تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 1 مرداد 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1807514058




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کبدچرب؛ بیماری آینده


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: کبدچرب؛ بیماری آینده
وجود چربی در کبد هر انسانی طبیعی است اما اگر کبدی دارای 5 تا 10 درصد چربی باشد کبد چرب نامیده می شود. کبد چرب علائم ندارد و در بسیاری از مواقع، بیماران به صورت اتفاقی با انجام آزمایش یا سونوگرافی متوجه آن می شوند؛ کبد چرب به سادگی از طریق سونوگرافی قابل تشخیص است.

کبدچرب؛ بیماری آینده
رئیس تیم جراحی پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه هم اکنون اولین عامل نارسایی کبد، هپاتیت است گفت: طبق آمارکارشناسان در آینده اولین خطری که کبد را تهدید می کند، بیماری کبدچرب خواهد بود.
 
«کبد، یکصد گرم وزن دارد که کمتر از پنج درصد آن از چربی تشکیل شده و اگر چربی بیش از پنج درصد شود، آنگاه به آن کبد چرب اطلاق می شود.»

دکتر عباس ربانی افزود: بیماری کبدچرب در پی مصرف انرژی بیش از حد، چاقی، تنبلی و کم بودن ورزش و فعالیت، بروز پیدا می کند و درجه بندی دارد.

وی اظهارکرد: کبد دومین عضو بزرگ در بدن انسان است و مسئول به اصطلاح رد کردن تمام مواد غذایی و نوشیدنی مصرف شده از صافی است که این بدان معناست که کبد فاکتورهای مضر مواد غذایی را گرفته و آنها را به صورتی بدون ضرر وارد سیستم های دیگر بدن می کند.

به گفته وی، کبد به طور طبیعی خود را توسط سلول هایی ترمیم و پاکسازی می کند اما اگر فاکتورهای منفی وارد شده باشد در این کار اختلال رخ می دهد.

وجود چربی در کبد هر انسانی طبیعی است اما اگر کبدی دارای 5 تا 10 درصد چربی باشد کبد چرب نامیده می شود.

رئیس تیم جراحی پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: کبد چرب علائم ندارد و در بسیاری از مواقع، بیماران به صورت اتفاقی با انجام آزمایش یا سونوگرافی متوجه آن می شوند؛ کبد چرب به سادگی از طریق سونوگرافی قابل تشخیص است.

ربانی افزود: هنگامی که کبد از کار بیفتد علائمی مانند ضعف، بی حالی ، خستگی بیش از حد، خواب آلودگی و کاهش وزن به تدریج در فرد بیمار ظاهر می شود؛ در کبد چرب چون غذاها خوب متابولیز نشده و سموم از طریق کبد دفع نمی شوند ، فرد دچار لاغری می شود.

وی ادامه داد: تغذیه ناسالم یکی از عوامل خطر ابتلا به کبدچرب محسوب می شود و متاسفانه در ایران ، افراد پرخور ، زیاد داریم.

رئیس تیم جراحی پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: آمار مبتلایان به کبد چرب در ایران قابل توجه است؛ می توان با کاهش وزن، تغذیه مناسب و ورزش از بروز کبد چرب پیشگیری کرد؛ در تغذیه سالم علاوه برحجم غذا باید به نوع غذا نیز توجه کرده و ازمصرف فست فود و هله هوله (چیپس و پفک) پرهیز شود.

ربانی گفت: هم اکنون شایع ترین عامل پیوند کبد، هپاتیت بوده اما خوشبختانه این بیماری با واکسیناسیون کنترل شده است اما در صد قابل توجهی از افرادی که واکسیناسیون انجام نداده اند، مبتلا به هپاتیت می شوند و خودشان نمی دانند و این بیماری را انتقال می دهند.

وی، بیماری های بدخیم مادرزادی و سرطان و همچنین عوامل ناشناخته را از دیگر دلایل ابتلا به نارسایی کبد برشمرد و یادآور شد: تا 40 سال پیش، مهم ترین عامل نارسایی کبد، گرسنگی و سوء تغذیه بود اما امروز این موارد بسیار کم است.

ربانی اضافه کرد: یکی از مهم ترین عوامل نارسایی کبد در کشورهای پیشرفته مصرف مشروبات الکلی است که این عامل در ایران ، تقریبا کم رنگ است.

پیش از این برخی از دست اندرکاران بیماری های کبد و گوارش تخمین زده بودند که 30 تا 40 درصد مردم کبد چرب دارند.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن