تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836620373




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

10 صادرکننده اول کالا به ایران


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



10 صادرکننده اول کالا به ایران
جدیدترین آمار گمرک نشان می‌دهد که از واردات 3/ 27 میلیارد دلاری ایران در هشت ماه منتهی به آبان، سهمی حدود 82 درصد آن مربوط به 10 کشور بوده است. اما پرسشی که در این راستا مطرح می‌شود این است که ایران از این 10 کشور که بالاترین سهم را از میان بیش از 120 کشور از آن خود کرده‌اند، چه اقلامی وارد می‌کند؟ با نگاهی به آمارها می‌توان گفت ماشین‌ها و دستگاه‌های مکانیکی و محصولات کشاورزی بیشترین سهم از واردات ایران از این کشورها را به خود اختصاص می‌دهد.
روز نو : جدیدترین آمار گمرک نشان می‌دهد که از واردات 3/ 27 میلیارد دلاری ایران در هشت ماه منتهی به آبان، سهمی حدود 82 درصد آن مربوط به 10 کشور بوده است. اما پرسشی که در این راستا مطرح می‌شود این است که ایران از این 10 کشور که بالاترین سهم را از میان بیش از 120 کشور از آن خود کرده‌اند، چه اقلامی وارد می‌کند؟ با نگاهی به آمارها می‌توان گفت ماشین‌ها و دستگاه‌های مکانیکی و محصولات کشاورزی بیشترین سهم از واردات ایران از این کشورها را به خود اختصاص می‌دهد.چین، امارات متحده عربی، جمهوری کره، ترکیه، سوئیس، هند، آلمان، ایتالیا، فرانسه و هلند، 10 کشور صادرکننده عمده کالا به ایران طی هشت ماه منتهی به آبان سال جاری بوده‌اند. چین بزرگ‌ترین صادرکننده کالا به ایران طی دوره مورد بررسی بوده است. واردات ایران از این کشور حدود 8/ 6 میلیارد دلار، معادل 2/ 3 میلیون تن رقم خورده است. بررسی اقلام وارداتی ایران از چین نشان می‌دهد که بیشترین سهم از واردات ایران از چین را «ماشين‌آلات و دستگاه‌هاي به‌هم فشردن، شكل دادن يا قالب‌گيري سوخت‌هاي معدني جامد، خميرهاي سراميكي و ساير محصولات معدني و ماشین‌هاي درست كردن قالب‌هاي ريخته‌گري از ماسه» به خود اختصاص داده است. «قطعات جهت توليد اتومبيل سواري»، «محصولات از فولادهاي ممزوج تخت فقط گرم نورد شده»، «دستگاه تهويه»، «ماشین‌های نورد»، «ماشین‌ها و دستگاه‌های مکانیکی»، «بوژي(ارابه واگن) محرک و بوژي راهنماي لکوموتيوهاي راه‌آهن»، «ماژول‌های نمايشگر» و «دستگاه‌هاي کارتخوان» از دیگر اقلام وارداتی ایران از چین بوده که سهم بزرگی از واردات ایران از چین را به خود اختصاص داده‌اند که البته عمدتا در گروه دستگاه‌های مکانیکی تقسیم‌بندی می‌شوند.
امارات متحده عربی نیز دومین مبدا وارداتی ایران طی هشت ماه منتهی به آبان سال جاری بوده است. واردات ایران از این کشور معادل 2/ 5 میلیارد دلار و به وزن حدود 4 میلیون تن ثبت شده است. عمده‌ترین کالای وارداتی ایران از امارات متحده عربی وسایل نقلیه پیستونی و موتوری بوده است. کنجاله، محصولات از آهن يا فولاد غيرممزوج، گوشت گاو، کره، تلفن همراه، قطعات توربین‌های بخار، گندم دامی، موز سبز، جو و ذرت دامی نیز از مهم‌ترین اقلام وارداتی کشور از امارات متحده عربی بوده‌اند. جمهوری کره به‌عنوان سومین مبدا وارداتی کشور طی هشت ماه منتهی به آبان سال جاری بوده که براساس آمارهای گمرک، طی این دوره 4/ 2 میلیارد دلار کالا به وزن حدود 3/ 1 میلیون تن به ایران صادر کرده است. مهم‌ترین قلم وارداتی ایران از این کشور طی دوره مورد بررسی «ماژول نمايشگر متشكل از صفحه LCDياLED پلاسما فقط داراي برد آدرس دهي» به ارزش 269 میلیون دلار بوده است. از دیگر اقلام مهم وارداتی ایران از جمهوری کره نیز محصولات از فولادهاي ممزوج، محصولات از آهن يا فولاد غيرممزوج، قطعات منفصله برای توليد اتومبيل سواري، انواع كابينت يخچال، يخچال فريزر، فريزر و سايدباي‌سايد، گوشی تلفن همراه، واگن‌های خودرو راه‌آهن و دستگاه تهويه بوده است.
چهارمین کشور عمده صادرکننده کالا به ایران نیز طی دوره مورد بررسی، ترکیه با میزان صادرات به ارزش 2 میلیارد و 49 میلیون دلار و وزن 9/ 1 میلیون تن به ایران بوده است. بیشترین سهم از واردات ایران از ترکیه را «موز سبز تازه يا خشك كرده» به ارزش 155 میلیون دلار به خود نسبت داده است. گندم دامی، سوپر فسفات، سیگار، توتون و تنباکو، تخته‌های فیبری از چوب یا سایر مواد چوبی، ماشین‌های نورد، لوبیای سویا، فسفات کلسيم طبيعي، فسفات آلومينوکلسيک طبيعي، مکمل‌های دارویی و واگن‌های باری از جمله اقلام عمده وارداتی ایران از ترکیه طی هشت ماه منتهی به آبان سال جاری بوده‌اند.
واردات ایران از سوئیس طی هشت ماه منتهی به آبان سال جاری معادل یک میلیارد و 656 میلیون دلار رقم خورده که موجب شده این کشور در جایگاه پنجم مبادی وارداتی ایران قرار گیرد. وزن اقلام وارداتی ایران از این کشور 5/ 3 میلیون تن رقم خورده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که عمده اقلام وارداتی ایران از سوئیس محصولات کشاورزی بوده است؛ به‌طوری که بیشترین سهم از واردات ایران از سوئیس را لوبیای سویا به خود اختصاص داده است. به‌طور کل ایران طی این مدت حدود 548 نوع قلم کالا از سوئیس وارد کرده که مهم‌ترین آنها لوبیای سویا، ذرت دامی، کنجاله سویا، روغن خام سویا، گندم دامی، روغن دانه آفتابگردان، روغن گلرنگ يا زعفران کاذب، قند و شکر تصفیه شده، آنتي‌سرمک‌ها و جو بوده است.
ششمین جایگاه در لیست کشورهای عمده صادرکننده کالا به کشور در هشت ماه منتهی به آبان سال جاری به هند اختصاص داشته است. طی این مدت واردات ایران از هند به لحاظ ارزشی معادل یک میلیارد و 527 میلیون دلار و به لحاظ وزنی معادل 6/ 1 میلیون تن رقم خورده است. اقلام وارداتی ایران از هند حدود یک هزار و 668 نوع بوده که از بین آنها بیشترین سهم ارزشی به برنج اختصاص داشته است. سنگ‌آهن، کنجاله سویا، چای سیاه، محصولات از آهن يا فولاد غيرممزوج، محصولات تخت نوردشده از فولاد ممزوج، فروسيليکومنگنز، محصولات تخت نورد شده از فولاد سيليسيم‌دار، کاغذمقوا، الياف سنتتيک و شكر تصفيه نشده از دیگر اقلام وارداتی ایران از هند بوده که نسبتا سهم ارزشی بالایی را به خود اختصاص داده‌اند.
پس از هند، آلمان با صادراتی به ارزش یک میلیارد و 169 میلیون دلار و وزن 348 هزار تن به ایران هفتمین مبدا عمده وارداتی کشور طی دوره مورد بررسی بوده است. کل اقلام وارداتی ایران از آلمان دو هزار و 220 نوع قلم کالا بوده است که بیشترین سهم ارزشی از واردات را در بین آنها، آنتی‌سرمک‌ها به خود اختصاص داده است. گندم دامي، مکمل‌های دارویی، ماشین‌ها و دستگاه‌های مکانیکی، الياف سنتتيک، تراکتور، ماشین‌های نورد گرم و سرد، ماشین‌های بافندگی، دارو، مکمل غذایی، ماشين آلات براي پرکردن، بستن، درپوش گذاشتن يا درزگيري كردن بطري‌ها و دستگاه‌هاي گازدار کردن نوشابه‌ها و اجزا و قطعات توربين‌هاي بخار از دیگر اقلام عمده وارداتی ایران از آلمان بوده است. ایتالیا به‌عنوان هشتمین کشور عمده صادرکننده کالا به ایران، طی دوره مورد بررسی معادل 582 میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده است. ماشین‌ها و دستگاه‌هاي مکانيکي، موتورگيربکس آسانسور، ماشين‌آلات و دستگاه‌هاي به‌هم فشردن، شكل دادن يا قالب‌گيري سوخت‌هاي معدني، داروها، ماشين‌آلات براي پرکردن، بستن، درپوش گذاشتن يا درزگيري كردن بطري‌ها، تلمبه‌هاي گريز از مركز براي مايعات، مكمل‌هاي دارويي و ماشين‌هاي ريخته‌گري از عمده‌ترین اقلام وارداتی ایران از ایتالیا طی دوره مورد بررسی بوده است.
واردات ایران از فرانسه نیز طی هشت ماه منتهی به آبان سال جاری 498 میلیون دلار و به وزن 43 هزار تن بوده و قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دارو و مکمل‌های دارویی، آمینو الکل‌فنل‌ها و آمینو اسیدفنل‌ها، محصولات از آهن يا فولاد غيرممزوج تخت و گرم نوردشده، انسولین و فرآورده‌هاي زيبايي و آرايشي از عمده‌ترین اقلام وارداتی ایران از فرانسه بوده است. همچنین میزان واردات ایران از هلند طی این دوره 482 میلیون دلار بوده و عمده‌ترین اقلام وارداتی ایران از این کشور نیز ذرت دامي، لوبیای سویا، انواع داروها، انواع دستگاه‌های تشخیص امراض از جمله دستگاه آندوسکوپي، جو، تخم سبزیجات برای کشت، دستگاه‌هاي محرک ماهيچه قلب، افزودني‌هاي خوراك آماده دام و طيور، تراکتور و اعضای مصنوعی بدن بوده است.







تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن