تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آدمى با نيّت خوب و خوش اخلاقى به تمام آن چه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835524692




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صدا و سیما؛ رسانه ملی یا میلی؟‌


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
صدا و سیما؛ رسانه ملی یا میلی؟‌




مدیرکل روابط عمومی سازمان صدا و سیما با تاکید بر اینکه بودجه‌ای که دولت برای رسانه ملی در نظر گرفته است کفاف این رسانه را نمی‌دهد، این نکته را یادآور شد که برای تولید برنامه‌های با محتوا و جذب مخاطب لازم است بیش از مبلغی که در حال حاضر برای این رسانه در نظر گرفته شده هزینه کرد.





خبرگزاری ایسنا: مدیرکل روابط عمومی سازمان صدا و سیما با تاکید بر اینکه بودجه‌ای که دولت برای رسانه ملی در نظر گرفته است کفاف این رسانه را نمی‌دهد، این نکته را یادآور شد که برای تولید برنامه‌های با محتوا و جذب مخاطب لازم است بیش از مبلغی که در حال حاضر برای این رسانه در نظر گرفته شده هزینه کرد.

برنامه جیوگی شبکه دو سیما شامگاه یکشنبه میزبان سه تن از نمایندگان سازمان صدا و سیما بود تا موضوع ملی یا میلی بودن این رسانه را با آن‌ها به بحث بگذارد.

داود نعمتی انارکی مدیرکل روابط عمومی سازمان صدا و سیما در پاسخ به این پرسش که رسانه ملی چقدر از دولت طلب دارد گفت: بودجه‌ای که برای سازمان صدا و سیما لازم است بیشتر از 3 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است، در حالی که بودجه ای که امسال برای سال 94 در نظر گرفته شد، هزار میلیارد بود و بخش باقیمانده مبلغ موردنیاز باید از درآمدزایی و بخش اعظم آن از آگهی بازرگانی تامین شود.

وی ادامه داد:‌ شرایط دولت را دوستان می‌دانند اما خود رسانه هم با این شرایط مواجه است که اگر دنبال محتوا هستیم باید در رادیو و تلویزیون هزینه کنید. به گفته نعمتی انارکی علاوه بر بودجه مورد نیاز صدا و سیما مبلغی هم به عنوان بدهی از دوره‌های قبل روی دست سازمان صدا و سیما مانده است که باید تامین شود.

این مدیر صدا و سیما در ادامه خاطرنشان کرد: بودجه‌ای که دولت برای سازمان صدا و سیما در نظر گرفته کفاف حقوق و مزایای کارکنان این سازمان را در یک سال نمی‌دهد. این حقوق و مزایا حدود 1400 میلیارد تومان است. در چنین شرایطی مسلما نمی‌توانید برنامه‌ای را روی آنتن ماهواره بفرستید. باید شبکه ای را تعطیل کنید و در نهایت به رسانه آسیب می‌رسد.

او توضیح داد: شاید مبلغی که به عنوان بودجه موردنیاز صدا و سیما عنوان می‌شود به نظر بالا برسد ولی اگر این هزینه درست اختصاص پیدا کند و رسانه هم درست آن را هزینه کند به مراتب سودش برای جامعه بیشتر خواهد بود.

مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما همچنین در بخشی از صحبت‌هایش با اشاره به هزینه هنگفتی که صرف تولید برنامه در شبکه‌های رادیو تلویزیونی جهان می‌شود تصریح کرد: تعارف ندارد؛ برای تولید محتوا در حوزه رادیو تلویزیون باید هزینه کرد.

براساس این گزارش ایسنا، دبیری مهر از دیگر حاضران در این برنامه بود که با این پرسش مواجه شد که چرا خبرنگاری و نماینده رسانه ملی بودن سخت است.

او گفت:‌ رسانه مسئول باید بین نیاز مخاطب و مصلحت جامعه تلفیق انجام دهد. وقتی می‌گوییم رسانه ملی یعنی صدا و سیمای مسئول. بر این اساس طرح این سوال که صدا و سیما باید زبان مردم باشد یا صدای ملت از اساس غلط است. صدا و سیما طبق قانون اساسی، رسانه نظام جمهوری اسلامی است. نظام جمهوری اسلامی هم برآمده از درون این مردم است. بر همین اساس نویسندگان قانون اساسی صدا و سیما را در کنار قوا قرار دادند.

وی ادامه داد:‌ برای مثال دو مسئول از دو نهاد قانونی کشور ممکن است به اشتباه به جان هم بیفتند. آیا صدا و سیما باید چون مردم از چنین خبری خوششان می‌آید همه بخش‌های خبری خود را به این موضوع اختصاص دهند و به تعبیری بنزین روی آتش بریزند؟ مسلما رادیو و تلویزیون این کار را نمی‌کند و به اندازه خودش به موضوع توجه می‌کند اما فردای همان روز عده‌ای انتقاد می‌کنند که اخبار سانسور شده است.

او با اشاره به تلاش صدا و سیما در حوزه مذاکرات هسته‌ای یادآور شد: به رغم تمام تلاش‌ها عده‌ای این‌گونه عنوان کردند که مذاکرات هسته‌ای به درستی در صدا و سیما پوشش داده نشده است. این حرف براساس چه سندی گفته می‌شود؟ اصل کار در این موضوع انجام شده است و قابل دفاع است.

دبیری مهر تاکید کرد: صدا و سیما درهای خاکستری ندارد و وارد شدن به این رسانه مراحل چندان پیچیده‌ای نخواهد داشت. کارکنان صدا و سیما اغلب فارغ التحصیلان رشته ارتباطات همین کشور و یا تحصیلکرده‌های دانشکده صدا و سیما هستند.

حسینی بای خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما هم با تاکید بر ملی بودن صدا و سیما خاطرنشان کرد: صدا و سیما رسانه ملی است و ارث پدر کسی هم اینجا نیست. حقوق میلیونی هم به ما نمی‌دهند. حقوق ما همان مصوبه‌ای است که دولت برای کارکنان صدا و سیما درنظر گرفته است. ما در جهان منافع ملی حرکت می کنیم.

او توضیح داد: شاید اگر شما پشت پرده یک خبر را بدانید، می گویید همان بهتر که این خبر پخش نمی‌شود. گاه از ما می پرسند چرا بی‌بی‌سی خبری را پوشش داد اما شما آن را در صدا و سیما مطرح نکردید. خب ماهیت بی‌بی‌سی مشخص است. همان بی بی‌سی که خیلی‌ها طرفدارش هستند ببینید چقدر زیرکانه جلو می‌برند. گاه عقبه یک خبر با هدف بر هم ریختن یک بخش است و اگر ما ندانسته آن را پخش کنیم هر روز یک جای این مملکت فلج می‌شود. بنابراین صدا و سیما به خیلی از موضوعات نمی‌تواند دامن بزند.

او گفت: بسیاری از خبرهای جذاب در سایت‌ها منتشر می‌شوند اما اگر صدا و سیما آن‌ها را پوشش دهد تبعات سنگینی به دنبال دارد.

حسینی بای در عین حال بر لزوم بالارفتن سواد رسانه‌ای و ظرفیت‌های لازم در جامعه برای تحمل نقدها تاکید کرد و گفت: هنوز ظرفیت‌های لازم در جامعه برای نقد ایجاد نشده و در حال تمرین کردن هستیم. به ندرت پیش می آید که ما بخشی را به نقد بکشیم و صدای کسی در نیاید.

او تاکید کرد: خوشبختانه تمامی بچه‌ها که در معاونت خبر صدا و سیما کار می‌کنند سالم هستند و وقتی وارد صحنه می‌شوند به تهدیدها توجهی ندارند. از طرفی به ما در خبر آموزش داده‌اند که موضوعات را یک طرفه در صدا و سیما منعکس نکنیم اما متاسفانه برخی از مسئولان ما تاب نقدها را ندارند و به محض اینکه با نقدی مواجه می‎شوند از خبرنگار فاصله می‌گیرند.

این خبرنگار صدا و سیما در بخش دیگری از صحبت‌هایش تصریح کرد: گاه مردم از ما می‌پرسند که چرا صدای ما را در بخش‌های خبری منعکس نمی‌کنید. کافی است یک روز این ملت در کنار ما کار کنند تا بدانند ما با کلافی مواجه هستیم که هر سر آن یک جاست.







تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۱:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن