تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداشناس ترين مردم پر درخواست ترين آنها از خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860854155




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سینما را از دست برخی سرمایه‌گذاران نجات دهید!


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: سینما صنعتی است که می‌تواند روی ابعاد مختلف زندگی مردم یک جامعه تأثیر‌گذار باشد و به سرانجام‌های خوب یا بد برساند ، نمونه آن هالیوود است که توانسته در جهان از لحاظ اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و... نفوذ شگرفی را داشته باشد و یکی از قطب‌های اصلی درآمدزایی و اشاعه فرهنگ آمریکایی به اکثر نقاط دنیا برای کشور آمریکا شود.
خرید نقش های سینماییسینما  صنعتی است که می‌تواند روی ابعاد مختلف زندگی مردم یک جامعه تأثیر‌گذار باشد و به سرانجام‌های خوب یا بد برساند ، نمونه آن هالیوود است که توانسته در جهان از لحاظ اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و... نفوذ شگرفی را داشته باشد و یکی از قطب‌های اصلی درآمدزایی و اشاعه فرهنگ آمریکایی به اکثر نقاط دنیا برای کشور آمریکا شود. 
 در این میان تنها کشوری که توان نزدیکی به هالیوود آن هم از لحاظ تجارت و اقتصاد را پیدا کرده سینمای هند است، اما سینمای ایران با پتانسیل و سوابقی که دارد و از لحاظ محتوایی و هنری هم غنای بالایی دارد، هنوز نتوانسته به معنای واقعی به بعد صنعتی سینما دست یابد .
 
جدا از همه نیاز‌ها اقتصاد و بخش سرمایه در سینما  از مهمترین بخش‌ها قلمداد می‌شود و می‌توان گفت یکی از پایه و اساس‌های شکل‌گیری سینما آن هم در قالب صنعتی شدن است. مقوله‌ای که سینمای ایران به طور جدی با آن دست و پنجه نرم می‌کند و در این بخش درگیر مشکلات و مصائب زیادی شده است.
 
جدا از بخش هنر و تجربه و برخی فیلم‌ها که فیلم‌ساز با هزینه شخصی فیلمی را دلی و هنری تولید می‌کند ، سرمایه در قالب دولتی و بخش خصوصی وارد سینما می‌شود، بخش دولتی که تعریف و شاخصه‌ها و عملکرد خودش را دارد ، از طرفی بخش خصوصی نیز تعریف و رویکرد خودش را دارد و شاید مهمترین قسمتی که در آن به درستی تعریف و تفهیم نشده سرمایه‌گذار و تهیه‌کننده است.کلمه‌هایی که اگر به معنای واقعی آنها برسیم و برای همه ، چه سینما‌گر و چه مخاطب عادی به درستی تعریف شود بسیار مفید واقع خواهد شد.
 
تهیه‌کننده کسی است که باید جهان‌بینی، سواد، شناخت، نگاه به روز و... سینما  را داشته باشد و آن را در انتخاب تمام عوامل یک فیلم اعمال کند ، شخصی که می‌توان گفت ستون اصلی تمام فیلم‌ها و سینما‌های موفق دنیا است.
 
سرمایه‌گذار شخصی است که حامی مالی یک پروژه و یا فیلم خواهد بود، بدون اینکه دخالتی در بقیه امور فیلم‌سازی داشته باشد .اما متأسفانه سینمای ما در چند سال اخیر درگیر دخالت‌های بی‌رویه سرمایه‌گذاران در ساخت آثار سینمایی شده‌اند، برخی سرمایه‌گذاران با این نگاه که می‌دانند سینمای ما درگیر مشکلات مالی است، نگاه زورگویانه و یک طرفه خود را اعمال می‌کنند و در اکثر مراحل فیلم‌سازی به خصوص ورود و عوامل غیر‌حرفه‌ای دخالت‌هایی انجام می‌دهند. مطالبه نقش اصلی فیلم از جانب سرمایه‌گذار بحثی است که دل فیلم‌سازان ما را به درد آورده و در نتیجه تبعاتی را به دنبال خواهد داشت.
 
زمانی که سرمایه‌گذار به عنوان کسی که با مقوله بازیگری آشنایی ندارد ، روبروی دوربین فیلم‌ساز ظاهر می‌شود به طور قطع می‌توان حدس زد خروجی فیلم و فیلم‌ها چه خواهد بود. این روش در دراز مدت لطمات فراوانی از جمله جایگزینی عوامل و بازیگر غیر‌حرفه‌ای به جای حرفه‌ای‌ها، پائین آمدن کیفیت فیلم، دفع مخاطب، عدم رقابت با فیلم‌های خارجی، تحلیل رفتن پتانسیل‌های سینمایی و در نتیجه پس رفت کلی سینمای ایران را به همراه خواهد داشت.
 
پس باید با ایجاد راهکار‌هایی اقتصاد و بدنه سینمای حال حاضر را از دست برخی سرمایه‌گذاران که قصد پائین آوردن کیفیت کلی این صنعت را دارند نجات داد و راه را برای ورود حرفه‌ای ها و کسانی که دلشان برای سینما و مخاطبان می‌سوزد باز کرد.باشگاه خبرنگاراناخبار مرتبط :تصاویر جدید از بازیگران زن سینمای ایرانتک عکسهای جدید بازیگران مشهور سینما و تلویزیون


سه شنبه 1 دی 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن