تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سوگند به خدا ، هر كس كه حقيقت سجده را به جاى آورد ، زيان نكرد و كسى كه در سجده، ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819069482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علی(ع) در فراق پیامبر مهربانی‌ها اینگونه می‌گریست


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: علی(ع) در فراق پیامبر مهربانی‌ها اینگونه می‌گریست
در تاریخ آمده است زمانی که رسول خدا(ص) رحلت فرمودند، امیرالمؤمنین(ع) عهده‌دار غسل و کفن آن حضرت شد.


محمدحسین رجبی دوانی، مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص عزاداری امیرمؤمنان(ع) در سوگ پیامبر اسلام(ص) گفت: در تاریخ آمده است زمانی که رسول خدا(ص) رحلت فرمودند، امیرالمؤمنین(ع) عهده‌دار غسل و کفن حضرت شد و پس از پایان غسل، کفن را از روی چهره نورانی پیامبر(ص) کنار کشید و با حزن واندوه چند بار چهره مبارک حضرت رسول(ص) را بوسید و برای مدتی طولانی گریست.
 وی ادامه داد: امام علی(ع) سخنانی را بیان کرد به این مضمون که  "پدر و مادرم به فدایت ای رسول خدا(ص)، با مرگ تو رشته‌ای از هم گسست که با مرگ دیگران گسسته نمی‌شد، در رشته نبوت و اخبار وحی الهی مرگ تو حادثه سختی است، چنان سخت که آنان که به مصیبت مرگ دچار شدند، مصیبت مرگ دیگران را از یاد برده‌اند.


این پژوهشگر تاریخ اسلام تصریح کرد: حضرت علی(ع) در ادامه گفت "اگر ما را به صبر و شکیبایی دستور نداده بودید و از گریستن و زاری کردن بسیار، منع نفرموده بودید چنان می‌گریستم تا چشمه‌ اشکمان خشک گردد. رنج و اندوه تو همچون یار سوگندی همراه ما خواهد بود، در سوگ تو هرچه بی‌قراری کنیم باز اندک است، ولی مرگ چیزی است که هیچ کس یارای راندن و توان دفع آن را نداشته باشد".

وی در ادامه بیان کرد: حضرت امیر(ع) در هنگام خاکسپاری پیامبر اعظم(ص) جملاتی دارد که ناشی از غم و اندوه آن حضرت(ع) است و خطاب به پیامبر بزرگوار اسلام می‌گوید که "صبر جمیل و زیباست، مگر در مرگ تو و بی‌تابی زشت است مگر در فراغ تو، اندوهی که از مرگ تو می‌رسد بسیار بزرگ است و هر اندوه دیگری چه پیش و چه پس از این داغ بزرگ کوچک و بی‌مقدار محمسوب می‌شود".


رجبی دوانی عنوان کرد: آنچه که مسلم است، حضرت امیرالمؤمنین(ع) در پی ارتحال پیغمبر(ع) به شدت سوگواری کردند و اشعاری را سرودند که چگونگی سوگ خود و عظمت فراغ و رحلت رسول خدا(ص) را در این اشعار توصیف کردند.


وی در خصوص شباهت‌های عزاداری ابتدای تاریخ اسلام با زمان کنونی توضیح داد: یادبود مسلمانی که از دنیا می‌روند بسیار اهمیت داردو امری پسندیده است و همچنین همدردی و تسلیت دادن به کسانی که بازماندگان متوفی هستند بسیار ثواب دارد، درست است که در آن دوران در قالب تشییع جنازه‌های امروزی و مراسم بزرگداشت‌ها نبوده است، اما نمی‌توان گفت این نوع سوگواری این عیب و ایراد است، بلکه امری پسندیده است و از سوی هیچ کدام از اولیای دین و بزرگان و علمای دینی هم نهی نشده است.










برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید






انتهای پیام/




اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

آهنگ زیبای امام رضا با صدای حامد زمانی و رضا هلالی + دانلود
مداحی «السلام علیک یا غریب وطن» با نوای محمود کریمی + فیلم
وقتی کبوتر حرم امام رضا(ع) هم سلفی می‌گیرد + عکس
غربت مقام علمی امام حسن(ع) در میان مردم
بهترين و بدترین مردم در کلام امام مجتبی(ع)
خدمت‌رسانی اوقاف به زائران پیاده امام رضا(ع) در 90 پایگاه
شب های پایانی صفر هیئت کجا برویم؟ + جدول
چرا پیکر امام حسن(ع) را پس از شهادت تیرباران کردند؟





۱۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن