واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
اعضای هیئت مدیره انجمن قلم به دیدار حمید سبزواری رفتند
اعضای هیات مدیره انجمن قلم ایران شامل محسن پرویز، راضیه تجار، عباس براتی پور، رضا اسماعیلی و کامران پارسی نژاد به دیدار حمید سبزواری رفتند.
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، اعضای هیات مدیره انجمن قلم ایران شامل محسن پرویز ( نایب رئیس و سخنگوی انجمن قلم )، راضیه تجار، عباس براتی پور، رضا اسماعیلی و کامران پارسی نژاد به دیدار پدر شعر انقلاب استاد سبزواری رفتند. در این دیدار صمیمانه که در منزل استاد و با حضور خانواده این شاعر برگزار شد، عباس براتی پور به قرائت اخوانیه ای که تقدیم به استاد سبزواری کرده بود، با مطلع زیر پرداخت: شاد زی ای گل همیشه بهار ای گل آرزو ، گل بی خار
محسن پرویز، راضیه تجار و کامران پارسی نژاد نیز ضمن اظهار خرسندی از توفیق دیدار مجدد استاد سبزواری، به بیان خاطرات خود از سال های حضور استاد در انجمن قلم پرداختند. محسن پرویز همچنین به بیان خاطره ای جدید از ملاقات خود با استاد سبزواری در کربلای مُعلی و حرم مطهر حضرت ابا عبدالله (ع) پرداخت.
در ادامه این دیدار رضا اسماعیلی نیز ضمن آرزوی طول عمر و سلامتی برای پدر شعر انقلاب و خالق اکثر سرودهای انقلابی صدا و سیما در دوران هشت ساله دفاع مقدس از جمله سرودهای خاطره انگیز : «خمینی ای امام، ای مجاهد شهید مطهر، همپای جلودار، خجسته باد این پیروزی و ...» ، در سخنان کوتاهی از نقش تاثیر گذار استاد سبزواری در باروری و بالندگی شجره طیبه شعر انقلاب اسلامی و همدلی و همراهی این استاد فرهیخته با نهضت امام خمینی ( قدس سره الشریف ) و همچنین حضور فعال ایشان در جبهههای نبرد حق علیه باطل در طول دوران دفاع مقدس گفت. در پایان این دیدار صمیمانه و خاطره انگیز ، اعضای هیات مدیره انجمن قلم ایران ضمن تشکر از میهمان نوازی خانواده مُکرم این شاعر، از خداوند متعال برای استاد حمید سبزواری آرزوی طول عمر با عزت و سلامتی کردند.
حمید سبزواری متولد 1304 سبزوار است. وی ابتدا به شغل معلمی مشغول بود. بعد از حوادث مرداد 32 از آموزش و پرورش اخراج و سپس کارمند بانک بازرگانی (بانک تجارت پس از انقلاب) در تهران شد و سپس به شاعری روی آورد. شعر سبزواری، به اعتقاد بسیاری شناسنامه زمانمند انقلاب است، زیرا کمتر حادثه یا رویدادی است که انعکاسی از آن در شعر او نباشد. شاعر با حساسیت ویژه خویش، هر رویداد مهم تاریخ معاصر ایران را با گل واژههای شعرش در حافظه زمانه نقش کرده است تا آیندگان از یاد نبرند که نسل گذشته در چه شرایط دشواری از آرمانها و انقلابش دفاع کرده است. از آثار او میتوان به «سرود درد»، «سرود سپیده»، «سرودی دیگر، «تو عاشقانه سفر کن» و «بانگ جرس» اشاره کرد. انتهای پیام/و
94/08/17 - 00:10
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]