تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799114602




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجرای مهاجرت همسر یک عروسک گردان/ «مجتبی» اخمو و تلخ نیست


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: فیلم فجر ۳۴ در آینه مهر
ماجرای مهاجرت همسر یک عروسک گردان/ «مجتبی» اخمو و تلخ نیست

مستند مجتبی


شناسهٔ خبر: 3040034 - سه‌شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۱
هنر > سینمای ایران

فیلم مستند «مجتبی» ساخته محمدحسن دامن زن درباره یک عروسک گردان نمایش است که با پیچیدگی هایی در زندگی خود از جمله اینکه همسر و فرزندش خواهان مهاجرت هستند، مواجه می شود. به گزارش خبرنگار مهر، مستند «مجتبی» به کارگردانی محمدحسن دامن زن اولین اثری است که در دومین روز از سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در بخش «سینما حقیقت» و در ساعت ۱۴:۳۰ در برج میلاد برای اهالی رسانه به نمایش درمی آید. دامن زن متولد ۱۳۴۲ رشید آباد میانه و فارغ التحصیل رشته سینما است. از آثار او می توان به مستندهای «طرقه»، «دختر فرمانفرما»، «گلن» و «مجتبی» اشاره کرد. «طرقه» به عنوان دومین فیلم مستند دامن زن برنده تندیس بهترین کارگردانی و بهترین صدابرداری فیلم های نیمه بلند دومین جشنواره «سینما حقیقت» شد. این فیلم همچنین نامزد بهترین کارگردانی و بهترین فیلم از جشن خانه سینما بود و پیش از این در چندین جشنواره خارجی مانند تسالونیکی، ایدفا، بوستون، گدانسک و... به نمایش در آمده است. مستند «دختر فرمانفرما» نیز نامزد بهترین فیلم بلند از جشن خانه سینما بوده و تاکنون از هفت کانال تلویزیونی اروپایی پخش شده است.

«مجتبی» این اثر بی شباهت به سینمای داستانی نیست. مجتبی بازیگر و عروسک گردان نمایش‌های کودکان و نوجوانان است که با اجرای نمایش عروسکی در مهدکودک های تهران امرار معاش می کند. او در جشن های تولد کودکان برنامه اجرا می کند و در سالن های نمایش آثار مرتبط با حوزه کودک را روی صحنه می برد.

همسر و فرزند مجتبی خواهان مهاجرت به خارج از کشور هستند و از طرفی دستیار او خواهان مدرن کردن لوازم صوتی و زرق و برق صحنه است اما مجتبی معتقد است با اضافه کردن لوازم جانبی، نمایش عروسکی به حاشیه رانده می شود، حالا زندگی مجتبی وارد پیچیدگی های زیادی شده است. «مجتبی» سومین مستند بلند محمد حسن دامن زن است که مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تهیه کنندگی آن را برعهده دارد. سایر عوامل این فیلم عبارتند از: تهیه کننده و کارگردان: محمدحسن دامن زن، فیلمبردار: ارسطو مداحی گیوی، دستیار فیلمبردار: خسرو احدزاده، صدابردار: مرتضی مظفری، تدوین: آرش زاهدی اصل و صداگذاری و میکس: آرش اسحاقی.

«مجتبی» در بخش مسابقه ملی نهمین جشنواره «سینماحقیقت» حضور داشت و مورد توجه مخاطبان سینمای مستند نیز قرار گرفت. یادداشت کارگردان محمد حسن دامن زن در یادداشتی درباره فیلم خود نوشته است: «فیلم من اخمو و تلخ نیست. فیلمی است برای عموم تماشاگران و از هر قشری می توانند بیننده آن باشند. آنهایی که داستان در سینمای مستند را دوست دارند، مخاطبان اصلی «مجتبی» خواهند بود. فیلم با تماشاگرش نفس می‌کشد، مخاطب با شادی و غم نهفته در آن همراه می شود و با شخصیت اصلی فیلم همذات پنداری می‌کند. مجتبی به راحتی موقعیت امروز هنرمند را در جامعه به تصویر می‌کشد و درماندگی یک انسان را از خلال روابط خانوادگی، اختلاف نسل ها و روابط اجتماعی آشکار می‌سازد. اختلاف نسل ها و روابط اجتماعی آشکار را از خلال این مستند می توان دید.»









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن