تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):ربا خوار از دنيا نرود، تا آن كه شيطان ديوانه اش كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862386576




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقف يکي از مهمترين معارف ديني است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ آذر ۱۳۹۴ (۱۳:۳۵ب.ظ)
آيت الله العظمي نوري همداني: وقف يکي از مهمترين معارف ديني است موج - قم- آيت الله العظمي نوري همداني گفت: وقف يکي از مهمترين معارف ديني است و فعالان در اين حوزه بايد با اتحاد و اخلاص اين فعاليت ها را به پيش ببرند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، آيت الله العظمي نوري همداني، در ديدار با رئيس سازمان اوقاف و امورخيريه کشور گفت: وقف يکي از مهمترين معارف ديني است و فعالان در اين حوزه بايد با اتحاد و اخلاص اين فعاليت ها را به پيش ببرند.
وي افزود: سازمان اوقاف بايد با همکاري صداوسيما زماني براي اطلاع رساني ترويج فرهنگ وقف در نظر بگيردکه مردم ازاين طريق، به تعاون اجتماعي راغب تر شوند.
اين مرجع تقليد گفت: يکي از مهمترين عرصه‎هايي که اوقاف بايد فکر جدي براي آن انجام دهد، عرصه اعزام مبلغان است که در اين زمينه بايد طلابي اعزام شوند که در اين عرصه تحصيلات و پژوهش کرده و تربيت شده باشند.
وي با ذکر اين مطلب که وقف داراي مسايل فقهي فراوان و گسترده اي است، گفت: متاسفانه هميشه در کنار وقف، موقوفه خواران و افراد سو استفاده کننده نيز بوده اند که بايد با آنها مقابله جدي صورت گيرد.
آيت الله العظمي نوري همداني گفت: از جمله وظايف ديگر اوقاف توسعه فعاليت هاي قرآني در کشور است که بايد براي مردم تفهيم شود که قرآن فقط، در تلاوت خلاصه نمي شود، بلکه بايد قرآن را فهميد و به آن عمل کرد.
وي گفت: طرح عفاف و حجاب و امر به معروف از مهمترين مسايلي است که امروز بايد مورد توجه جدي نظام باشد؛ زيبنده نيست که در نظام اسلامي يک طرحي مثل امربه معروف يا حجاب طي اين همه سال در تصويب مشکل داشته باشد؛ مسوولان نبايد در اين زمينه کم کاري کنند.
اين مرجع تقليد گفت: دولت مي تواند از خود شروع کند و دور کارمندان زني که بد حجاب هستند خط قرمز بکشد و يا به شکلي رفتار کند که آنها را ترغيب به داشتن حجاب کند که همه اين مسايل در کشور، جريان مثبتي ايجاد مي کند و اين فرهنگ سازي انجام مي شود.
وي گفت: امروزه جهان اسلام با مشکلات عميق تري روبرو است که از مهمترين آنها اختلاف است؛ علما در اين زمينه وظيفه دارند با فعاليت در زمينه تفسير مقارن ،زمينه وحدت و اتحاد را فراهم کند.
آيت الله العظمي نوري همداني گفت: متاسفانه ديده مي شود که در برخي تفاسير مسايلي عليه تشيع گفته مي شود که اگر اين تفاسير به درستي تبيين و به اطلاع آنها و مردم برسد، ديگر کسي نمي تواند نقش اهل بيت(ع)را کمرنگ جلوه دهد.
اين مرجع تقليد گفت: تشيع به حدي زمينه اثباتي و متقن در کتاب و سنت و نقل دارد که به راحتي مي توان و بايد بتوان از کتب خود اهل سنت حقانيت شيعه را اثبات کرد؛ امروزه بايد در زمينه مسايل مستحدثه نيز فعاليت جدي صورت بگيرد و دراين زمينه هم فقه اهل بيت(ع) غني ترين و پاسخگوترين فقه است.















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن