تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816168687




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این کتاب در آمریکا جمع‌آوری شد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: این کتاب در آمریکا جمع‌آوری شد
پیش از این نیز کتاب دیگری با عنوان «یک دسر عالی»، نوشته «امیلی جنکینز» و تصویرگری «صوفیه بلکال» به دلیل داشتن تصاویری شادمان از بردگان در قرن 19 آمریکا مورد انتقاد قرار گرفته بود؛
ایبنا نوشت: انتشارات «اسکولاستیک» آمریکا کتاب مصوری درباره «جورج واشنگتن»، یکی از روسای جمهور پیشین آمریکا و برده‌های او را به دلیل حساسیت‌برانگیزی برخی تصاویر آن که نشان از دوران برده‌داری داشت، جمع‌آوری کرد.

به گزارش آسوشیتدپرس، موسسه انتشاراتی کتاب‌های آموزشی «اسکولاستیک» (Scholastic) آمریکا پس از انتشار کتابی مصور درباره جورج واشنگتن، یکی از روسای جمهوری پیشین این کشور، به دلیل وجود تصاویر داستانی از شادمانی آشپز برده سیاه‌پوست وی به نام هرکول و دخترش دلیا به‌شدت مورد انتقاد قرار گرفت و ناچار شد این کتاب را جمع‌آوری کند.

کتاب «کیک تولدی برای واشنگتن» در 5 ژانویه منتشر شده بود و روز 17 ژانویه جمع‌آوری شده است. منتقدان گفته‌اند که تصاویر این کتاب بخشی سیاه از تاریخ آمریکا در دوران برده‌داری را به تمسخر گرفته است.

این ناشر کتاب‌های آموزشی کودکان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «با تمامی احترامی که برای درستی و دانش نویسنده، تصویرگر و ویراستار قائل هستیم، بر این باوریم که بدون پیشینه دوران سیاه برده‌داری این کتاب ممکن است تصویری نادرست از واقعیت زندگی بردگان ایجاد کند و بنابراین تصمیم گرفتیم تا این اثر را جمع‌آوری کنیم.»

تصاویر این کتاب که داستان پخت کیکی برای جورج واشنگتن را نشان می‌دهد تا زمان جمع‌آوری بیش از 100 نظر را در سایت آمازون به خود اختصاص داده بود که تنها 12 تا از نظرات مثبت بوده‌اند. کتاب «کیک تولدی برای جورج واشنگتن» هم‌چنین جنجال‌هایی را در سایت‌های اجتماعی برانگیخت.

با وجود این‌که رمین گانشرام، نویسنده و ونسا برانتلی - نیوتن، تصویرگر این کتاب به مبنای تاریخی متن درباره داستان قرن 18 میلادی آمریکا اشاره کرده و گفته‌اند که «هرکول» در نهایت فرار می‌کند، برخی منتقدان، خالقان این اثر را متهم کرده‌اند که جزئیاتی از آن دوران را تحریف کرده‌اند.

نشریه اسکول لایبرری (کتابخانه مدارس) آمریکا در یادداشتی بر کتاب «کیک تولدی برای جورج واشنگتن» آن را «به‌شدت مشکل‌ساز» توصیف و توصیه کرده است که کسی آن را نخرد. هم‌چنین نشریه ادبی کرکاس نیز از این اثر مصور به‌عنوان «بیان غیرصادقانه و ناقص تاریخ برده‌داری» در آمریکا نام برده است.

با وجود این گانشرام هفته گذشته در سایت انتشارات «اسکولاستیک» نوشته بود که محتوای این کتاب حاصل تحقیقات تاریخی است و در تجلیل از مهارت‌ها و کاردانی بردگان نوشته شده است.

وی در یادداشت خود در توجیه تصاویر کتاب آورده بود: «چرا آن‌ها لبخند می‌زنند؟ چگونه احساس بدبختی نمی‌کنند؟ چطور است که برای پخت کیک برای جورج واشنگتن به خود افتخار می‌کنند؟ پاسخ به این پرسش‌ها پیچیده است زیرا ذات انسان پیچیده است؛ و البته این ناراحت کننده است که برخی بردگان از این که از زندگی بهتری نسبت به دیگران بردگان برخوردار بودند و ارتباط صمیمی با اربابان خود داشتند خرسند بودند. با وجود این، آن‌ها آن قدر باهوش بودند که از قابلیت‌های خود برای داشتن روزگاری بهتر استفاده کنند.»

پیش از این نیز کتاب دیگری با عنوان «یک دسر عالی»، نوشته «امیلی جنکینز» و تصویرگری «صوفیه بلکال» به دلیل داشتن تصاویری شادمان از بردگان در قرن 19 آمریکا مورد انتقاد قرار گرفته بود؛ در آن زمان «جنکینز» ضمن عذرخواهی از منتقدان گفته بود که هدف وی القای امید در میان خوانندگان بوده است.


تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۲۸ دی ۱۳۹۴ - 18 January 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن