تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814719629




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رکورد سرعت انتقال اطلاعات شکسته شد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رکورد سرعت انتقال اطلاعات شکسته شد
محققان انگلیسی رکورد جدیدی را برای سریع ترین تبادل اطلاعات بین یک فرستنده و گیرنده ثبت کردند. در این اقدام با استفاده از سیستم ارتباط نوری، 1.125 ترابایت اطلاعات در یک ثانیه مخابره شد.
کد خبر: ۵۶۷۵۸۴
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۹ - 13 February 2016


محققان انگلیسی رکورد جدیدی را برای سریع ترین تبادل اطلاعات بین یک فرستنده و گیرنده ثبت کردند. در این اقدام با استفاده از سیستم ارتباط نوری، 1.125 ترابایت اطلاعات در یک ثانیه مخابره شد.


به گزارش ایرنا، این سرعت تقریبا 50 هزار برابر سرعت متوسط شیوه ای است که اکنون به عنوان ارتباط فوق سریع شناخته می شود. 


سیستم ارتباطی نوری‏ امکان تبادل بسیار سریع اطلاعات را از طریق ارسال پالس های نور از درون یک فیبر نوری فراهم می کند. در سطوح ابتدایی‏، این شیوه برقراری ارتباط شامل یک فرستنده، مانند یک دیود گسیل کننده نور که سیگنال الکتریکی را به سیگنال نوری تبدیل و ارسال می کند، و یک گیرنده که سیگنال نوری را به سیگنال الکتریکی تبدیل می کند، است. 


در شیوه جدید، محققان مجموعه 15 کانال مختلف را که قابلیت انتقال سیگنال های نوری را دارند، با یکدیگر ادغام کرده و در هر کانال، سیگنالی را با طول موج متفاوت از سایرین ارسال می کنند تا یک اَبَرکانال ایجاد کنند. به محض رسیدن اطلاعات به مقصد، تمام این سیگنال ها ادغام شده و به یک ابرگیرنده نوری با پهنای باند بسیار بالا وارد می شوند. 


با وجود این که سیستم نوری جدید قابلیت انتقال حجم عظیمی از اطلاعات را با سرعت فوق العاده دارد، به این زودی ها تاثیری بر سرعت دریافت اطلاعات کاربران اینترنت نخواهد داشت؛ چراکه مولفه اصلی ابرکانال هنوز به طور تجاری در دسترس قرار ندارد. برای استفاده از این فناوری در شبکه اینترنت، پیش از هرچیز باید قابلیت این سیستم در حفظ سرعت انتقال در فواصل دوردست به اثبات برسد.گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Scientific Reports منتشر شده است. 












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن