تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806876374




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لزوم افزایش مالیات موادغذایی مضر در برنامه ششم


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: لزوم افزایش مالیات موادغذایی مضر در برنامه ششم
کد خبر: ۵۵۲۰۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۴ - 05 December 2015


نائب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس،‌ با تاکید بر ضرورت اخذ مالیات از موادغذایی آسیب رسان به سلامت، گفت: این موضوع باید در برنامه ششم توسعه و لایحه بودجه سال آینده مورد توجه ویژه قرار گیرد.

عبدالرحمان رستمیان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره نحوه اخذ مالیات از موادغذایی آسیب‌رسان، افزود: وزارت بهداشت باید سالانه لیست کالاها و موادغذایی آسیب رسان و همچنین وضعیت مالیات آنها را در اختیار مجلس قرار دهد ولی متاسفانه تاکنون از سوی وزارت بهداشت در این زمینه اقدامی صورت نگرفته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه باید عوارض و مالیات بر موادغذایی آسیب‌رسان به سلامت در برنامه ششم توسعه افزایش یابد، ادامه داد: این مهم در بسیاری از کشورهای توسعه یافته انجام شده و موفقیت‌های زیادی نیز به همراه داشته است هرچند شاید موارد مشخص شده در کشورهای مختلف با هم تفاوت داشته باشد.

رستمیان ادامه داد: لازم است وزراتخانه‌های بهداشت، امور اقتصادی ودارایی و صنعت، معدن وتجارت هرچه سریعتر مسیر کسب مالیات بر کالاهای آسیب‌رسان را مشخص کنند تا بتوانند در بودجه 95 مبلغ موردنیاز را دریافت کنند؛‌ البته از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی نیز انتظار داریم در این خصوص پیگیری‌های لازم را داشته و این موضوع را به صورت جدی مورد توجه قرار دهد.

 

ضرورت محدود کردن تولید و مصرف مواد غذایی آسیب رسان به سلامت

این نماینده مردم در مجلس نهم، بر ضرورت محدود کردن تولید و مصرف مواد غذایی آسیب رسان به سلامت تاکید کرد وگفت: درجهت بهبود وضعیت تغذیه و تامین سلامت شهروندان بهتر است نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده کالاهای مذکور افزایش یابد تا تولید آنها صرفه اقصادی نداشته باشد و همچنین با کاهش مصرف شهروندان این کالاها به صورت کامل از چرخه مصرف حذف شوند.

نایب رییس کمیسیون بهداشت ودرمان در مجلس نهم،‌ با تاکید براینکه موضوع  اخذ مالیات بر موادغذایی آسیب‌رسان به سلامت باید در برنامه ششم توسعه و فصل بودجه‌ریزی مورد توجه ویژه قرار گیرد، تصریح کرد: در برنامه پنجم توسعه درخصوص موادغذایی آسیب‌رسان  باید برای مواد غذایی و کالاهای مذکور مالیات‌هایی درنظر گرفته می‌شد که متاسفانه این کار انجام نشد لذا امیدواریم در برنامه ششم توسعه و فصل بودجه ریزی این مهم مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه سهم وزارت بهداشت از مالیات‌های خاص مربوط به موادغذایی آسیب‌رسان باید افزایش یابد، یادآور شد: البته بهتر است وزارت امور اقتصاد و دارایی مسیر کسب مالیات و عوارض از این کالاها را هر چه سریعتر مشخص و سالانه وضعیت آن را پیگیری کند.

رستمیان با تاکید بر اینکه از محل مالیات‌ها و عواض کسب شده می‌توان روی کالاهای سلامت محور هزینه کرد،‌ ادامه داد: با توجه به اینکه عدم مصرف مواد غذایی آسیب رسان در سلامت شهروندان تاثیر زیادی دارد لذا می توان از مالیات آنها برای تولید محصولات سلامت محور و ارتقا حوزه سلامت استفاده برد.

عادات غذایی شهروندان باید اصلاح شود

نائب رییس کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه عادات غذایی شهروندان باید اصلاح شود،‌ گفت: در صورت کاهش مصرف مواد غذایی آسیب رسان به سلامت بسیاری از مشکلات و بیماری های مزمن مانند چاقی و همچنین بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور کاهش می یابد.

وی با تشریح فهرست کالاهای آسیب‌رسان تاکید کرد: مواد غذایی در چند گروه آسیب‌رسان مشخص شده‌اند که این گروه ها شامل فرآورده های گوشتی مانند انواع سوسیس و کالباس و غذاهای آماده،‌ فرآورده های لبنی مانند ماست و پنیر پرچرب و پرنمک بالای 5 درصد هستند، البته ممکن است شیرپرچرب 5درصد برای برخی از کودکان مفید باشد ولی برای بزرگسالان قطعا مفید نیست.

نماینده مردم دامغان در مجلس نهم، ادامه داد: فرآورده‌های شیرین و نوشیدنی‌ها که شامل نوشابه های گازدار هستند، فرآورده‌های شور با نمک بیش از 5 درصد مانند خیارشور، آجیل های شور صنعتی و صنفی و ... حتی برخی اقدامات آرایشی مثل برنزه کردن و خالکوبی نیز جز این موارد محسوب می شود.

نائب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: البته مصرف موادغذایی آسیب رسان به سلامت ممنوع نیست بلکه در راستای افزایش سلامت افراد در مصرف آنها باید محدودیت ایجاد شود.
















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن