تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب و اندوهش برطرف شود، به تنگدست مهلت دهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848549999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جایزه مصطفی(ص) عامل پویایی و تحرک علمی در جهان اسلام است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: قائم مقام بنیاد ملی نخبگان: جایزه مصطفی(ص) عامل پویایی و تحرک علمی در جهان اسلام است قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: جایزه مصطفی(ص) باعث ایجاد پویایی و شور و نشاط میان پژوهشگران و دانشمندان جهان اسلام شده و این جایزه برای اولین بار دانشمندان و محققان حوزه علم و فناوری را گردهم می آورد و این گردهمایی باعث توسعه تعاملات علمی کشورهای مسلمان می شود.
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ دي ساعت 11:49

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس فرهنگی پانا، سعید سهراب پور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در مورد اهمیت جایزه مصطفی افزود: با توجه به اینکه جایزه مصطفی(ص) مربوط به حوزه عالی علم و فناوری است، می‌تواند اتفاق بزرگ و  مهمی در حوزه جهان  اسلام باشد. مهم ترین تاثیر و اهمیت جایزه مصطفی این بوده  که دانشمندان مسلمان را تشویق و ترغیب به فعالیت و پژوهش های علمی کرده است. از طرفی دیگر مبلغ جایزه در مقایسه با دیگر جوایز علمی قابل توجه است و می تواند در اولین سال برگزاری خود نتایج قابل توجهی داشته باشد.
 
وی ادامه داد: این جایزه باعث ایجاد تحرک و شور و نشاط میان پژوهشگران و دانشمندان جهان اسلام شده و برکات زیادی تا به اینجای کار داشته است. این جایزه برای اولین بار دانشمندان و محققان حوزه علم و فناوری را گردهم می آورد و این گردهمایی باعث توسعه تعاملات علمی کشورهای مسلمان می شود.
 
سهراب پور با توضیح در مورد بازخوردهای و بازتاب های بین المللی گسترده جایزه مصطفی(ص) بیان کرد: ما می‌توانیم به جایزه مصطفی(ص) به عنوان بزرگ داشتی از تلاش و دستاوردهای دانشمندان مسلمان در حوزه علم و فناوری نگاه کنیم که می تواند نتایج بسیار خوبی را در مجامع بزرگ اسلامی به دنبال داشته باشد. به عنوان مثال مجله نیچر به عنوان معتبرترین مجله علمی در جهان در یکی از شماره های خود مقاله ای را به توضیح و معرفی این جایزه اختصاص داد که این خود نشان جلب توجه جهانیان به این جایزه است.
 
این استاد دانشگاه صنعتی شریف افزود: هر چند جایزه مصطفی(ص) در آغاز راه است و اثرگذاری بلند مدت این رقابت علمی ممکن است زمان بر باشد اما به هر حال با توجه به بازخوردهای خوبی که این جایزه دریافت کرده می توان به نتایج و اثرات بلند مدت آن نیز امیدوار بود.
 
سهراب پور درباره نقش جایزه در افزایش تعاملات علمی کشورهای اسلامی عنوان کرد: متاسفانه در چند سال اخیر روابط علمی میان کشورهای اسلامی بسیار کم بوده؛ این در حالی است که همین کشورها با کشور های غربی روابط خوبی برقرار کرده اند، حال ما امیدواریم این جایزه با توجه به رویکرد خود بتواند عاملی برای افزایش روابط کشورهای اسلامی باشد. چراکه این کشورها با تعامل و همکاری می توانند به دستاوردهای موفقیت آمیزی دست پیدا کنند. همچنین این کشورها با مطلع شدن از دستاوردهای یکدیگر، توان رفع مشکلات علمی و فناوری را پیدا می کنند.
 
رییس سابق دانشگاه صنعتی شریف درباره خروجی و نتایج برگزاری جایزه مصطفی(ص) عنوان کرد: این جایزه  به عنوان اقدامی علمی قطعا دارای تبعات اقتصادی خواهد بود. حال اگر دو کشور روابط خوبی هم با هم داشته باشند بی شک می تواند تعاملات سیاسی خوبی را هم به همراه داشته باشد و دولت ها در روابط دیپلماتیک به هم نزدیک تر شوند. به همین خاطر با توجه به ماهیت جایزه مصطفی(ص)که به آثاری قابل تقدیر و دارای کاربردهای ملموس و مشخص در زندگی بشر اختصاص می یابد، قطعا در رشد و توسعه اقتصادی کشور تاثیرات و بازخوردهای خوبی خواهد داشت.
 
عضو شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی(ص) درباره نقش کشورهای اسلامی در توسعه علم و فناوری توضیح داد: در صدر اسلام طبق توصیه و تاکید قرآن کریم بر علم آموزی و تشویقی مسلمانان در فعالیت های علمی بسیار فعال بودند و توانستند به افتخارات زیادی هم دست پیدا کنند. تا اینکه رفته رفته توجه مسلمانان به علم و فناوری کم شد و بیشتر به گرایش هایی از قبیل دین و فلسفه روی آوردند. در همین دوران بود که غرب همزمان با عصر رنسانس از شرق پیشی گرفت. این دوران که جنبش فرهنگی مهمی بود، انقلابی علمی با اصلاحات مذهبی و پیشرفت های هنری را در اروپا آغاز کرد.
 
وی همچنین خاطرنشان کرد: در ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی کشورمان، پیشرفت های علمی زیادی را به تدریج پشت سر گذاشت کرد که در این زمینه مرهون رشد و افزایش تعداد دانشگاه‌ها، اساتید و دانشجویان است. همچنین افزایش قابل توجه چند ده یا چند صد برابری تعداد دانشجویان، اساتید و دانشگاه‌ها در بعضی رشته‌ها خود نشانگر اهمیت و جایگاه علم و فناوری در ایران است.
 
این استاد دانشگاه با ارائه پیشنهادی مبنی بر تغییر موقعیت مصرف کنندگی کشورهای اسلامی به تولید کنندگی در علم توضیح داد: ما باید هر گونه  اقدام و حرکت علمی را در جهت جهش و نهضت علمی اعم حمایت مادی و معنوی کنیم و به محققین و پژوهشگران فرصت ارائه تحقیقات خود به جهانیان را فراهم کنیم. هر چند ما در بسیاری از حوزه ها پیشی گرفته و به موفقیت های خوبی هم دست پیدا کرده ایم. مثلا در حوزه نانو تکنولوژی که حوزه ای نسبتا جدید نیز است، محققین ما توانسته اند در زمینه چاپ مقالات علمی رتبه هفتم جهان را به خود اختصاص دهند. به همین ترتیب ما می توانیم با تلاش و کوشش در این زمینه به عنوان قطب علمی در دنیا خود را معرفی کنیم.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن