واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حجتالاسلام زارع در گفتوگو با فارس:
شبکههای اجتماعی وطنی چه ویژگیهایی برای جذب مخاطب نیاز دارد
حجتالاسلام زارع از کارشناسان فضای مجازی گفت: باید به کاربران اطمینان داده شود که بر خلاف برخی نمونههای خارجی، از لحاظ نرمافزاری در فضایی امن فعالیت خواهند داشت، به گونهای که کاربر احساس رصد شدن نداشته باشد.
به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، از مباحثی داغ این روزهای فضای مجازی بحث استفاده از شبکههای پیام رسان داخلی است که با وجود پذیرش ضرورت اقتضائات اقتصادی، امنیت فردی و عمومی این مسأله، هنوز کاربران اقبال چندانی به شبکههای میهنی نشان نداده و این شبکه ها در جذب و نگهداشتن کاربران موفق نبوده اند و به مرور کاربران جذب شده را نیز به علل مختلف از دست دادهاند. حجتالاسلام مهدی زارع کارشناس فضای مجازی درباره لوازم جذب ماندگار کاربران به یک شبکه اجتماعی داخلی به خبرنگار فارس گفت: واقعیت این است که کاربران از شبکهای بیشترین استقبال را خواهند کرد که کمترین هزینه، بیشترین امنیت، امکانات و همچنین مدیریت هوشمندانه در آن وجود داشته باشد. وی اظهار داشت: علاوه بر رایگان و سبک بودن نرم افزار داخلی، بایستی نسبت به ایجاد مزیت ارزان بودن ترافیک مصرفی آن نیز نسبت به نمونههای مشابه اقدامات لازم صورت گیرد.
این کارشناس فضای مجازی عنوان کرد: همچنین باید به کاربران شبکههای پیام رسان در کنار بیان عواقب استفاده از نمونههای خارجی به این مزیت اطمینان داده شود که بر خلاف برخی نمونههای خارجی از لحاظ نرم افزاری و سیاستگذاری در شبکههای داخلی در فضایی امن فعالیت خواهند داشت به گونهای که کاربر احساس رصد شدن نداشته باشد. وی ادامه داد: همان اتفاقی که در زمینه ارتباطات تلفنی شاهد آن هستیم و کمترین امکان شنود، هک و ... وجود دارد. بیشک عضویت نهادها، برنامههای پر مخاطب تلویزیونی، مسئولان و چهرههای سرشناس و ... میتواند در معرفی، جذب و ایجاد اعتماد مخاطبان، نقش مؤثری را ایفاء کند.
زارع تصریح کرد: در کنار موارد فوق خصوصیات زیر ساختی، نرمافزاری و مدیریتی در جذب و ماندگاری کاربران تأثیر فراوانی دارد که از آن جمله میتوان به سرور و زیرساخت قوی و پر سرعت با کمترین زمان قطع دسترسی به شبکه یا کندی سرعت، امکان عضویت و کاربری آسان و کاربر پسند با ارائه قالبهای متنوع با نوآوری بومی و ایرانی منحصر به فرد، امکان به اشتراک گذاری محتوا با فرمتهای مختلف با کمترین خطا یا مشکل در ارسال یا دریافت مطالب به صورت فردی یا گروهی، تماس رایگان و با کیفیت، دارا بودن امکانات مساوی برای کاربران، نهادها و ...، ارائه نسخههای مختلف سیستم عاملهای تلفن همراه و کامپیوتر، دسترسی آسان افراد به یکدیگر میتوان اشاره کرد.
به گفته وی، بهروز رسانی سریع و متناسب با نیازهای کاربران در مقایسه با نرم افزارهای دیگر، امکان پالایش محتواهای نامناسب توسط والدین برای کودکان و نوجوانان، دارای قدرت کنترل و حذف هرزنامهها و همچنین امکان جلوگیری از ارسال محتوای تکراری به یک کاربر از طریق چندین حساب، دارا بودن قابلیتهایی چون ایجاد گروه، رسانه یا کانال، استیکر، هشتک و عدم ارسال محتواهای تبلیغاتی ناخواسته توسط مالکان نرم افزار را از دیگر مواردی است که اگر در شبکههای اجتماعی داخلی وجود داشته باشد میتواند در جذب مخاطبان مؤثر واقع شود.
94/11/18 - 10:10
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]