تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846357269




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دنیا باید داستان زندگی این سه دختر سوری را ببیند/ بارها گریه کردم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تدوینگر مستند «A۱۵۷» به مهر گفت:
دنیا باید داستان زندگی این سه دختر سوری را ببیند/ بارها گریه کردم

مستند A157


شناسهٔ خبر: 2999163 - دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۴
هنر > سینمای ایران

تدوینگر مستند «A۱۵۷» که درباره سه دختر نوجوان از سوریه است، تاکید کرد باید این اثر پخش بین‌المللی داشته باشد تا جهان داستان زندگی و رنج این مردم را ببیند. به گزارش خبرنگار مهر، مستند «A۱۵۷»  روایتی از سه دختر نوجوان سوری است که بعد از حمله داعش، اسیر و مورد تجاوز برخی افراد این گروه تروریستی قرار گرفتند و اکنون آنها بعد از آزادی از چنگ داعش در اردوگاهی ۱۷ هزار نفری در مرز سوریه و عراق زندگی می کنند. این محصول مرکز مستند حوزه هنری که در نهمین جشنواره «سینماحقیقت» نیز حضور دارد، توسط بهروز نورانی پور تولید شده و تدوینگر آن کامران جاهدی است. جاهدی در مورد چگونگی همکاری با نورانی پور و تدوین «A۱۵۷» به خبرنگار مهر گفت: دوستی من و نورانی پور قدمتی ۱۰ ساله دارد اما مدتی طولانی از هم بی خبر بودیم تا اینکه امسال تماس گرفت و من را برای همکاری دعوت کرد. جاهدی ادامه داد: در یکی از ملاقات هایمان راش ها را دیدم و در همان جلسه اول مجذوب متریال شدم چراکه از ابتدای جنگ سوریه و پیدایش پدیده داعش به شدت دغدغه این کار را داشتم و «A۱۵۷» فرصتی ایجاد کرد تا با اشتیاق وارد پروژه شوم و تدوین کار را بپذیرم. تدوینگر مستند «A۱۵۷» در مورد سختی های این پروژه گفت: اساسا تدوین در فیلم مستند بسیار متفاوت با فیلم داستانی است و این موضوع دشواری های خاص خودش را دارد.  در  مستند سناریوی مشخصی وجود ندارد و شکل گیری درام ذهنی خلاق را می طلبد. وی افزود: در مستند گاهی ممکن است اتفاقاتی برای سوژه رخ دهد که تدوین نهایی را به هم بریزد، همان اتفاقی که در «A۱۵۷»  برای ما رخ داد و حادثه ای که برای سولاف پیش آمد پایان بندی ما را به کلی تغییر داد و اگر خوشایند نبود اما برای مستند یک پایان بندی کوبنده ایجاد کرد. جاهدی با اشاره به اینکه تدوین «A۱۵۷» نزدیک به ۲ ماه طول کشید، افزود: ما با فیلم زندگی کردیم و ۲ ماه به صورت شبانه روزی درگیر پروژه بودیم و شب های بسیاری را در محل کار می خوابیدیم.

جاهدی در مورد تاثیری که مستند روی او گذاشته است، گفت: من هر بار فیلم را می بینم متاثر می شوم و بدون اغراق هر بار گریه می کنم.  از روزی که اولین بیننده فیلم بوده ام تا الان که بارها فیلم را دیده ام، هر بار با خودم می گویم ای کاش بتوانیم برای سوژه های فیلم کاری کنیم. تدوینگر «A۱۵۷» در مورد تاثیر دیده شدن این فیلم گفت: اگر برخی سیاستمداران یا فعالان حقوق بشر این فیلم را ببینند شاید بتوانند کمک کنند که آثار این جنگ از بین برود و همه آسیب دیدگان به کاشانه خود برگردند. جاهدی در مورد وضعیت آوارگان جنگی در سوریه ادامه داد: اکنون در این زمستان سرد که در خانه های خود نشسته ایم باید فراموش نکنیم که چندین کیلومتر آن سوی مرزها آوارگان عراقی و سوری در چادرهای سرد زندگی می کنند و درگیر این سرما هستند. وی افزود: روکن و هیلن سوژه های ما در فیلم هم علاوه بر تحمل سرما درگیر تر و خشک کردن نوزادانشان هستند که آنها را نیز نباید از یاد برد در حالی که می دانیم زیر هر چادر ممکن است اتفاقات تلخ تری افتاده باشد که این فیلم شاید یک بخش کوچکی از مسایل آن اردوگاه را بیان کند. وی افزود: باید به این دختران کمک کرد تا ادامه زندگی شان را در آسایش سپری کنند. این تنها چیزی است که من را در این پروژه آرام می کند در غیر این صورت دنبال جایزه و تقدیر نیستم. جاهدی در پایان بهترین راه دیده شدن اثر برای کمک به جنگ زدگان سوری را حضور در جشنواره ها و پخش خوب آن دانست و گفت: جشنواره های خارجی نیز می توانند در دیده شدن «A۱۵۷» موثر باشند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن