تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان ، در عالِمِ بى بهره از ادب بيشتر طمع مى كند تا عالِمِ برخوردار از ادب . پ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815475995




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دو دستگی در دولت مستعفی یمن در آستانه مذاکرات ژنو 2


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دو دستگی در دولت مستعفی یمن در آستانه مذاکرات ژنو 2
اگر ائتلاف حوثی‌ها و علی عبدالله صالح را بتوان "ائتلاف دو سَرِه" توصیف کرد، بنابراین می‌توان گفت که ائتلافی که خود را "قانونی" می‌خواند و در جبهه مقابل حوثی‌ها و علی عبدالله صالح قرار دارد، به همان سرنوشت دچار شده و یک ائتلاف دو سره است. این در حالی است که برخی از حامیان این ائتلاف این دو دستگی را تکذیب می‌کنند.
ایسنا:  روزنامه مستقل رای الیوم در سرمقاله خود نوشت: خالد بحاح، نخست وزیر دولت مستعفی و معاون رئیس جمهور مستعفی یمن روز یکشنبه از ابوظبی به مأرب و نه به عدن رفت که در آنجا عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی یمن حضور دارد. خالد بحاح به مأرب رفت تا در نشست گسترده‌ای با وزرای دولت خود که با وی با همان هواپیما آمده بودند، در مورد "اولویت‌های دولت در لحظه کنونی در این استان صحبت کند که این اولویت‌ها بازگرداندن امنیت از شهرهای خارج شده از دست نیروهای حوثی و علی عبدالله صالح" اعلام شد.

خالد بحاح تاکید کرد که "وزرای دولت در مأرب و به زودی در صنعاء" خواهند بود. وی هیچ حرفی از عدن به میان نیاورد.


این امر بدین معنا است که نظام "قانونی" یمن دچار دو دستگی است که یک جبهه آن به رهبری عبد ربه منصور هادی است که برخی از وزاری حامی وی نیز چون ریاض یاسین، وزیر خارجه هستند که این جبهه عدن را به عنوان مقر خود تعیین کرده و از حمایت عربستان سعودی برخوردارند. جبهه دوم نیز به رهبری خالد بحاح و گروهی از وزیران است که تصمیم گرفته‌اند مأرب مقر آنها باشد و امارات نیز از آنها حمایت می‌کند و نیروهای حمایتی را برای وی فرستاده است.


در سایه این دو دستگی که علنی شده است و برخی از حامیان دو طرف وجود این دو دستگی را انکار می‌کنند، نمی‌دانیم که کدام یک از این دو جبهه برای حضور در ژنو جهت مذاکرات با ائتلاف حوثی‌ها و علی عبدالله صالح هیات می‌فرستد و این هیات از کجا فرمان می‌گیرد؟ از کاخ معاشیق که هادی در عدن در آن ساکن است یا از مقر دولت در مأرب؟


دومین سوالی که باید پاسخی برای آن پیدا کرد، مربوط به عمق این دو دستگی است و چه تلاش‌هایی برای پایان دادن به آن صورت می‌گیرد و چه کسی این تلاش‌ها را ترتیب می‌دهد و نقش ائتلاف سعودی در تلاش جهت تسریع پایان این دو دستگی‌ها چیست؟


هادی نمی‌تواند بحاح را برکنار کند، چرا که وی و دولتش از مشروعیت پارلمانی برخوردار هستند و تعیین وی در چارچوب توافق میان بیشتر فراکسیون‌های سیاسی در یمن از جمله جریان انصارالله (حوثی‌ها) و کنگره سراسری مردمی یمن به رهبری علی عبدالله صالح، رئیس جمهور پیشین یمن صورت گرفت و در مقابل این دو شخص، یعنی عبد ربه منصور هادی و معاونش راهی جز همزیستی و تعلیق تمامی اختلافات هر چند به صورت موقت ندارند، اما در حال حاضر هیچ نشانه مثبتی در این خصوص وجود ندارد.


برای آنکه مذاکرات آتی ژنو حداقل موفقیت را رقم بزند، باید مذاکرات آشتی پیش از آن میان هادی و بحاح صورت بگیرد و ما نمی‌دانیم که برای چه عربستان، رهبر ائتلاف ضد یمن این وظیفه را برعهده نمی‌گیرد.


مساله قطعی این است که ائتلاف حوثی‌ها و علی عبدالله صالح از این اختلافات بسیار خوشحال است و این ائتلاف می‌بیند در حالی که هماهنگی میان حوثی‌ها و علی عبدالله صالح در بهترین وضعیت است، اما اختلافات میان عبد ربه منصور هادی و خالد بحاح شدیدتر شده است.





تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن