تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را برطرف مى كند و باعث پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869441605




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مینا وحید: موضوع فیلم «کفش هایم کو» درد مردم جامعه است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
مینا وحید: موضوع فیلم «کفش هایم کو» درد مردم جامعه است
بازیگر نقش «مینا» در فیلم «کفش هایم کو» گفت: باتوجه به اینکه تقریبا در هر خانواده ای یک فرد سالمندی که آلزایمر دارد وجود دارد و این موضوع درد همه اجتماع ما است.

خبرگزاری فارس: مینا وحید: موضوع فیلم «کفش هایم کو» درد مردم جامعه است



مینا وحید بازیگر نقش "مینا" در فیلم "کفش هایم کو" در گفتگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، گفت: بیتای فیلمنامه که نقش آن را من بازی کردم یک دردی داشت که این درد یک مشکلی نابازگشت بود. به این صورت که او با یک مشکل جبران ناپذیر به اسم زمان داشت. زیرا ما هیچ وقت نمی توانیم زمان را به عقب برگردانده و کارهای اشتباه خود را جبران کنیم. وی این درد را عاملی دانست که او را وادار به بازی در این نقش کرد و افزود: این درد من را به عنوان یک بازیگر تحت تاثیر قرار داد و موجب شد تا بیتای این فیلمنامه و این نقش را دوست داشته باشم. بازیگر نقش "مینا" ادامه داد: در فیلم می بینیم که بعد از رفتن "بیتا" پدر او که نقش آن را آقای "رضا کیانیان" بازی کرد آلزایمر گرفت و در فیلم می بینیم که "بیتا" نمی تواند وضع را به قبل برگرداند و پدر خود را نجات بدهد. وحید خاطرنشان کرد: لزومی ندارد که ما پیام این فیلم را به یک شعار تبدیل کرده و بگوییم که مخاطبان باید آن چیزی را که من بازیگر در این فیلم و در نقش "بیتا" درک کردم را برداشت کنید. وی اضافه کرد: اگر یک اثر خوب باشد و همه چیز آن ازجمله فیلمنامه، بازیگران و همه عوامل آن خوب باشند می توانیم به اندازه مخاطبان در این فیلم پیام داشته باشیم. البته فکر می کنم که این موضوع خودش به تنهایی کافی است. بازیگر نقش "مینا" یادآور شد: پیرامون کیفیت و حضور خود در این فیلم اعتقاد دارم که هیچ بازیگری نمی تواند بگوید که از خودش راضی است. ولی فکر می کنم که در این نقش جا داشت با بهتر حاضر شوم و لی درکل از خودم و نقشی که بازی کردم روی هم رفته رضایت دارم. وحید تصریح کرد: باید اشاره کنم که نقش مقابل در بازی یک بازیگر بسیار مهم است و در این فیلم نیز آقای "رضا کیانیان" به عنوان بازیگر مقابل من کمک بسیار فراوانی به بهتر بازی کردن من در این فیلم کردند. در حقیقت می توانم بیان کنم که همانند یک دختر و پدر شده بودیم که دیگر لازم نبود که جلوی دوربین فیلم بازی کنیم. وی موضوع این فیلم را درد جامعه دانست و در پایان گفت: باتوجه به اینکه تقریبا در هر خانواده ای یک فرد سالمندی که آلزایمر دارد وجود دارد و این موضوع درد همه اجتماع ما است. بر این اساس فکر می کنم که مردم فیلم "کفش هایم کو" را دوست خواهند داشت.

http://fna.ir/24VHPD





94/11/18 - 21:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن