواستار اضافه خدمت هفت ماهه شدم و ایشان هم از من مهلت خواستند تا بررسی کنند و پاسخ بدهند، زمانی که به من پاسخ منفی دادند به اجبار و ناراحتی این دوره شیرین را به پایان رساندم و آرزو به دلم ماند که بیشتر در سربازی خدمت کنم. اما به من گفتند اگر تصمیم بگیری که در ارتش بمانی کتبی دستور میدهم که شما ستوان یک سه ساله شوید که سال آینده سروان شوی و من نیز از حسن نیت آنها شکر کردم اما خدمت در ارتش را قبول نکردم البته من هماکنون خود را سرباز دین میدانم و دوست دارم در هر جایی که هستم به قرآن و اسلام خدمت کنم. در آیه 14 سوره مبارکه «صف» آمده است: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آَمَنُوا کُونوا أَنصَارَ اللَّهِ کَمَا قَالَ عِیسَى ابْنُ مَرْیَمَ لِلْحَوَارِیِّینَ مَنْ أَنصَارِی إِلَى اللَّهِ قَالَ الْحَوَارِیُّونَ نَحْنُ أَنصَارُ اللَّهِ فَآَمَنَت طَّائِفَةٌ مِّن بَنِی إِسْرَائِیلَ وَکَفَرَت طَّائِفَةٌ فَأَیَّدْنَا الَّذِینَ آَمَنُوا عَلَى عَدُوِّهِمْ فَأَصْبَحُوا ظَاهِرِینَ؛ اى کسانى که ایمان آوردهاید یاران خدا باشید همان گونه که عیسىبنمریم به حواریون گفت یاران من در راه خدا چه کسانىاند حواریون گفتند ما یاران خداییم، پس طایفهاى کفر ورزیدند و کسانى را که گرویده بودند بر دشمنانشان یارى کردیم تا چیره شدند»، بنابراین افتخار میکنم اگر که خدا من را به عنوان سرباز راستین دین و امام زمان(عج) بپذیرد تا یاور دین باشم. *چرا دوست داشتید که زمان بیشتری در سربازی خدمت کنید؟ من علاقه زیادی به فعالیتهای قرآنی داشتم بنابراین میخواستم برای ارتقاء فرهنگ قرآنی در پادگان سهمی داشته باشم. علاوه بر این، علاقه زیادی به والیبال داشتم و در پادگان هم روزی 4 ساعت بازی میکردیم، از این جهت بود که دوست داشتم هفت ماه بیشتر خدمت انجام دهم. عقیده من این است که هر روز برگی از دفتر عمر انسان است و بهتر است که با هدف این روزها سپری شود، بنابراین خدمت به مردم و رضایت خداوند در رسیدن به کمال معنوی میتواند روحیه انسان را شاداب و خدمترسانی به مردم را زیباتر کند. ادامه دارد...
http://fna.ir/86JOP1
94/11/25 - 10:36
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
فارس گزارش میدهد از جایگاه ویژه قاریان مهاجر الیالله تا عکس یادگاری چهرههای قرآنی
فارس گزارش میدهداز جایگاه ویژه قاریان مهاجر الیالله تا عکس یادگاری چهرههای قرآنیدر دهمین دوره تکریم چهرههای قرآنی برای قاریان مهاجر الیالله جایگاه ویژهای در نظر گرفته بودند که صندلیهای آن با عکسهایی مزین شده بود در پایان مراسم نیز چهرههای قرآنی این دوره با هم عکس یادگاگفتوگوی مشروح فارس با زهرا اردالی بانویی که در کمتر از 9 ماه کل قرآن را حفظ کرد/ جریمههایی برای تشویق به ادا
گفتوگوی مشروح فارس با زهرا اردالیبانویی که در کمتر از 9 ماه کل قرآن را حفظ کرد جریمههایی برای تشویق به ادامه حفظزهرا اردالی با تشویق مادرش که از سواد نیز برخوردار نبود به سمت حفظ قرآن رفت و در کمتر از 9 ماه موفق به حفظ کل قرآن کریم شد پس از آن نیز به مادرش الفبای قرآن را آموگزارش فارس از دیدار جامعه قرآنی با خانواده شهید محمدعلی نقاشیان تقید به خواندن نماز شب پیش از تکلیف/ روحانی که
گزارش فارس از دیدار جامعه قرآنی با خانواده شهید محمدعلی نقاشیانتقید به خواندن نماز شب پیش از تکلیف روحانی که روحیه مجاهدت او را استثنایی کردقاری قرآن و طلبه حوزه علمیه بود پیش از رسیدن به سن تکلیف خود را مقید به خواندن نماز شب کرده بود به بازیهای کودکانه علاقهای نداشت و بیشتارزیابی قاریان و حافظان در مسابقات قرآنی جامع نیست
ارزیابی قاریان و حافظان در مسابقات قرآنی جامع نیست طرح سطح بندی قاریان و حافظان در مسابقات سراسری قرآن کریم طرح جدیدی است که اشکالات طرح رتبه بندی را ندارد به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان سید علی سرابی قائم مقام شورای عالی قرآن در نهمین دوره ادر جلسه اخیر مجمع مشوری شورای توسعه مطرح شد تصویب سند طرح ملی حفظ تا پایان سال/ کمیته پیگیری مزایای فعالان قرآ
در جلسه اخیر مجمع مشوری شورای توسعه مطرح شدتصویب سند طرح ملی حفظ تا پایان سال کمیته پیگیری مزایای فعالان قرآنی تشکیل میشوددر جلسه مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی مقرر شد سند طرح ملی حفظ قرآن اصلاح و برای تصویب نهایی به جلسه اول اسفند شورای توسعه ارائه شود به گزارش خبقربانی خبر داد اجرای برنامه قرآنی برای تحقق مطالبات رهبر انقلاب از سال آینده
قربانی خبر داداجرای برنامه قرآنی برای تحقق مطالبات رهبر انقلاب از سال آیندهمدیر دارالقرآن بسیج کشور با بیان اینکه بسیجیان در لبیک به ندای ولایت باید پیشقدم باشند از اجرای برنامهای 5 ساله برای تحقق مطالبه قرآنی مقام معظم رهبری از سال آینده خبر داد به گزارش خبرنگار فعالیتهعملکرد معاونت قرآن و عترت ارشاد اعلام شد حمایت از فعالیتهای قرآنی در فضای مجازی/ ارسال بیش از 27 هزار جلد قرآ
عملکرد معاونت قرآن و عترت ارشاد اعلام شدحمایت از فعالیتهای قرآنی در فضای مجازی ارسال بیش از 27 هزار جلد قرآن به استانهاعملکرد معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اعلام شد که حمایت از فعالیتهای قرآنی در فضای مجازی و ارسالگزارش فارس از دیدار جامعه قرآنی با خانواده شهید علی سلطانمرادی مادری که سواد نداشت اما با کمک فرزند شهیدش قرآن
گزارش فارس از دیدار جامعه قرآنی با خانواده شهید علی سلطانمرادیمادری که سواد نداشت اما با کمک فرزند شهیدش قرآن خوان شد تأسیس دارالقرآن و راهاندازی جلسات خانگیقاری و معلم قرآن بود و با راهاندازی دارالقرآن و جلسات خانگی آیات الهی را به جوانان میآموخت تا اینکه برای عمل به آموزهبه همت سازمان دارالقرآن دهمین مراسم تکریم چهرههای قرآنی برگزار میشود
به همت سازمان دارالقرآندهمین مراسم تکریم چهرههای قرآنی برگزار میشوددهمین مراسم تکریم چهرههای قرآنی جمعه 23 بهمنماه به همت سازمان دارالقرآن برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس دهمین مراسم تکریم چهرههای قرآنی در شامگاه جمعه 23 بهمنماه در سالن سازمان حج و زیارت بردهمین همایش تکریم چهرههای قرآنی
دهمین همایش تکریم چهرههای قرآنی دهمین همایش تکریم چهرههای قرآنی جمعه شب در سازمان حج و زیارت برگزار شد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از مهر دهمین همایش تکریم چهرههای قرآنی دیشب با حضور حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی-