واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: برگزیدگان جایزه علمی مصطفی (ص) مشخص شدند دو برگزیده جایزه مصطفی (ص) با حضور مسئولان علمی جهان اسلام در تالار وحدت تقدیر شدند.
۱۳۹۴ جمعه ۴ دي ساعت 21:59
به گزارش سرویس فرهنگی پانا، جایزه علمی مصطفی (ص) در تالار وحدت برگزار شد که در مراسم اعطای این جایزه دانشمندان علم و فناوری جهان اسلام از کشورهای مختلف حضور یافتند.
دو دانشمند برتر جهان اسلام در بخشهای علوم و فناوری زیستی و علوم و فناوری نانو معرفی و تقدیر شدند.
* جکی وایینگ برگزیده بخش علوم و فناوری زیستی
پرفسور جکی وایینگ متول چین تایپه و مدیر موسسه مهندسی زیستی و نانو تکنولوژی در سنگاپور است که به دلیل پژوهشهای گسترده خود در زمینه مواد ساختارهای نانویی جایزه انجمن سرامیک آمریکا را کسب کرده است.
همچنین جایزه اداره پژوهشگران جوان نیروی دریایی، پژوهشگران جوان بنیاد علمی، جایزه جامعه شیمی آمریکا در حوزه شیمی جامع، جایزه نوآور جوان، جایزه انجمن مهندسان جوان آمریکا، جایزه موسسه ملی شیمی سنگاپور در حوزه شیمی مواد، جایزه نقرهای نوآوری آسیایی ژورنال والستریت، مدال اتحادیه بینالمللی بیوشیمی و بیولوژی مولکولی، جایزه بزرگ شاهزاده برونئی از افتخارات پرفسور وایینگ است.
وی همچنین عضو آکادمی علوم ملی آلمان، عضو جامعه پژوهشی مواد و عضو علوم پیشرفته انجمن آمریکایی است.
پرفسور وایینگ به عنوان رهبر جوان مجمع جهانی اقتصادی نیز انتخاب شده است و برگزیده یکصد مهندس برتر جهان است.
وی در سالهای 2012 ، 2013 ، 2014 و 2015 جزو 500 مسلمان برتر جهان شناخته شده و در کشور سنگاپور به عنوان زن برتر سال 2014 برگزیده شده است.
* عمر یاغی برگزیده بخش علوم و فناوری نانو
پرفسور عمر یاغی متولد کشور اردن در سال 1996 است.
وی استاد رشته شیمی در دانشگاه بروکلی است و به خاطر تلاشهای خود در طراحی مواد صاحب جوایز بیشماری شده و به تازگی جایزه مدال ساکونی از جامعه شیمی کشور ایتالیا را در سال 2004 و جایزه پژوهش و تولید برنامه هیدروژن سال 2007 را به خاطر اثر منحصر به فرد خود در زمینه ذخیرهسازی هیدروژن کسب کرده است.
در سال 2009 جایزه ACF در زمینه جایزه شیمی مواد و در سال 2009 برای تولید پایههای اولیه طراحی مواد جدید را دریافت کرد.
همچنین در سال 2015 جایزه بینالمللی شاه فیصل را به طور مشترک با پروفسرو مایکل گراتزل از انستیتو فناوری فدرال سوئیس کسب کرد. عمر یاغی دارای کرسی استادی بیش از 10 دانشگاه در کشورهای چین، کره جنوبی، ویتنام، عربستان سعودی و امارات است و بیش از 200 مقاله در معروفترین مجلات علمی جهانی به چاپ رسانده است.
پروفسور یاغی جزو 5 دانشمند بزرگ جهان به شمار میآید.
شایان ذکر است جایزه مصطفی (ص) جایزه عالی علم و فناوری است که هر دو سال یک بار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان ارائه میشود.
این جایزه به احترام نام گرامی پیامبر گرامی اسلام (ص) و به دلیل تاکید بیشمار آن حضرت به علم آموزی به نام یکی از القاب ایشان مصطفی (ص) به معنای برگزیده نامگذاری شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]